CIPS - Prebivalište - Bug

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Guadalajara

#26 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by Guadalajara »

Guadalajara wrote:
mali jomu wrote:
Guadalajara wrote: Ja i da jesam seljačina došao sa Romanije(a nisam nego gradsko sam dijete) to nije razlog da me se zajebava. Čuj logike da mogu brojevi a slova ne mogu...Ma marš tamo...Nema smisla da neko ko radi sa ljudima kao one šalteruše da ne znaju da komuniciraju. Bio ja školovan ili ne to nije razlog da se ne može kratko i jasno objasniti uputiti kako i šta ide. Tako je to kad se preko veza i štela zaposle pa ne znaju gdje su šuplji. A i glupače neradničke mrsko im obraditi obrazac. Ništa bolan ne rade, sjede tamo hamše, plata sigurna i redovna. I njima dobro...

e nek'su te sjebale, njima takvih kao ti dnevno dodje po 30 :lol:
Radila je meni majka na šalteru u banci i to penziju zaradila. A smiješno je porediti banku i rad sa parama, deviznim i tekucim racunima, zahtijevima za hipotekarne kredite i slicno sa ovim papankama u CIPSu koje samo unose u kompjuter podatke iz dokumenata.

Nisu oni mene nista sjebali. Ja kad popunim formulare, prilozim sve ovjerene dokumente oni moraju raditi po zakonu. Nemaju one šta da misle nego da unose u kompjuter podatke koji pisu u dokumentima.
I ne ne dođe ih po 30 "takvih" dnevno. Nego seljankama mrsko raditi posao za koji su uredno plaćene. Šta hoće da im neko čokolade i bombonjere poklanja pored plate ? Hoće da kažu da treba podmazati ? Ili potkovati ? Hahahha
mali jomu

#27 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by mali jomu »

Guadalajara wrote: ............

ne valja ti ba prica...... ne moraju one nista osim da ti dadnu formular, kad ga ispunis provjere ga je li u redu, ako fulnes vrate ti ga..... da bi ti negdje na salteru pomogli na bilo koji nacin koji je izvan njihovog posla, ne smijes se tamo nesto njima "dzekirat" ko ti neki kurac pa ti neko nesto mora.... samo te odjebu dok ne uradis sve po PS-u

sta me boli kurac ko ti je negdje radio, samom tom pricom se ovdje "nesto dzekiras" a nemas pojma ispunit najobicnij formular za punu adresu, "moraju ti pomoci ispuniti obicni formular" a pises da ti neko negdje radio..... jos pises da je neko na salteru seljacina, kontas :mrgreen: :lol:

ne zezam te, i ja sam bio u dodiru sa dosta ljudi..... i sad sam, i kad mi neko kao ti dodje odjebem ga odmah u sekundi, samo ako mi neku negdje tacku fulne ne primam nista, sve vracam..... ko te be-je dok sve ne bude 100% tacno, i zarez, i dvotacka i upitnik, i kad me poslije pita kako ovo.... nemam pojma, ti znas pa uradi i donesi mi :lol:

komuniciras na pogresan nacin...... kontas :thumbup:
Guadalajara

#28 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by Guadalajara »

Halo bolan. Fino dosao na šalter dobar dan dobar dan. Donio i pokazao dokument izvinite zasto su ovdje prazna mjesta za to i to mozete li me uputiti kako i sta. Kako bih mogao to da promijenim. I kažem im da mi stan nije u spratu. I hop belaj kao da ih je neko posuo hladnom vodom. Bože sačuvaj. Šta bi jebote...
Skinu me sa k. Ili p. Vidi se da su totalno divlje i asocijalne osobe koje nisu za rad sa strankama nego za nekakve šume.

Tako i treba raditi samo po PSu nista price ili pitati nego kao automat formular taj i taj papir taj i taj da se ne bi neko od njih uznemirio ako nesto pored toga pitas. Uzas.

Ja vidiš ja kriv što one ne znaju komunicirati i što su se zaposlile na guzove vjerovatno nekome dale. Valjda ne znaju da im je u opisu posla da komuniciraju sa ljudima a ne sa medjedima kao sto su naucile.

Ljudi ovaj dodatni dio o broju stana i sprata uglavnom ne popunjavaju pa im ocigledno cudno.

Ako te boli kurac ti produzi kod doktora ja ti Boga mi za to nisam kompetentan, odjebi sa teme ako nemas sta konkretno napisati i ne dosadjuj. :lol:

Moze tako kod uhljeba i SDA balijica niko ga ne sljivi ni 1% pa hoce da se na pisljivom salteru kurci...hahaha :lol:
Guadalajara

#29 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by Guadalajara »

mali jomu wrote:
Kako necu kad hoce da me ponizi kao da sam gori od nekoga ko je u spratu...
mali jomu

#30 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by mali jomu »

Guadalajara wrote:
mali jomu wrote:
Kako necu kad hoce da me ponizi kao da sam gori od nekoga ko je u spratu...

ma kontam te sve......... ti samo fino pa ce i ona "morat" fino i bit ce to ok :thumbup: :mrgreen:
mali jomu

#31 Re: CIPS - Prebivalište - Bug

Post by mali jomu »

Guadalajara wrote: Ako te boli kurac ti produzi kod doktora ja ti Boga mi za to nisam kompetentan, odjebi sa teme ako nemas sta konkretno napisati i ne dosadjuj. :lol:
:lol: :lol: :lol:

ja bih te namjerno vozo........................ ta po meni dobro radi :lol:
Post Reply