Ćiro Blažević - Volio bih da budem trener Crvene Zvezde!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
trinaesti

#1 Ćiro Blažević - Volio bih da budem trener Crvene Zvezde!

Post by trinaesti »

Najveći show-man među nogometnim trenerima i najbolji trener među show-manima Ćiro Blažević izjavio je za beogradski list Kurir da bi u lipnju želio preuzeti Crvenu zvezdu! "Voleo bih da budem trener Crvene zvezde! To nikada nisam krio niti sam se plašio da to kažem. Ipak, glupo je sada pričati šta će biti na leto. Jedno je sigurno, Valter Zenga mi je rekao da nema nameru da se duže zadržava u Beogradu i da će se od Zvezde oprostiti u junu, kada osvoji prvenstvo! Eto, vodio sam Dinamo i Hajduk, da uzmem Zvezdu, za nekoliko godina Partizan - i da mi na spomeniku piše da sam bio jedini trener koji je vodio "veliku četvorku"!", prenosi Kurir riječi Ćire Blaževića. "Što se tiče gluposti koje su se dogodile između mog i vašeg naroda, one su svima nanele veliku štetu. Toliko je mladih pobijeno na obe strane da smo svi zajedno ispali velike budale", odgovorio je kontroverzni Ćiro na pitanje o odnosima Hrvata i Srba.
edu

Post by edu »

sta jos kaze kurir? :D
Vingo

Post by Vingo »

Ciro Srbine!
trinaesti

Post by trinaesti »

isto što i iskon!
manijak1

Post by manijak1 »

Toliko je mladih pobijeno na obe strane da smo svi zajedno ispali velike budale", odgovorio je kontroverzni Ćiro na pitanje o odnosima Hrvata i Srba.
:D :D ovaj trinaesti :D naginje da bude i četrnaesti ; pretpostavljam da simbolika nicka trinaesti se ogleda :D u broju banana :D pod drugim pseudonimima :D ja zapamtio sam Davy život damo Alamo ne damo :D :D .........dobar je Ćiro :D a Kurir bijaše tj. beše anamo neko glasilo kao što je ovdje Express , Skandal ......vako nako :? :D
gavrilo

Post by gavrilo »

:lol: :lol: :lol:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ćiro uvijek pozdravi na ulici :D ne znam nikoga ko ga je sreo a da ga ovaj nije pozdravio bez razloga :D mene dvaput :D možda je mislio da sam aljoša :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Mravojedu priznaj da si se vozio u Ćirinom Taxy Free :D i bio na Novoj TV :D :D ........ :oops: sjećam se da si kazao da navijaš Kamen Ingrad zbog Edina Mujčina :D :D .
Kao da je jučer bilo :oops: :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:D ne pratim edinu karijeru otkad je iz dinama otišao :D kažeš u kamen ingradu se gnjezdi :D
a što se tiče taxi free jebo sam im majku neki dan, mal me ne pokupi pri prestrojavanju :D

ćiro susret prvi :D ja pored interkontija :D ćiro u lanci izlazi iz garaže prepriječivši mi put :D pogleda, kimu glavom i s osmjehom na licu izusti :D dobar dan :D :D odgovorih

ćiro susret drugi :D na ulici ničin izazvan on opet dobar dan :D ja oopet odgovorih :D

susret bez pozdrava :D nakon operacije u trgovini prehrane na cvjetnom :D ćiro kupuje kiflu, salamu i onaj mali puterić

ćiro na vespi :D rado viđen i nekažnjen po trgu moderatora jelačića :D pozdravlja narod a narod odzdravlja :D

razgovor četvrti :? idem kod druga koji živi u ćirinoj zdragi, zvonim, ne javlja se, pozvonim ćiri :D :D :D može vrata :? kaže ćiro nemojte me više zajebavat znma da ste novinar :lol: i otvori :D

ne izmišljam :D stvarno vjerujem da se sve ovo dogodilo :D :D
Post Reply