Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
haj mi predlozite gdje da pogledam...nesto udobno...bilo bi pozeljno da je vodonepropusno...ne preskupo..
Vodonepropusno..hmmm.. "Goratex" je po meni najbolji kad je pitanju kiša i ona zimska bljutavica,možeš ih naći u Planici, Alpini i sl. One iz prošle sezone ne prelaze cijenu od 100KM, ove druge su malo skuplje,ja lično kad biram zimsku obuću obavezno gledam da je to od "Goratexa" jer imam iskustvo s njima i super su mi.
prilagodjena wrote:ja imam ovakve,nosim ih već par godina...nepoderive su a vodu uopšte ne propuštaju
Ja neki dan gledala ove iste u Alpini-109 Km, nisam ih kupila jer nisam bila sigurna da su vodonepropusne jer im deklaracije nije takva, a preslatke su
pa voljela bih malu petu...
ja sam sa memli strane i valja meni silazit kad poledi
tako da bi voljela neku malu petu..
duboke
ove gorotex sto imam mi sluze kad je bas bljuzga..ali nesto kontam...ni prosle godine nije bilo puno snijega..valjda nece ni ove...pa da ne moram gledati ove bas bas bas za snijega i bljuzge
ej pogledaj..bbi,treci sprat,desno iznad kafane,gdje je nekad bio urban republic cini mi se vidjela sam sinoc nabrzaka nekih cizmica mozda malo iznad 200km
a imas u nine westu nekih par komada od prosle godine, ako nije nestalo.. dosta su snizene
hana_montana wrote:ej pogledaj..bbi,treci sprat,desno iznad kafane,gdje je nekad bio urban republic cini mi se vidjela sam sinoc nabrzaka nekih cizmica mozda malo iznad 200km
a imas u nine westu nekih par komada od prosle godine, ako nije nestalo.. dosta su snizene
hvala
def cu pogledati
ta radnja gdje je UR bio je fenomenalna
cure, super su vam sve ove cizmice.. ali... gledala po gradu.. ili su skroz ravne (lijepe, ali nije moj stil), ili su skroz visoke sa tankom stiklom (lijepe, vise moj stil.. ali totalno neprakticne za led i snijeg)...
ima li gdje sta izmedju?? ono.. da mogu na suknju, sa manjom petom.. elegantne... da se moze i po snijegu u njima
*zena21 wrote:cure, super su vam sve ove cizmice.. ali... gledala po gradu.. ili su skroz ravne (lijepe, ali nije moj stil), ili su skroz visoke sa tankom stiklom (lijepe, vise moj stil.. ali totalno neprakticne za led i snijeg)...
ima li gdje sta izmedju?? ono.. da mogu na suknju, sa manjom petom.. elegantne... da se moze i po snijegu u njima
uh, jesam zahtjevna
Vidjela sam par ovakvih sa kraćom debljom petom u PlaniKi.
zvrzgana wrote:Ne znam da li sam ikada imala toplije i udobnije zimske cizme! Izgled im i nije jaca strana ali ih ne bih mjenjala ni za jedne
Za baš ovaj tip obuće, izgled im i je jača strana, baš su ti fine.
I meni su baš simpa. Može li se znati gdje su kupljene?
jesu vala...bile slicne u timberlandu prosle godine - sive i na njima bilo waterproof. ja ne kupim, zaHebem se! kupim one geox skupe, preslatke, crvene...propustile
Last edited by Michun on 05/10/2011 15:42, edited 1 time in total.
Hvala vam djevojke
Kupila sam ih prije dvije sezone upravo u Timberlandu i zaista su se pokazale!
Jedina im je mana sto su malo promjenile boju ali ih redovno cistim i odrzavam. Mislim da sam uzela sivu ili bilo koju tamniju boju da bi bilo bolje, mada ni za to ne zalim
I naravno, nepropusne su
Edit: Vidjela sam u Office Shoes ovakve cizme, razlika je sto je moj model Hollace a oni imaju Granby, medjutim to su samo nijanse. Cijena jeste jaca ali toplo preporucujem, isplati se dugorocno!
*zena21 wrote:cure, super su vam sve ove cizmice.. ali... gledala po gradu.. ili su skroz ravne (lijepe, ali nije moj stil), ili su skroz visoke sa tankom stiklom (lijepe, vise moj stil.. ali totalno neprakticne za led i snijeg)...
uh, jesam zahtjevna
Vidjela sam par ovakvih sa kraćom debljom petom u PlaniKi.
prilagodjena wrote:ja imam ovakve,nosim ih već par godina...nepoderive su a vodu uopšte ne propuštaju
Ja neki dan gledala ove iste u Alpini-109 Km, nisam ih kupila jer nisam bila sigurna da su vodonepropusne jer im deklaracije nije takva, a preslatke su
ne znam jesi li vidjela da na deklaraciji piše Gorotex,možeš u lokvi stajati 10 minuta,neće propustiti a totalno su udobne i tople....po meni im je mana što nisu malo dublje