Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Ductus Holedocus

#4176 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ductus Holedocus »

Imam malu nogu,pa koje god cipele kupim,noga mi iskace iz njih,iako su recimo taman :roll:
sta da radim,stopalo da prilijepim? :oops:
ema_

#4177 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

Ductus Holedocus wrote:Imam malu nogu,pa koje god cipele kupim,noga mi iskace iz njih,iako su recimo taman :roll:
sta da radim,stopalo da prilijepim? :oops:

Ja bih stavila neki od onih gel umetaka što imaju za kupiti u DM ili Deichmannu.
ema_

#4178 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

Onda kupi za 2 broja manje , dok razgaziš doći će na taman :D .
KiSSgirl

#4179 Re: Cipelice, cipelice..

Post by KiSSgirl »

Jel netko kupovao u onom Pitarellu? Kakav im je kvalitet? Tražim neke fine čizme, u kojima mi neće stopalo plivati (od vode) :D, znači su nepropusne i udobne, i da liče na nešto. :D Vidjela sam tu u Pittarelu neke crne, nisu loše, sad samo ne znam te ostale karakteristike :-D
sheilak

#4180 Re: Cipelice, cipelice..

Post by sheilak »

KiSSgirl wrote:Jel netko kupovao u onom Pitarellu? Kakav im je kvalitet? Tražim neke fine čizme, u kojima mi neće stopalo plivati (od vode) :D, znači su nepropusne i udobne, i da liče na nešto. :D Vidjela sam tu u Pittarelu neke crne, nisu loše, sad samo ne znam te ostale karakteristike :-D
ne znam, meni izgledaju lose i jeftino. kao da su od kartona. i neudobno. ok, nisam ih kupovala, ali svratim tamo nekad i ne svidja mi se, sorry. ovo uopceno za njihovu obucu.

a konkretno za te crne, ne znam :D
KiSSgirl

#4181 Re: Cipelice, cipelice..

Post by KiSSgirl »

sheilak wrote:
KiSSgirl wrote:Jel netko kupovao u onom Pitarellu? Kakav im je kvalitet? Tražim neke fine čizme, u kojima mi neće stopalo plivati (od vode) :D, znači su nepropusne i udobne, i da liče na nešto. :D Vidjela sam tu u Pittarelu neke crne, nisu loše, sad samo ne znam te ostale karakteristike :-D
ne znam, meni izgledaju lose i jeftino. kao da su od kartona. i neudobno. ok, nisam ih kupovala, ali svratim tamo nekad i ne svidja mi se, sorry. ovo uopceno za njihovu obucu.

a konkretno za te crne, ne znam :D
ma i meni se čini da nisu nešto sa kvalitetom, pa zato i pitam, da se ne bi prevarila. :D imaš li neki prijedlog gdje ima fine obuće? ponekad mi se čini da je kvalitetnija ova obuća po pijacama od ovih nekih ˝brendiranih proizvođača˝ :D
radenska

#4182 Re: Cipelice, cipelice..

Post by radenska »

gdje cu naci solidne baletanke do nekih 120-130 KM za djevojku koja je onako "sportska elegancija", ne znam kako bih to drugacije objasnila. Vidim da nosi ugl one sa pijace pa joj se noge krive u tome, a blizi joj se rodjendan pa bih da je pocastim nekim malo boljim.
Nisrin

#4183 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

radenska wrote:gdje cu naci solidne baletanke do nekih 120-130 KM za djevojku koja je onako "sportska elegancija", ne znam kako bih to drugacije objasnila. Vidim da nosi ugl one sa pijace pa joj se noge krive u tome, a blizi joj se rodjendan pa bih da je pocastim nekim malo boljim.

Methaphysika, imaju jako kvalitetne baletankice, bas tako u duhu "sportske elegancije" :D Jako su kvalitetne i izdrzljive...
mumy

#4184 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mumy »

Nisrin wrote:
radenska wrote:gdje cu naci solidne baletanke do nekih 120-130 KM za djevojku koja je onako "sportska elegancija", ne znam kako bih to drugacije objasnila. Vidim da nosi ugl one sa pijace pa joj se noge krive u tome, a blizi joj se rodjendan pa bih da je pocastim nekim malo boljim.

Methaphysika, imaju jako kvalitetne baletankice, bas tako u duhu "sportske elegancije" :D Jako su kvalitetne i izdrzljive...
gdje je ta radnja?
Nisrin

#4185 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

mumy wrote:
Nisrin wrote:

gdje je ta radnja?

Na FBu...a nalaze se u Buca City-u, ono brdo odmah iznad podvoznjaka na Otoci- Feriza Tumbula 13...
staradis

#4186 Re: Cipelice, cipelice..

Post by staradis »

Bgt sta je sportska elegancija
ema_

#4187 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

Ako neko voli online kupovinu, na stranici Office shoes ima mogućnost naručivanja, besplatna dostava i još sad ima neki kod sebi ukucaš i dobiješ dodatnih 20% popust za narudžbu (bez obzira ako su artikli bili na sniženju, moj račun je snižen sa 108 na 86 km :thumbup: ). Ja sam upravo naručila, baš me zanima kako će to biti kad dođe kurir sa dvije kutije cipela :-D .
Nisrin

#4188 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

nemas office negdje u blizini? ja imam dosta njihove obuce i ne bih se usudila napamet narucivati, jer cesto se desi da je obuca neudobna i da ne odgovara iako uzmem mom broj...
ema_

#4189 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ema_ »

Nemam ništa u blizini, a kupovala sam već kod njih, a i što se tiče brojeva, uvijek nosim isti od svakog modela :) . No, kome ne bude odgovaralo, imaju opciju i zamjene za drugi broj ili povrata novca ...
Bolesni Doktor

#4190 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Bolesni Doktor »

Kakav vam je walkmaxx? Mislio sam ja uzimati jedne,čujem da je isto kao da na valjku hodaš... ;)
MrsJ

#4191 Re: Cipelice, cipelice..

Post by MrsJ »

Slabo postavljate slike cipelica u posljednje vrijeme. :sad: Da se malo pokrenemo:
Image
Ductus Holedocus

#4192 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ductus Holedocus »

MrsJ wrote:Slabo postavljate slike cipelica u posljednje vrijeme. :sad: Da se malo pokrenemo:
Image
dobre! Kupila?
MrsJ

#4193 Re: Cipelice, cipelice..

Post by MrsJ »

Da, ali me vrijeme zeznulo pa ih jos nisam obukla. Najvise mi se svidja sto peta nije previsoka, a i stabilne su zbog debljine pete.
Irm@

#4194 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

moje nove :) kupljene prije ovog kijameta. obucene jednom. valjda ce biti prilike da se opet obuku :-D
Image
MrsJ

#4195 Re: Cipelice, cipelice..

Post by MrsJ »

Odlicne su, boja je super! Gdje si kupila?
Bolesni Doktor

#4196 Re: Odg: Cipelice, cipelice..

Post by Bolesni Doktor »

Bolesni Doktor wrote:Kakav vam je walkmaxx? Mislio sam ja uzimati jedne,čujem da je isto kao da na valjku hodaš... ;)
m@gm@

#4197 Re: Odg: Cipelice, cipelice..

Post by m@gm@ »

Bolesni Doktor wrote:
Bolesni Doktor wrote:Kakav vam je walkmaxx? Mislio sam ja uzimati jedne,čujem da je isto kao da na valjku hodaš... ;)

Preudobne :)
Irm@

#4198 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

MrsJ wrote:Odlicne su, boja je super! Gdje si kupila?
hvala :) i meni se svidjaju.. procitah da su zelene cipelice must have i kupila :-D
kupila sam u Zari ali vani.. ovdje sam vidjela da imaju ovakve ali s nizom petom..ove nisam vidjela (a mozda nisam pazljivo gledala) :)
MrsJ

#4199 Re: Cipelice, cipelice..

Post by MrsJ »

Nemaju jer bih ih vidjela, stalno hodam po Zari. :-D Ja sam isto trazila zelene, ali nisam nasla pa uzeh crvene. Koja im je cijena bila?
Jesu li to ove? Boja mi je jaca na njihovoj stranici pa nisam sigurna: http://www.zara.com/ba/en/woman/shoes/t ... 94323.html
Irm@

#4200 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

MrsJ wrote:Nemaju jer bih ih vidjela, stalno hodam po Zari. :-D Ja sam isto trazila zelene, ali nisam nasla pa uzeh crvene. Koja im je cijena bila?
Jesu li to ove? Boja mi je jaca na njihovoj stranici pa nisam sigurna: http://www.zara.com/ba/en/woman/shoes/t ... 94323.html
jesu te su.. a znas pod koliko reflektora oni to slikaju a ja pod jednostavnim danjskim svjetlom :-D ;-)
a jest da im je drugacija boja kako u kojoj prilici :D
Image
Post Reply