Nova uzdanica Fukara: Mešanović dovodi Ćiru na Tušanj

DAN UOČI polufinalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa neumorni Ćiro Blažević uzburkao je duhove Kranjčevićeve izjavom da ne isključuje mogućnost preuzimanja BiH premierligaša iz Tuzle.
Ćiru u domovinu doziva njegov bivši igrač Enes Mešanović, kojeg smo mogli upoznati dok je odrađivao gažu u Dinamu, a kasnije i u Gradskom vrtu. Snalažljivi bivši napadač, upamćen po izjavi "I prije sam igrao s talentiranim igračima, ali neusporedivo primitivnijim od Dinamovih", na Tušnju obnaša dužnost sportskog direktora te svakodnevno komunicira s Ćirom Blaževićem.
Upravo je Mešanović novinarima otkrio da bi se Ćiri mogla ostvariti velika želja, da karijeru završi u BiH. "Želim umrijeti na klupi i počivati u Travniku", svojedobno je govorio Ćiro koji je više puta u pet do dvanaest odbio preuzeti kormilo BiH reprezentacije.
"Mešanović je bio moj igrač i svakodnevno se čujemo. To što je izjavio nije iz kurtoazije niti je lagao. Sve je moguće s obzirom da sam ja na ljeto slobodan", poručio je Fukarama, tuzlanskim navijačima, vječiti optimist koji se trenutno sprema na sudar s najdražim rivalom.
Iako su puno više intrige nekada izazivali susreti Ćire s Hajdukom, situacija se promijenila otkako je Poljud napustio njegov krvnik Branko Grgić. Danas Ćiro motivaciju pronalazi u nadmetanju s puno moćnijim klubom svog najdražeg kuma.
Uoči maksimirskog susreta Ćiro je u razgovoru za AS posebno istaknuo bosansku osovinu Ibričić - Nadarević;
"Bosanci u ekipi su mi glavni. Oni su mi velika nada i okosnica tima. Što se tiče dolaska u Slobodu preuranjeno je govoriti sa sigurnošću, jer smatram da su treneri koji kažu od ljeta sam ovdje zapravo glupi. Vidjet ćemo sve. Sada mi je najbitnija utakmica s Dinamom.", kaže Ćiro.
http://www.index.hr/sport/clanak/nova-u ... 81914.aspx
.