al evo, immuno ih ima, pa ako joj se bude dalo da izmjeri unutra
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- alica.k
#2851 Re: Cipelice, cipelice..
u h&m meni sve zavisi od modela do modela.
svoj broj i po tom se mjerite 
-
_naida
#2852 Re: Cipelice, cipelice..
immuno wrote:jesu upravo te ako neko stvarno hoce vrlo rado cu kupiti ja sam sebi kupila sve bojema za ljeto dusu dale
Jao, zelim JA !
-
nova_korisnica
#2853 Re: Cipelice, cipelice..
te baletanke su "wildlederimitat"..znaci NIJE koza, vec imitat...mislim cisto za ove cure kojima je to bitno...boje su prelijepe...ali ja ih nosat na mogu 
-
nova_korisnica
- Bambi_na_kofeinu
#2855 Re: Cipelice, cipelice..
Neko stvarno očekuje kožu za 10 eura?
-
nova_korisnica
#2856 Re: Cipelice, cipelice..
pa ne znam ja...mislim, ova djevojka je stavila pod navodnike to vrazija koza...ja ne skontah na prvu da je mislila pod tim da nije prava koza...pa rekoh samo da ukazem na toBambi_na_kofeinu wrote:Neko stvarno očekuje kožu za 10 eura?
btw, znala sam ja na snizenju kupiti i pravu kozu za 10 eura
-
immuno
#2857 Re: Cipelice, cipelice..
naravno javi koju numeru i nema problema_naida wrote:immuno wrote:jesu upravo te ako neko stvarno hoce vrlo rado cu kupiti ja sam sebi kupila sve bojema za ljeto dusu dale
Jao, zelim JA !Ja bih narandzaste. Je li moze molim te ?
-
immuno
#2858 Re: Cipelice, cipelice..
ma naravno numera??????????????Angel_of... wrote:Ja bih zelene i bezzzzz:D moze liiii?
-
immuno
#2859 Re: Cipelice, cipelice..
ja sam sebi uzela broj koji inace nosim i odgovara mi 100%,tako da sto se tice ovih modela odgovaraju standardu.alica.k wrote:u h&m meni sve zavisi od modela do modela.
al evo, immuno ih ima, pa ako joj se bude dalo da izmjeri unutrasvoj broj i po tom se mjerite
- vjesticanametli
#2860 Re: Cipelice, cipelice..
http://www.hm.com/de/product/97678?article=97678-B moze li meni ova tasnica ...........lovu dajem cim sletis
cekam te na flughafenu 
- male_okice
- alica.k
#2862 Re: Cipelice, cipelice..
prelijepe su i jos crne ajjjjmale_okice wrote:joj da mi je ove i da sam blize sarajevu![]()
http://www.hm.com/de/product/98468?arti ... le=98468-B
- LieToMe
#2863 Re: Cipelice, cipelice..
kupljene nedavno...futrovane, dupla membrana protiv poplava
udobne na duze relacije i puno hodanja, lijepe i uz suknju i na farmerice...sve sto mi treba od cizme u zimskim danima

- jedna tamo
#2864 Re: Cipelice, cipelice..
vidjela sam ove čizme čini mi se u tamarisu u tom-u , ma meni nisu baš za suknje, nekako su mi više sportski....
a baletanke ne mog skroz ravne imam jedne kožne plave totalno ravne , bile su i poskupe al me leđa zabole, tako da sad tražim neke s malom peticom
p.s. ukoliko neko traži bijele cipele ima ih u skenderiji, nisu jeftine 120 KM al kome je frka daće lovu
a baletanke ne mog skroz ravne imam jedne kožne plave totalno ravne , bile su i poskupe al me leđa zabole, tako da sad tražim neke s malom peticom
p.s. ukoliko neko traži bijele cipele ima ih u skenderiji, nisu jeftine 120 KM al kome je frka daće lovu
- LieToMe
#2865 Re: Cipelice, cipelice..
da tamaris...ni sama ne znam koje po redu... nisam ih oblacila uz ljetne suknjice nego uz zimske debele, jednobojne i kaput... imaju malu peticu pa su udobne za razliku od onih koje nemaju petu. poskupe bile ali ih ugrabila na snizenjujedna tamo wrote:vidjela sam ove čizme čini mi se u tamarisu u tom-u , ma meni nisu baš za suknje, nekako su mi više sportski....
- jedna tamo
#2866 Re: Cipelice, cipelice..
pa meni je ta peta savršena i još plus ne kližu se... samo eto meni ne idu na suknje a probala sam ij i ja extra su udobne, ja sam na kraju kupila svoje u planici i zadovoljna sam, samo mi je so izgrizla, pa sad već izgledaju kao stare 
- jedna tamo
#2867 Re: Cipelice, cipelice..
definitivno imamo isti ukus bar što se čizama tiče a vidim i lokacije
- LieToMe
#2868 Re: Cipelice, cipelice..
vazelin ili stara kreme za ruke ako su kozne i dobro namazi (ja cak i duplo nanesem - prvi put pa pustim par minuta pa ponovim) i nek prenoci, kasnije samo uglancaj. trebalo bi da bude okjedna tamo wrote:pa meni je ta peta savršena i još plus ne kližu se... samo eto meni ne idu na suknje a probala sam ij i ja extra su udobne, ja sam na kraju kupila svoje u planici i zadovoljna sam, samo mi je so izgrizla, pa sad već izgledaju kao stare
meni je trebala cizma za svaki dan i za ovo topljenje a da mogu hodat u njima vise od 3 sata i ove su pobjedile na izboru za najcizmu
-
*mima*
#2869 Re: Cipelice, cipelice..
dobre cizme....
......fokinu mast odmah nanesem na obucu da je zastitim......
-
Rimljanka
#2870 Re: Cipelice, cipelice..
LieToMe wrote:vazelin ili stara kreme za ruke ako su kozne i dobro namazi (ja cak i duplo nanesem - prvi put pa pustim par minuta pa ponovim) i nek prenoci, kasnije samo uglancaj. trebalo bi da bude okjedna tamo wrote:pa meni je ta peta savršena i još plus ne kližu se... samo eto meni ne idu na suknje a probala sam ij i ja extra su udobne, ja sam na kraju kupila svoje u planici i zadovoljna sam, samo mi je so izgrizla, pa sad već izgledaju kao stare
meni je trebala cizma za svaki dan i za ovo topljenje a da mogu hodat u njima vise od 3 sata i ove su pobjedile na izboru za najcizmu
..ili kupi kremu "fokina mast",imas je u ovim prodavnicama obuce. Kosta oko 4-5 KM: Extra je,a i najmenjena je za kozu!
-
zamzija
#2871 Re: Cipelice, cipelice..
Meni su ove čizme baš super, i sttvarno mi se sviđaju.LieToMe wrote:kupljene nedavno...futrovane, dupla membrana protiv poplavaudobne na duze relacije i puno hodanja, lijepe i uz suknju i na farmerice...sve sto mi treba od cizme u zimskim danima
Imam slične smeđe i nosim ih uz suknju i kaput, pravo lijepo izgledaju na malo deblje materijale, vunene suknje. Možda jedino ne stoje djevojkama sitnije i tanje građe, jer su "čuste" , ali su meni lijepe i mogu se nositi uz suknju što da ne, ne baš elegantnu ali neku ležerniju A kroja, debljeg materijala što da ne.
- LieToMe
#2872 Re: Cipelice, cipelice..
Hvala hvalazamzija wrote:Meni su ove čizme baš super, i sttvarno mi se sviđaju.LieToMe wrote:kupljene nedavno...futrovane, dupla membrana protiv poplavaudobne na duze relacije i puno hodanja, lijepe i uz suknju i na farmerice...sve sto mi treba od cizme u zimskim danima
Gdje si ih kupila ?
Imam slične smeđe i nosim ih uz suknju i kaput, pravo lijepo izgledaju na malo deblje materijale, vunene suknje. Možda jedino ne stoje djevojkama sitnije i tanje građe, jer su "čuste" , ali su meni lijepe i mogu se nositi uz suknju što da ne, ne baš elegantnu ali neku ležerniju A kroja, debljeg materijala što da ne.
-
*mima*
#2873 Re: Cipelice, cipelice..
LieToMe wrote:
Hvala hvalahvala i mimi
mene su cizme odusevile, povisoka sam (182) a nisam bas ono tanka
ne nosim ih uz elegantne suknje nego na deblje stramplice, zimske suknje A kroja i kaputice i bas su mi ono za citav dan. Futrovane su vunom tako da se noga ne znoji. Kupila sam ih u Planici u Merkatoru na Socijalnom ali ne znam ima li ih vise
ja sam ugrabile zadnje moj broj. Na snizenju su bile 149 KM.
to ti mene kopiras....
- LieToMe
#2874 Re: Cipelice, cipelice..
mashalla*mima* wrote:LieToMe wrote:
Hvala hvalahvala i mimi
mene su cizme odusevile, povisoka sam (182) a nisam bas ono tanka
ne nosim ih uz elegantne suknje nego na deblje stramplice, zimske suknje A kroja i kaputice i bas su mi ono za citav dan. Futrovane su vunom tako da se noga ne znoji. Kupila sam ih u Planici u Merkatoru na Socijalnom ali ne znam ima li ih vise
ja sam ugrabile zadnje moj broj. Na snizenju su bile 149 KM.
to ti mene kopiras........isto i ja tako nosim...i ja sam ...185
ma nosam ja i stiklice ali ovo mi je preudobno za duge setnje s posla
-
*mima*
#2875 Re: Cipelice, cipelice..
ma kakve stikle ...nidje veze....
....zamisljam se na stiklama.....