Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Mariella

#776 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mariella »

Mozda ako u DMu kupis ono gumeno sto se nalijepi nazad nece zuljati...
zamzija

#777 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

Dođeš u DM i kažeš ženi na kasi, dajte mi ono gumeno što se nalijepi nazad da me ne žulja :lol: :D
Mariella

#778 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mariella »

:lol: :lol: :lol:

Ma javit ce se neko da zna tacno kako se zove :lol: Uostalom, mozes ovako... Odes u DM, i direkt do one sekcije gdje su one kremice za noge, pete itd itd. i tu ces naci ovo "gumeno" :D
zamzija

#779 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

Hej znam gdje je to otprilike, viđala sam, ali sam bila sumnjičava da išta pomaže, hvala na savjetu, baš ću da isprobam :)
Mariella

#780 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mariella »

Ma ja sam to uzela jer na jednim crnim cipelama peta bi mi "ispadala", i onda kad to stavim sve bude ok :) I stavljala sam jos jedan taj gumeni umetak, ali ne za petu, vec dole za one jastucice kod prstiju, gdje je ustvari najveci pritisak kad se nose stikle, pa da malo to ublazi :)
blondddy

#781 Re: Cipelice, cipelice..

Post by blondddy »

nova_korisnica wrote:cure,
juce sam probala ove cipelice :
http://www.tamaris.de/home/kollektion/s ... ?request=1

u drugoj boji...i stvarno su super..jeftine...ali je problem sto nazad sto me nazad ona kost iznad pete zulja na cipeli...cipele su nove i neprobane bile...eh sad...velik mi je rizik da ih kupim ako me tu zuljaju..da ne znate mozda kako to mogu nekako omeksati?? ili da ih jednostavno ne kupujem...
a tako su super...mala peta, kozne, jednostavne...
Gdje si uspjela naci ovakve cipelice? preslatke su
Elzana

#782 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Elzana »

ojjj što otvorih link :zoka: hoćem oveeeeee :D

Image
BJB

#783 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

:roll: Image
Elzana

#784 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Elzana »

budimo iskrene, mogle bi skoro svaku sliku postaviti :skoljka: :D
BJB

#785 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

Bi, gotovo svaku. :D Ono sto mene razocara svaki put je da kad udjem u radnje u kojima ima modela Tamaris obuce (u Mostaru, Planika i jos jedna radnja u zabacenom prolazu preko puta Benetona), imaju 2,3 modela njihove obuce i to je to.. :roll:
AF81

#786 Re: Cipelice, cipelice..

Post by AF81 »

Elzana wrote:ojjj što otvorih link :zoka: hoćem oveeeeee :D

Image
Joj i meni su ove pravo fine :thumbup:
vjesticanametli

#787 Re: Cipelice, cipelice..

Post by vjesticanametli »

Mariella wrote:Ma ja sam to uzela jer na jednim crnim cipelama peta bi mi "ispadala", i onda kad to stavim sve bude ok :) I stavljala sam jos jedan taj gumeni umetak, ali ne za petu, vec dole za one jastucice kod prstiju, gdje je ustvari najveci pritisak kad se nose stikle, pa da malo to ublazi :)
znaci to ublazi stvarno :) muka mi u stiklama bole me noge tj. onaj dio kod prstiju pa mi se ne nose a hocuuuuuuuuu da nosim ...........moram u DM :lol:
amiria

#788 Re: Cipelice, cipelice..

Post by amiria »

BJB wrote:Bi, gotovo svaku. :D Ono sto mene razocara svaki put je da kad udjem u radnje u kojima ima modela Tamaris obuce (u Mostaru, Planika i jos jedna radnja u zabacenom prolazu preko puta Benetona), imaju 2,3 modela njihove obuce i to je to.. :roll:

Ja sam gledala i u Borovu imaju modele Tamarisa, pa pogledaj :)
zamzija

#789 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

Borovo, Borovo - ovih dana samo slušam o tome , a gdje se nalaze prodavnice Borova :D
Elzana

#790 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Elzana »

zamzija wrote:Borovo, Borovo - ovih dana samo slušam o tome , a gdje se nalaze prodavnice Borova :D
Jedna prodavnica se nalazi na Grbavici, u blizini DM-a, preko puta. Odnosno preko puta Grbavice 2 pekare :)
butterfly_01

#791 Re: Cipelice, cipelice..

Post by butterfly_01 »

Tamaris cipela i sandaleta ima i u Modesi u Tomu.. ja bila u petak.... i kupila jedne , bas slatke... malo je bezze da u Sarajevu nema prodavnica obuce Tamaris.. U Mercator centru u Banja Luci ima prodavnica samo Tamaris i ima veci izbor cipela nego u Sarajevu (mislim na sve ove radnjice zajedno koje imaju po neki model Mataris)
alica.k

#792 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

otvorilo se borovo u wisi.
isto tako ima i na grbavici, preko puta peka.
*mima*

#793 Re: Cipelice, cipelice..

Post by *mima* »

a st akazete na ove sandalone..........:)

Image
ema_

#794 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

butterfly_01 wrote:Tamaris cipela i sandaleta ima i u Modesi u Tomu.. ja bila u petak.... i kupila jedne , bas slatke... malo je bezze da u Sarajevu nema prodavnica obuce Tamaris.. U Mercator centru u Banja Luci ima prodavnica samo Tamaris i ima veci izbor cipela nego u Sarajevu (mislim na sve ove radnjice zajedno koje imaju po neki model Mataris)

Gdje tačno se nalazi taj centar Tom? Čula sam da je u Istočnom Sarajevu, ali nisam nikad tamo bila :-?
butterfly_01

#795 Re: Cipelice, cipelice..

Post by butterfly_01 »

ema_ wrote:
butterfly_01 wrote:Tamaris cipela i sandaleta ima i u Modesi u Tomu.. ja bila u petak.... i kupila jedne , bas slatke... malo je bezze da u Sarajevu nema prodavnica obuce Tamaris.. U Mercator centru u Banja Luci ima prodavnica samo Tamaris i ima veci izbor cipela nego u Sarajevu (mislim na sve ove radnjice zajedno koje imaju po neki model Mataris)

Gdje tačno se nalazi taj centar Tom? Čula sam da je u Istočnom Sarajevu, ali nisam nikad tamo bila :-?
ides u Lukavicu preko dobrinje, na raskrsini veliki semafor gdje mozes lijevo za Sarajevo preko Vraca adesno skrenes prema Trnovu (izmedju ostalog taj put vodi) ides ravno, prodjes pored tusa i dodjes do slijedece raskrsnice s lijeve strane je Tom, mali je to trzni centar, ali ta Modesa je super radnja nalazi se na prvom spratu. (Imaju dvije radnje Modese, u jednoj se prodaje kozna obuca a u drugoj velur, platno, eko koza, skaj).
Tom nekako bas dodje na sredini izmedju Tuša i Tempa...
zamzija

#796 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

[quote="*mima*"]a st akazete na ove sandalone..........:)

Meni su ružne :D
Eleonora

#797 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Eleonora »

*mima* wrote:a st akazete na ove sandalone..........:)

Image
Meni su bas dobre. Harmonika-peta :thumbup: :mrgreen:
_amy_

#798 Re: Cipelice, cipelice..

Post by _amy_ »

[quote="Komšinica"]Ja volim ovako nešto za ljeta... na ovaj fazon.

[url=http://img225.imageshack.us/i/63073320.jpg/]Image

Ne znam koje su mi cipelice sladje iz ovog tvog posta :) Je su li ovo slike s neta ili ne do Bog ima negdje u Sa ovo kupiti? :D
*mima*

#799 Re: Cipelice, cipelice..

Post by *mima* »

one prve su 255 km....a ove 185.......simpa su......

Image
kinderlada

#800 Re: Cipelice, cipelice..

Post by kinderlada »

Image

Ja hocu ove desne ako ih ima negdje ili bar slicne :-D

Prelijepe su, boja pogotovo, mislim da su udobne i mekane, joooooj, zelim ih jakoooo :!:
Post Reply