sto ismijaste moje cipele?!
meni su divne!
Moderator: anex
nemam se sta ljutit, svakom svoje. samo opustenoGospoda Ministarka wrote:Znam da se o ukusima ne raspravlja, zato molim te nemoj se uvrijediti.Not My Idea wrote:moje nove!![]()
Imam prijateljicu, koja je luda za ovakvim S.Oliver, i sve su joj na isti kalup 90% slicne bez obzira da li su cipele ili cizme, ali ja ovo ne bih obula nema teorije.
Not My Idea wrote:![]()
sto ismijaste moje cipele?!![]()
meni su divne!![]()
kakve su sa stranemimsy wrote:Dje?amiria wrote:
Samo 19,90![]()
![]()
![]()
Jesu li izdrzljive,mogu li predeverati ljeto?
because_of_you wrote:Jednom sam kupila cipele od 20 km, kao za prvu ruku, dok ne nađem nešto da mi se svidi..... I zaradila Strafilokok plus rast divljeg mesa, godinu i po dana mučenja sa jadnim palcem, upaljenje čitavog stopala nakon tretmana propolisom, obilazak dermatologa, medara, šta sve ne... I na kraju operacija...
Hvala, ali ne hvala, džaba im svi lijepi modeli
because_of_you wrote:Jednom sam kupila cipele od 20 km, kao za prvu ruku, dok ne nađem nešto da mi se svidi..... I zaradila Strafilokok plus rast divljeg mesa, godinu i po dana mučenja sa jadnim palcem, upaljenje čitavog stopala nakon tretmana propolisom, obilazak dermatologa, medara, šta sve ne... I na kraju operacija...
Hvala, ali ne hvala, džaba im svi lijepi modeli
medene su, gdje si ih kupila ?amiria wrote:
Samo 19,90![]()
![]()
![]()
Meni su baš slatke, neobične, i sviđa mi se ovaj tip pete, mislim da su stabilnije od onih sa 10 cm štiklaeluna wrote:Not My Idea wrote:moje nove!![]()
bez uvrede, ali pitam se da li ijedna ženska noga u ovome može da izgleda privlačno, i ako da kome![]()
zamzija wrote:Meni su baš slatke, neobične, i sviđa mi se ovaj tip pete, mislim da su stabilnije od onih sa 10 cm štiklaeluna wrote:Not My Idea wrote:moje nove!![]()
bez uvrede, ali pitam se da li ijedna ženska noga u ovome može da izgleda privlačno, i ako da kome![]()
I znam da govorite vaše lično mišljenje, ali ne valja se rugati, svako ima svoj stil
Cipelice su simpaticne, i sigurno zanimljiv spoj stikle i udobnosti. Meni mislim da ne bi stajale jer imam jako tanak donji dio noge, ali mi je lijepo vidjeti tako nesto na zenama sa bolje oblikovanim listovima.zamzija wrote:Meni su baš slatke, neobične, i sviđa mi se ovaj tip pete, mislim da su stabilnije od onih sa 10 cm štiklaeluna wrote:Not My Idea wrote:moje nove!![]()
I znam da govorite vaše lično mišljenje, ali ne valja se rugati, svako ima svoj stil
Zenstvenoj zeni po defaultu ovakve "cipele" nisu ni u opciji za razmatranje.wildflower wrote:Zenstvenost i privlacnost se grade stavom, a ne obucom.
Nemaju svi istu definiciju zenstvenosti.Gospoda Ministarka wrote: Zenstvenoj zeni po defaultu ovakve "cipele" nisu ni u opciji za razmatranje.
Pa da ali i dalje se zna sta je zenstveno sta nije...ladyblue18 wrote:Nemaju svi istu definiciju zenstvenosti.Gospoda Ministarka wrote: Zenstvenoj zeni po defaultu ovakve "cipele" nisu ni u opciji za razmatranje.
A i za tu ima izraz jeftinjakusa. Sve ima svoje ime i zato ne treba lupati loncice.LieToMe wrote:meni se isto svidjajuimam nesto slicno samo crne i bez ikakvih detalja (tamarisove) i pravo su udobne. i slazem se da smo hvala Bogu svi razliciti i da imamo razlicite ukuse i da imamo razlicite definicije zenstvenosti. meni recimo nije zenstveno kad vidim stiklu od 10 centi i minjak koji jedva pokriva guzove (vise me podsjeca na nesto drugo nego na damu) i jadna gine na onih 10 centi ali ona je "zenstvenija" od one koja ima neke ovakve cipelice. meni to nije definicija zgodne zene, ali opet kazem hvala Bogu pa nismo svi isti!
Gospoda Ministarka wrote:Pa da ali i dalje se zna sta je zenstveno sta nije...ladyblue18 wrote:Nemaju svi istu definiciju zenstvenosti.Gospoda Ministarka wrote: Zenstvenoj zeni po defaultu ovakve "cipele" nisu ni u opciji za razmatranje.
De gustibus non est disputandum, vec sam rekla na pocetku, naravno svako ima pravo da nosi sta zeli i u cemu se osjeca dobro, vec sam rekla da imam prijateljicu koja nosi samo takve S.Oliver.zamzija wrote:Pa naravno. Svako ima pravo na svoje mišljenje, zato ima toliko izbora u svemu u životu
Ono što je tebi lijepo, ne mora biti meni i obrnuto![]()
Meni se elegancija i sofisticiranost ogleda u osobi koja nosi nešto, a ne u onome šta nosi.
Bilo bi zanimljivo, kad bi nas dvije išle u kupovinu cipela![]()
Ti se mimo super orginalno, trendi i opusteno nosis.*mima* wrote:Onda sam ja pravo elegantna........japanke....indijska torba.....tunika......