Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
*mima* wrote:nisam ni tebe.......ali morala sam....radila sam u firmi koja je nabavljala obucu za nju
upoznala sam tu macu u okolnostima koje nemaju veze sa obucom.
ne bih se pohvalno izrazila nikako pa bih i mogla povjerovati da se neki lopovluk krije iza onih njenih cipela.
Uzela ja prosle zime cizme na petu, bile 100 KM. Nosim ih ali da znas da to nije bas neki kvalitet, sto i sama cijena govori. Niti je koza niti su pretjerano udobne.
LaCici wrote:Uzela ja prosle zime cizme na petu, bile 100 KM. Nosim ih ali da znas da to nije bas neki kvalitet, sto i sama cijena govori. Niti je koza niti su pretjerano udobne.
bas zbog cijene i pitam.. na izgled su skroz ok.. ali nisam sigurna jesu li udobne za nekih 70-80km.. ne znam sad tacno koliko su... ma nis.. otici cu da probam i da vidim "iz bliza"
Iskreno, ja bih prije skupila da dodam jos para i kupim kako treba cipele, nego uzimala nesto sto ne vrijedi ni 80 KM. I definitivno ne bih vise nikad uzela kod njih cipele.
Better Man wrote:Moje nove cipele. Placene su 125 funti u Camperu, tj. 280 KM i za 61 KM su jeftinije nego da sam ih uzeo preko interneta i platio Eurima.
Super su ti cipele Jesi li ih ranije postavljao, kao da sam ih vec vidjela negdje.
Better Man wrote:Moje nove cipele. Placene su 125 funti u Camperu, tj. 280 KM i za 61 KM su jeftinije nego da sam ih uzeo preko interneta i platio Eurima.
Super su ti cipele Jesi li ih ranije postavljao, kao da sam ih vec vidjela negdje.
Hvala, hvala! Jesam, postvljao sam sliku sa web sitea!
vjesticanametli wrote:
uf pobrka ovo citiranje al nema veze
krompir i rižNa gdje si kupila ove cipelice
ja sam imala slicne 1997 i nanosala sam ih se a lijepe su pravo
Kupio mi moj krompirko u Zagrebu,za rođendan
inače ne nosim pete,uglavnom ravno ali su eextra udobne i povazdan paradiram po kancelariji da ih svi vide
LaCici wrote:Iskreno, ja bih prije skupila da dodam jos para i kupim kako treba cipele, nego uzimala nesto sto ne vrijedi ni 80 KM. I definitivno ne bih vise nikad uzela kod njih cipele.
isla sinoc da pogledam... onako kad ih vidis nisu lose.. cijena od 79 - 89 km... made in china
helem, nista ne kupih... mislim da je previsoka cijena u odnosu na kvalitet
moja stara ima slične UGGsice, meni se čini da su njene trofrtaljne.
kune se žena u njih da su preudobne iako je drveni đon & all
hjooooooooooooooj i ja bih te do koljena jedne