cips i unicredit zg banka

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
alen_zenica

#1 cips i unicredit zg banka

Post by alen_zenica »

Uzeo zahtjev za neki kratkoricni minimalni kredit., sve fino ispunio , dosao na salter sa licnom i potvrdom o prebivalistu..
Slluzbenica me onako zlovoljno pogleda i veli ^ dragi gospodine vasa potvrda o prebivalistu nesmije biti starija od sedam dana jer cipsu vise ne vjerujemo^..........
u pm i cips i banka........moram li da vadim novu licnu ili samo onaj list sa novim datumom........
koliko to sve traje........
dovraga
amyxy

#2 Re: cips i unicredit zg banka

Post by amyxy »

:?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: cips i unicredit zg banka

Post by mIRCerka »

alen_zenica wrote:Uzeo zahtjev za neki kratkoricni minimalni kredit., sve fino ispunio , dosao na salter sa licnom i potvrdom o prebivalistu..
Slluzbenica me onako zlovoljno pogleda i veli ^ dragi gospodine vasa potvrda o prebivalistu nesmije biti starija od sedam dana jer cipsu vise ne vjerujemo^..........
u pm i cips i banka........moram li da vadim novu licnu ili samo onaj list sa novim datumom........
dovraga
samo taj novi list, i traje 10 sekundi od momenta kad stignes na RED. Ali dobro pazi, napravi odmah 10 kopija i ovjeri u opstini, jer je CIPS najavio da vise nece izdavati svako malo potvrde, vec kao jednom u 3 ili 6 mjeseci....
Karabaja

#4 Re: cips i unicredit zg banka

Post by Karabaja »

Odeš u CIPS ured u opštini gdje imaš prebivalište i kažeš teti na šalteru da hoćeš CIPS prijavu o mjestu boravka i onda ti ga isprinta i ovjeri. Eto.. koliko to može trajati..
alen_zenica

#5 Re: cips i unicredit zg banka

Post by alen_zenica »

Karabaja wrote:Odeš u CIPS ured u opštini gdje imaš prebivalište i kažeš teti na šalteru da hoćeš CIPS prijavu o mjestu boravka i onda ti ga isprinta i ovjeri. Eto.. koliko to može trajati..
haj hvala vam valjda me nece i tamo je.avati
slavkoimamodilera

#6 Re: cips i unicredit zg banka

Post by slavkoimamodilera »

mIRCerka wrote:samo taj novi list, i traje 10 sekundi od momenta kad stignes na RED. Ali dobro pazi, napravi odmah 10 kopija i ovjeri u opstini, jer je CIPS najavio da vise nece izdavati svako malo potvrde, vec kao jednom u 3 ili 6 mjeseci....
E da mi je vidjet onoga ko ce mi odbit izdavanje ove potvrde! :x Ima da je vadim svaki drugi dan!!! :x :x :x
mIRCerka

#7 Re: cips i unicredit zg banka

Post by mIRCerka »

slavkoimamodilera wrote:
mIRCerka wrote:samo taj novi list, i traje 10 sekundi od momenta kad stignes na RED. Ali dobro pazi, napravi odmah 10 kopija i ovjeri u opstini, jer je CIPS najavio da vise nece izdavati svako malo potvrde, vec kao jednom u 3 ili 6 mjeseci....
E da mi je vidjet onoga ko ce mi odbit izdavanje ove potvrde! :x Ima da je vadim svaki drugi dan!!! :x :x :x
postokupilapotoprodala
alen_zenica

#8 Re: cips i unicredit zg banka

Post by alen_zenica »

slavkoimamodilera wrote:
u pravu si...sta ako nekom hitno treba
alen_zenica

#9 Re: cips i unicredit zg banka

Post by alen_zenica »

Her Flick wrote:
alen_zenica wrote:Uzeo zahtjev za neki kratkoricni minimalni kredit., sve fino ispunio , dosao na salter sa licnom i potvrdom o prebivalistu..
dovraga
razumijem tvoju frustraciju u potpunosti
ali ti tako reci banci hvala vam i ja vama ne vjerujem i odes u drugu banku
znam da si sa razlogom otisao u tu banku ali ja vise u nju nebi usao

ta ista banka meni daje tri razlicite informacije za isti kredit
a takodje mene kao dugogodisnjeg komintenta te banke smatraju kao nekog ko nema racun u toj banci

te ja finu pokupim svu lovu i u drugu banku
cuvsi da zatvaram racun i dizem pare sef poslovnice me zovnuo u svoj ofis i pita u cemu je problem
reko nema problema vi i vasa banka ste toliko profesionalni da me je strah, ja inace volim koplikacije pa odo u drgu banku gdej ce me pravo handriti

p.s. samo da napomene da su mi u sadasnjij banci u roku 5 danan odobrili kredit, hocu da kazem da mi nije ni jedna plata legal na racun a dobio sam kredit
i to bez stele
u kojoj si banci
mIRCerka

#10 Re: cips i unicredit zg banka

Post by mIRCerka »

alen_zenica wrote:
slavkoimamodilera wrote:
u pravu si...sta ako nekom hitno treba
moj medo je morao skidati majicu i pokazivati svjez rez od operacije zuci kako bi mu one dale njegovu licnu. 2 mjeseca je cekao licnu jer su one negdje uspjele njegov predmet zagubiti. Dosao on fino i rekao ZENE DRAGE TREBA MI LICNA VALJA MI OPET POD NOZ a one bla bla bla...tu on fino skine majicu, pokaze sitni vez, i slegne ramenima...tek je tada dobio licnu...
slavkoimamodilera

#11 Re: cips i unicredit zg banka

Her Flick wrote:RB ili rajfajzen ili raiffeisen
E jesi se usrecio... :mrgreen: prava "z geštapo" banka... :lol:
hocunecu

#12 Re: cips i unicredit zg banka

Post by hocunecu »

provjeri ti jel`ti zaista treba prijava a da nije starija od 7 dana
desava se da sluzbenici sami uvode nova pravila
mojoj mami teta na salteru nije htjela isplatiti neki novac na osnovu punomoci,kao trebala je punomoc bit potpisana tu pred njom :-)
kad je mama trazila sefa da provjeri,onda ni ova na salteru nije vise bila sigurna da to mora bas tako :D
sve u svemu,rasulo
mislim da bi bilo dovoljno da svi radimo samo svoj posao :)
slavkoimamodilera

#13 Re: cips i unicredit zg banka

Her Flick wrote:moja plata moje pare ja odlcujuem kome cu ih dati
tako da samo uslugu gledam a banka moze biti u vlasnistvu kolumbijskok narko kartela uposte me ne zanima
Ne yebem ni ja tu patriotsku pricu, samo su rbb takve lopovcine, da to postaje smijesno... za sve zivo imaju naknadu... samo ocekujem sljedeci put da na ulazu pocnu konzumaciju naplacivat... o zavali sa skokom kamate u dvocifreno podrucje za kredite da i ne pocinjem...
hocunecu

#14 Re: cips i unicredit zg banka

Post by hocunecu »

naravno da je vecina dosla preko stele
ali stela mu je jdan covjek banci,dakle nije bas zasticen ko medo,i nije svima stela generalni direktor ili vlasnik :D
meni nije jasno ko je ona da kaze da ne vjeruje cipsu
ako su imali laznih dokumenata onosno u ovom slucaju prijavnica,to fino prijave gdje treba pa da vidim hoce li se ponovit
sumnjam da ce se neko igrat poslom radi necijeg kredita ili "kafe"
malo sam ovo konfuzno napisala :D
mislim da treba "pokazat zube",i ne sklanjat sa radi necije "objesene njuske" i namrstene face,jer na kraju svi ti na raznim salterima primaju platu za to sto pruzaju usluge i tu su radi stranaka a ne stranke radi njih
i naravno debelo naplacuju te usluge :D
convict

#15 Re: cips i unicredit zg banka

Post by convict »

unicredit je jos i dobra. u raiffeisen pored cipsove potvrde moras donijeti i racune od komunalija da se uvjere da si stvarno na toj adresi, pa ako su slucajno nisi vlasnik stana gdje si prijavljen, tek onda je prava komplikacija.
Post Reply