meni su nekidan noge prokrvarile od zuljevaSheytanela wrote:Nadinka svaka cast na bloogu posjecujem ga svaki dan i hvala na lijepim idejama, morat cu i tamo pocet komentarisatJa sam se u zadnje vrijeme odvikla od stiklica pa kako god letim na ravno pa cu morat obnovit malo visoku peticu
Sad problemi navikavanja na cipelice i zuljevi i od novih i od starih, ne znam jel kod vas to slucaj
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#751 Re: Cipelice, cipelice..
- Nadinka
#752 Re: Cipelice, cipelice..
Draga hvala, nadam se dtvojim komentarim ai na blogu, cisto da imam feedback o posjecenosti, moracu s necim izaci pred sponzore kad ih budem trazilaSheytanela wrote:Nadinka svaka cast na bloogu posjecujem ga svaki dan i hvala na lijepim idejama, morat cu i tamo pocet komentarisatJa sam se u zadnje vrijeme odvikla od stiklica pa kako god letim na ravno pa cu morat obnovit malo visoku peticu
Sad problemi navikavanja na cipelice i zuljevi i od novih i od starih, ne znam jel kod vas to slucaj
A i ja uvijek osjetim taj prelaz iz cizme u cipelice i sto akzes nazuljaju me cka i one najiznosanije cipele
- yellow cat
#753 Re: Cipelice, cipelice..
obećali su mi ove, pa ćemo vidjeti...ALexis wrote:@ zuta macka:
prosle godine, uzela slicne u leonardu, imaju to kamenje samo nemaju masnu, a dzon im nema tu neku petu vec je pun i uzasno mekandivota za hodanje. bile su smedje i crne. 40tak KM... eto, ako ti odg.
- yellow cat
#754 Re: Cipelice, cipelice..
ja ako osjetim da me cipele žuljaju, stavim ovaj jedan jastučić u cipelu i rahat. Sad ga obavezno stavljam u svu obuću..ALexis wrote:meni su nekidan noge prokrvarile od zuljevaSheytanela wrote:Nadinka svaka cast na bloogu posjecujem ga svaki dan i hvala na lijepim idejama, morat cu i tamo pocet komentarisatJa sam se u zadnje vrijeme odvikla od stiklica pa kako god letim na ravno pa cu morat obnovit malo visoku peticu
nikad mi se to nije desilo.
-
Tasha11
#755 Re: Cipelice, cipelice..
Ja bas volim da nosim cipelice,pa ako neko vidi ovakve cipele, bila bih zahvalna. Jos bolje ako mi neko kupi
))) Mada cesto nosim patike, tj. uglavnom. Nedavno sam kupila ove Puma patike i prilicno sam zadovoljna. 
-
zamzija
#756 Re: Cipelice, cipelice..
Staviš gdje je peta ili gdje su prsti ?yellow cat wrote: ja ako osjetim da me cipele žuljaju, stavim ovaj jedan jastučić u cipelu i rahat. Sad ga obavezno stavljam u svu obuću..
- yellow cat
#757 Re: Cipelice, cipelice..
Gdje god osjetim da bi me eventualno moglo malkice "natući", što bi se reklo...imam kritičan drugi prst lijeve noge, pa na područje cipela iznad njega..
-
zamzija
#758 Re: Cipelice, cipelice..
EVO KORISNO ZA CIPELE
Neugodni mirisi koji se šire iz cipela mogu se riješiti uz pomoć sode bikarbone.
U unutrašnjost cipela pospite sode bikarbone te ostavite da tako odstoji preko noći. Ujutro istresite prah iz cipela, a neugodnim mirisima više neće biti niti traga.
Želite li osvježiti cipele nakapajte nekoliko kapi eteričnog ulja od limuna ili naranče.
Neugodni mirisi koji se šire iz cipela mogu se riješiti uz pomoć sode bikarbone.
U unutrašnjost cipela pospite sode bikarbone te ostavite da tako odstoji preko noći. Ujutro istresite prah iz cipela, a neugodnim mirisima više neće biti niti traga.
Želite li osvježiti cipele nakapajte nekoliko kapi eteričnog ulja od limuna ili naranče.
- Not My Idea
#759 Re: Cipelice, cipelice..
@ zamzija
Probala davno-radi
Ja sam stavila u role i uspjelo je 
Probala davno-radi
- Litotes
#760 Re: Cipelice, cipelice..
Pokusavam da ih nadjem na stranici, da vidim koliko kostaju kod mene, al mi nekako ne uspijeva, kako si ti nasla sliku na netu, a jelde da lici na ove?LaCici wrote:U Bati 119 KM

-
LaCici
#761 Re: Cipelice, cipelice..
Daaa bas lice, samo sto mi ove tvoje izgledaju dosta kvalitetnije 
Evo link gdje sam ih ja nasla
http://www.brendovi.net/obuca/bata/107/ ... 011-zene/8
- Litotes
#763 Re: Cipelice, cipelice..
Ove moje, joj da su bar moje, kostaju samo 300EURLaCici wrote:Daaa bas lice, samo sto mi ove tvoje izgledaju dosta kvalitetnije
-
*mima*
#764 Re: Cipelice, cipelice..
zamzija wrote:EVO KORISNO ZA CIPELE
Jadranka.....jesi to ti?
-
Gospoda Ministarka
#765 Re: Cipelice, cipelice..
*mima* wrote:zamzija wrote:EVO KORISNO ZA CIPELE
Jadranka.....jesi to ti?
...vjerujete mi, necete se pokajati.
-
inspire_me
#766 Re: Cipelice, cipelice..
*mima* wrote:zamzija wrote:EVO KORISNO ZA CIPELE
Jadranka.....jesi to ti?
-
zamzija
#767 Re: Cipelice, cipelice..
Gospoda Ministarka wrote:*mima* wrote:zamzija wrote:EVO KORISNO ZA CIPELE
Jadranka.....jesi to ti?![]()
![]()
![]()
![]()
...vjerujete mi, necete se pokajati.
-
sirena24
#768 Re: Cipelice, cipelice..
Interesuje me, gdje je u Sarajevu najbolje kupovati obucu,to jeste gdje je najveci izbor?!Trazim salonke,sa petom srednje velicine,da su lijeeppeee 
-
Proljetno cvijeće
#769 Re: Cipelice, cipelice..
Jooj kakvih sam ja danas cipelica vidjela u Borovu
Ne zna se koje su ljepše
Uhhhhhhhh 
-
zamzija
#770 Re: Cipelice, cipelice..
Koje Borovo tačnoProljetno cvijeće wrote:Jooj kakvih sam ja danas cipelica vidjela u BorovuNe zna se koje su ljepše
Uhhhhhhhh
-
Sarajevski_Marlboro
#771 Re: Cipelice, cipelice..
Mene od svakih baletanki leđa bole,jesam li matora?
- alica.k
#772 Re: Cipelice, cipelice..
nisi, mislim da je to normalno, pogotovo ako nisi navikla na ravno ili si navikla samo na tene.
ja sam primjetila da imam bolje drzanje u baletankama i japankama i ravnim sandalama, nego na necemu sa petom.
ja sam primjetila da imam bolje drzanje u baletankama i japankama i ravnim sandalama, nego na necemu sa petom.
-
Sarajevski_Marlboro
#773 Re: Cipelice, cipelice..
ja samo tene nosim,a baletanke su mi patnja ko i stikle vala isto haman 
- alica.k
#774 Re: Cipelice, cipelice..
ma ne znam ti ni ja na stiklama, al sam ih probala 
-
nova_korisnica
#775 Re: Cipelice, cipelice..
cure,
juce sam probala ove cipelice :
http://www.tamaris.de/home/kollektion/s ... ?request=1
u drugoj boji...i stvarno su super..jeftine...ali je problem sto nazad sto me nazad ona kost iznad pete zulja na cipeli...cipele su nove i neprobane bile...eh sad...velik mi je rizik da ih kupim ako me tu zuljaju..da ne znate mozda kako to mogu nekako omeksati?? ili da ih jednostavno ne kupujem...
a tako su super...mala peta, kozne, jednostavne...
juce sam probala ove cipelice :
http://www.tamaris.de/home/kollektion/s ... ?request=1
u drugoj boji...i stvarno su super..jeftine...ali je problem sto nazad sto me nazad ona kost iznad pete zulja na cipeli...cipele su nove i neprobane bile...eh sad...velik mi je rizik da ih kupim ako me tu zuljaju..da ne znate mozda kako to mogu nekako omeksati?? ili da ih jednostavno ne kupujem...
a tako su super...mala peta, kozne, jednostavne...