Vozdra raja
Zamolio me drug da se raspitam za njegov problem?
Prije cetri mjeseca predao je papire za CIPS-ovu vozacku al mu je falilo ljekarsko, a gosp. za salterom mu je rekla da ostavi papire kod nje dok on ne donese ljekarsko.
A posto je on morao da se vrati HITNO na posao sutrandan u holandiji nije uspio da izvadi ljekarsko.
Pa pitanje je sad, da li su mu papiri propali ili moze da izvadi ljekarsko i preda s primjercima papira sto su mu ostali????
CIPS-vozacka dozvola
-
Bellica
#2 Re: CIPS-vozacka dozvola
I meni se isto desilo prije dvije godine. Papiri nisu propali, oni ih imaju tamo u CIPS-u, izvadila sam ljekarsko, odnijela, uplatila koliko se sjecam 40 KM, dobila vozacku za nekoliko danaM.O.S- wrote:Vozdra raja
Zamolio me drug da se raspitam za njegov problem?
Prije cetri mjeseca predao je papire za CIPS-ovu vozacku al mu je falilo ljekarsko, a gosp. za salterom mu je rekla da ostavi papire kod nje dok on ne donese ljekarsko.
A posto je on morao da se vrati HITNO na posao sutrandan u holandiji nije uspio da izvadi ljekarsko.
Pa pitanje je sad, da li su mu papiri propali ili moze da izvadi ljekarsko i preda s primjercima papira sto su mu ostali????
- M.O.S-
#3 Re: CIPS-vozacka dozvola
Nadam se i jaBellica wrote:I meni se isto desilo prije dvije godine. Papiri nisu propali, oni ih imaju tamo u CIPS-u, izvadila sam ljekarsko, odnijela, uplatila koliko se sjecam 40 KM, dobila vozacku za nekoliko danaNadam se da ce i tvom drugu biti ovako lako kao i meni. Pozdrav
hvala ti !!!
-
zeko2008
#4 Re: CIPS-vozacka dozvola
Gdje se moze izvaditi ljekarsko uvjerenje za produzenje vozacke dozvole, i koja je procedura kod vadjenja?
Hvala
Hvala