forumov jebo lud zbunjenog..
Cirkus dana!
-
Stitch__
tare...
ma shta mi rece

. predsjednik' je nekulturno prekidao doktora silajdzica i citavo vrijeme mrmljao dok je on pokusavao da iznese argumente, gledajuci u senada a en u covijeka sa kojim prica( kucni odgoj ????), tako da je neosnovano govoriti da doktor silajdzic nije imao argumeneta za iznijeti. priej ovog face to face-a nisam imao misljenje ni ojednom od njih ali sad simpatisem doktora harisa dok me predsjednik tihic totalno razocarao!
silajdzic je bio i spreman odreci se bilo kakve kandidature jer mu nije vazna pozicija u politici , vec ovaj narod i cijelovita drzava, sto se nebi moglo reci i za tihica ! meni je bilo smijesno kad sam cuo da tihic rekavsi da je dodavajuci zarez i ostatak recenice koju ste culi, misli da je toliko napredovao napredovao dok se tim ustvaari nece nista promijeniti.
takodje mi je bilo zalosno kada je mrmljao dok je silajdzic govorio da je on(tihic) pristajao na samo ono sto oni hoce i da su mu ni dosli sa stavom u kojem kazu sat hoce a sta nece. samo glasanje je pokazalo koliko se dojmilo mrmljanje thica !
ma shta mi rece
-
edu
""Moje muzicko cose" sam zamislio kao "MOJE" muzicko cose... Zikamu.
Posto je postalo zecje jebaliste... eto vam ga pa handrite.
Gdje ja stadoh ti produzi Zikamu... odustao sam od namjere da i dalje linkujem.
Cak sta vise dolazim na ideju da pobrisem svoje postavljene linkove... ili jos bolje... da aktiviram "delete linkove".
Up to you..."
tito!

Cak sta vise dolazim na ideju da pobrisem svoje postavljene linkove... ili jos bolje... da aktiviram "delete linkove".
Up to you..."
tito!
- manijak1
Bio si brži
a ja pisao pjesmu Tigris
za jođendan

- Fair Life
Da ti pomognem u potvrdi autenticnosti...edu wrote:""Moje muzicko cose" sam zamislio kao "MOJE" muzicko cose... Zikamu.
Up to you..."
tito!![]()
![]()

- Fair Life
Odgovora nije bilo...edu wrote:zikamu..molim postiraj odgovor..na isti nacin..![]()
..i svakako..obrisi linkove..kako bi fair mogao opet uraditi upload onoga sto je izbris'o..
![]()
![]()
Cekao sam vise od tri sata... mada sam naveo da cu cekati samo pola sata.
U mojim godinama nije pristojno lagati, pa sam... kako sam i obecao... ZIK... odrzao obecanje.
Uostalom... vi ste izgubili (nekoliko stotina albuma muzike), ne ja.
-
zikamu
Nemam rijeci! Potrudim se i "poguram" malo covjekovu novu muzicku temu skromnim prilogom u vidu soundtracka iz filma koji je prije nekih 30-ak godina pokupio sijaset nagrada u prvom redu zahvaljujuci sjajnoj muzici ruskih roma (u prvom redu iz razloga sto je i on prethodno postirao par albuma sa gypsy muzikom, doduse veoma oskudnog kvaliteta - bitrate 64 kpbs / nesto kao da slusas malo losiji tranzistor, al' dobro sad)... Na moje zaprepastenje ubrzo vidim umjesto ljudskog i uobicajenog "hvala" (koje sam toliko puta dobio) dobijem ultimatum u staljinistickom stilu da u roku od pola sata brisem svoj post ili ce on izbrisati cijelu temu, jerbo je to NJEGOVO i samo njegovo muzicko cose...edu wrote:zikamu..molim postiraj odgovor..na isti nacin..![]()
..i svakako..obrisi linkove..kako bi fair mogao opet uraditi upload onoga sto je izbris'o..
![]()
![]()
Predlazem ovu jucerasnju (ne)zgodu kao ozbiljanog kandidata u rubrici GREATEST SHIT
-
papak_eliminator
vidim, budi se moderator u tebi...edu wrote:a ja tebi predlazem da izbrises ovaj post iznad..![]()
..u roku od pola sata..
![]()
![]()
eto odaberi, jeftino -
mačak u čizmama
ne bi trebalo da smeta ako neko obogati moje muzičko ćoše...
to je baš lijep gest...
to je baš lijep gest...
-
Vingo
Ne znam....bila je nadrealna scena.....sve ruzicasto...Zato sam i morala podijeliti ovo s vama.Prenj wrote:Vingo wrote:Kad smo kod metli....neki dan kad je pao snijeg, ispred moje zgrade, djevojka, plavusica, u roze jakni i cizmicama, cisti auto roze metlom...Preslatko!
Da ti se nije Barbie ukazala?
Da je Djole prosao tu umjesto mene, sad bi imali pesmu....
-
Prenj
Gdje se to tacno desilo, kada?Vingo wrote:Ne znam....bila je nadrealna scena.....sve ruzicasto...Zato sam i morala podijeliti ovo s vama.Prenj wrote:Vingo wrote:Kad smo kod metli....neki dan kad je pao snijeg, ispred moje zgrade, djevojka, plavusica, u roze jakni i cizmicama, cisti auto roze metlom...Preslatko!
Da ti se nije Barbie ukazala?
Da je Djole prosao tu umjesto mene, sad bi imali pesmu....
Nuto nama novog Medjugorja, hebo piramidu ...
Vidjelica Vingo
-
edu
neke se stvari ne mogu kupiti novcem..Vingo wrote:To dvoje ide samo u paketu. S tim da joj ti cistis auto. (Za kol'ko bi para ocistio ruzicastoj trebici auto ruzicastom metlom??)edu wrote:p_e..ne moze se to u meni probuditi..ipak sam ja dobra dusa..![]()
![]()
![]()
vingo..meni trebica..tebi metlica..![]()
..moze?..
![]()
![]()