Ma jok, samo čitamo postove koje pišeš.Compact wrote:Igramo se izgleda špijuna
Sam si hvalio izuzetnim vezama sa SAFFom i njegovim gl. i odg. urednikom
Ma jok, samo čitamo postove koje pišeš.Compact wrote:Igramo se izgleda špijuna
Compact wrote:http://www.panjkovic.net/www/index.htmamrica wrote: Panjkovic akademijanikad cula, a niti vidjela tog lika (?) ili likicu sa reklame, malo nas prosvijetli, da podijelimo stavove sta je sexy, a sta ne?
Kada otvoriš stranicu, klikni "pobedite ćelavost"! Nakon toga će ti se ukazati lik. Klikni klip BROJ 4, i uživaj
Lik je bezze, i totalno je sporedan, nego je pitanje od kad se ti bavas smatranjem da li je neki muski lik sexy ili ne?Compact wrote:
Lik sa reklame za Panjković akademiju (za kojeg smatram da nije seksi) - žohar!
Može li primjer tog "hvaljenja"Ahmmed wrote:Ma jok, samo čitamo postove koje pišeš.Compact wrote:Igramo se izgleda špijuna![]()
Ups, otkrih se!amrica wrote:Compact wrote:http://www.panjkovic.net/www/index.htmamrica wrote: Panjkovic akademijanikad cula, a niti vidjela tog lika (?) ili likicu sa reklame, malo nas prosvijetli, da podijelimo stavove sta je sexy, a sta ne?
Kada otvoriš stranicu, klikni "pobedite ćelavost"! Nakon toga će ti se ukazati lik. Klikni klip BROJ 4, i uživaj
![]()
![]()
Lik je bezze, i totalno je sporedan, nego je pitanje od kad se ti bavas smatranjem da li je neki muski lik sexy ili ne?Compact wrote:
Lik sa reklame za Panjković akademiju (za kojeg smatram da nije seksi) - žohar!
Pa, recimo na temi Zašto IZ reklamira SAFFCompact wrote:Može li primjer tog "hvaljenja"Ahmmed wrote:Ma jok, samo čitamo postove koje pišeš.Compact wrote:Igramo se izgleda špijuna![]()
hvala!
Što se tiče koledža, a i ostalih nominacija, rekao sam da je to prilika da se malo zabavimo, neće se niko naljutiti! Dok sam nominirao lika sa Panjković akademije, supruga prebaci kanal na tvsa, kad perzijski koledž itd, i onako bezveze i to stavim!Ahmmed wrote: Pa, recimo na temi Zašto IZ reklamira SAFF![]()
Zapravo, ovaj perzijsko-bosanski koledž te otkrio
amrice legendice, nemoj biti zločasta!amrica wrote:@compact
A kakve veze ima tamo neki lik ili akademija iz druge drzave sa izborom bh zohara?
Je li te to alopecija posjetila?
U principu, potpuno irelevantno jesi li ili nisi SAFF-ovac, tvoja stvar....Samo, na pomenutoj temi, ako ništa, ostavio si dojam barem njihovog advokata. Što je, dakako, tvoje pravo.Compact wrote:Što se tiče koledža, a i ostalih nominacija, rekao sam da je to prilika da se malo zabavimo, neće se niko naljutiti! Dok sam nominirao lika sa Panjković akademije, supruga prebaci kanal na tvsa, kad perzijski koledž itd, i onako bezveze i to stavim!Ahmmed wrote: Pa, recimo na temi Zašto IZ reklamira SAFF![]()
Međutim, predrasude su čudna stvar!
Da te podsjetim, na pomenutoj temi sam spominjao da se znam sa direktorom jer smo zajedno studirali. E sad, perzijski koledž, direktor Saffa (odnosno gl.urednik kojeg nisam ni spominjao), i odmah sam Saffovace vala Ahmmede ovo je bilo ispod tvog nivoa, ali nema veze. Idemo dalje sa nominacijama.
p.s. urednik Saffa ima profil na facebook-u pa ehlen vesehlen!
Rekao sam da se malo zabavimo! Nemoj biti ljut! Svi se mi trudimo da što manje griješimo, ali se omakne! U pravu si da je irelevantno ko sam i šta sam, jer ovdje smo svi irelevantni. Što se tiče Saffa ti mene potvori, pa sad umjesto toga da sam dobar sa urednikom, postajem njihov advokat! Ako su ljudi orginalni, pametni, stoje iza svojih stavova argumentovano, pa zar je to spomenuti advokatura! Onda je i Duška Jurišič njihov advokat, jer ih je dovela u svoju emisiju da kažu svoj stav. Nego Ahmmede izgleda da ja i ti nismo na istoj vjerskoj talasnoj dužini, pa je bolje da se vratimo žoharenju! Možda predložim Rešada Hafizovića, vidjeću!Ahmmed wrote:U principu, potpuno irelevantno jesi li ili nisi SAFF-ovac, tvoja stvar....Samo, na pomenutoj temi, ako ništa, ostavio si dojam barem njihovog advokata. Što je, dakako, tvoje pravo.Compact wrote:Što se tiče koledža, a i ostalih nominacija, rekao sam da je to prilika da se malo zabavimo, neće se niko naljutiti! Dok sam nominirao lika sa Panjković akademije, supruga prebaci kanal na tvsa, kad perzijski koledž itd, i onako bezveze i to stavim!Ahmmed wrote: Pa, recimo na temi Zašto IZ reklamira SAFF![]()
Međutim, predrasude su čudna stvar!
Da te podsjetim, na pomenutoj temi sam spominjao da se znam sa direktorom jer smo zajedno studirali. E sad, perzijski koledž, direktor Saffa (odnosno gl.urednik kojeg nisam ni spominjao), i odmah sam Saffovace vala Ahmmede ovo je bilo ispod tvog nivoa, ali nema veze. Idemo dalje sa nominacijama.
p.s. urednik Saffa ima profil na facebook-u pa ehlen vesehlen!
A kad smo kod nivoa..." žoharka slomljenih zuba, Midha sa Hayata"....ovo je, baš onako, na nivou...
Pored Saje i Gasija, pored Taje i Semihe, pored Sadika Bahtica i kokoske Alikadic-Husovic, pored Dodika, Vasica, Jovicica, pored Cerica, Kacavende i Perica, pored Izetbegovica, Hadzihafizbegovica, Radoncica, Dzaferovica, Brankovica, pored Covica, Ljubica, Vrankica, Lijanovica tebi bas smeta Duskina frizura i Duska Jurisic uopstesanasa wrote:Duska J. osim iz poznatih razloga mogla bi biti na listi iz jos jednog.
Naime, zbog svoje iste frizure koja me uvijek i stalno podsjecala na ispeglanu metlu!!! Njoj hitno treba dobar frizer!!
(da li se i ovo pika:-))))?
Nisi primjetio osmijeh pored pitanja?!mostarac wrote:Pored Saje i Gasija, pored Taje i Semihe, pored Sadika Bahtica i kokoske Alikadic-Husovic, pored Dodika, Vasica, Jovicica, pored Cerica, Kacavende i Perica, pored Izetbegovica, Hadzihafizbegovica, Radoncica, Dzaferovica, Brankovica, pored Covica, Ljubica, Vrankica, Lijanovica tebi bas smeta Duskina frizura i Duska Jurisic uopstesanasa wrote:Duska J. osim iz poznatih razloga mogla bi biti na listi iz jos jednog.
Naime, zbog svoje iste frizure koja me uvijek i stalno podsjecala na ispeglanu metlu!!! Njoj hitno treba dobar frizer!!
(da li se i ovo pika:-))))?![]()
Nama je odlicno kako ce tek da bude ljudi moji
Primjetio sam osmijeh, ali i prvi dio recenice gdje navodis pored svega ostalogsanasa wrote:Nisi primjetio osmijeh pored pitanja?!mostarac wrote:Pored Saje i Gasija, pored Taje i Semihe, pored Sadika Bahtica i kokoske Alikadic-Husovic, pored Dodika, Vasica, Jovicica, pored Cerica, Kacavende i Perica, pored Izetbegovica, Hadzihafizbegovica, Radoncica, Dzaferovica, Brankovica, pored Covica, Ljubica, Vrankica, Lijanovica tebi bas smeta Duskina frizura i Duska Jurisic uopstesanasa wrote:Duska J. osim iz poznatih razloga mogla bi biti na listi iz jos jednog.
(da li se i ovo pika:-))))?![]()
Nama je odlicno kako ce tek da bude ljudi moji
A definitivno ne! Duska mi ne smeta u toj mjeri i izvan je konkurencije svih nabrojanih.....
Hm, znaš zašto? Njegovo ime se najduže provlači (više godina)kroz te nesređene prilike, a slažem se da je u ovoj situaciji sporedan baš kao i fudbal:-)mostarac wrote:i najtuznije od svega je da jedan sa najvise glasova bude Munib Usanovic
Pored svih likova koji nam o glavi rade jebe me se za Muniba i fudbal uopste. Cuj Munib Usanovic u konkurenciji svih silnih kretena da bude ispred svih njih.
Munib jeste kreten, al nebitan za sve nas zajedno.
Fudbal je najvaznija sporedna stvar na svijetu i mislim najbrojnija religija na svijetu i siguran sam da bi se velika vecina ljudi prije odrekla religije nego fudbalasanasa wrote:Hm, znaš zašto? Njegovo ime se najduže provlači (više godina)kroz te nesređene prilike, a slažem se da je u ovoj situaciji sporedan baš kao i fudbal:-)mostarac wrote:i najtuznije od svega je da jedan sa najvise glasova bude Munib Usanovic
Pored svih likova koji nam o glavi rade jebe me se za Muniba i fudbal uopste. Cuj Munib Usanovic u konkurenciji svih silnih kretena da bude ispred svih njih.
Munib jeste kreten, al nebitan za sve nas zajedno.