Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Glasam za 4 kandidata sa ove liste za ''Bh. žohara 2008.g.'' i rado bi ih gađao/la cipelama:

1. John Doe, Bosanac i Hercegovac
27
9%
2. Vasić Rajko, portparol SNSD
32
11%
3. Kačavenda Vasilije, vladika
41
13%
4. Ušanović Munib, sekretar/tajnik NS/FS BiH
44
14%
5. Lagumdžija Zlatko
17
6%
6. Silajdžić Haris
36
12%
7. Vodušek Nataša, ex. ambasadorica RS u BiH(RS=Republika Slovenija)
22
7%
8. Cerić Mustafa, reis
51
17%
9. Hadžihafizbeogović Emir, ministar
23
8%
10.Pećanin Senad, novinar
11
4%

Total votes: 304

BajrinNajmladji

#1 Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by BajrinNajmladji »

Dodjela priznanja Bh. žohar 2008. godine
ili
Koga bi ste gađali cipelama?

Nova imena. Molim da glasate.
Kratko, jasno, duhovita obrazloženja po mogućnosti!
Predložite i nove kandidate!
Glasanje besplatno, pdv-a nema!
Rezultati 22.12.2008. u 16:00 sati wrote: 1. Nedžad Branković 77-25%
2. Meliha Alić 20-6%
3. Miroslav Lajčak 29-9%
4. Milorad Dodik 43-14%
5. Samir Silajdžić 24-7%
6. Safet Kešo,
ministar obrazovanja sa. kantona 7-2%
7. Adi Sarajlić 19-6%
8. Duška Jurišić 13-4%
9. Bakir Izetbegović 26-8%
10. Arzija Mahmutović,
direktorica vrtića 45-14%
Ukupno: 303 glasa 22.12. u 16:00 sati
Rezultati glasanja i cipelarenja u PRVOM KRUGU su zaključeni prema prikazanom iznad. Branković Sve Po Zakonu, Arzija, Dodik i Lajčak će biti na listi za ponovno glasanje, zvano repesaž.

Pošto je lista izmjenjena, molim da glasate za nove kanidate u drugom krugu za priznanje: ''Bh. žohar 2008.g.'' ili ''Koga bi ste gađali cipelama''.
Pošto je moguće staviti samo 10 opcija, opet nisam mogao staviti sve prijedloge,
ali će se nedostajući i ev. novopredloženi naći ili u trećem krugu, ili u repesažu.
Napomena: Glasati se može za 4 kandidata.
Ne mogu se sva 4 glasa dati jednom kandidatu!

Molim moderaciju da zatvori prethodnu temu, Priznanja: "Bh. žohar 2008. godine" jer sam nešto ''uprskao'' sa promjenom imena, te se ne može glasati ponovo ispočetka, za drugi krug.
Last edited by BajrinNajmladji on 22/12/2008 17:09, edited 4 times in total.
ulpinian

#2 Re: Cipelarenja: Bh. Žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by ulpinian »

gdje ti je žohar svih žohara Dodik ?
Asana

#3 Re: Cipelarenja: Bh. Žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Asana »

pa, u prvom krugu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by ladyblue18 »

Glasala :mrgreen:
Compact

#5 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

Glasao za Muniba žohara :D
Nemoj izostaviti Adija žohara, da nisam džaba glasao :D ! Arzija je dokazalo se, ni kriva ni dužna, političari su izlizani, ostavi ove klošarčiće što mešetare, da vidimo koji je od njih najveći žohar!
GRUPA THE ŽOHAR'S: ADI VOKAL, BAFTA KLARINET, DUŠKA I VILDANA PRATEĆI VOKALI, ADNAN RONDIĆ BUBNJEVI,
MENADŽERI GRUPE SENADI OD BOSNE- PEĆANIN I AVDIĆ
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by PipiDugaDevetka »

Glasao za Johna Doe-aBosanca i Hercegovca, Kačavendu, Muniba i Vasića.
BajrinNajmladji

#7 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by BajrinNajmladji »

Compact wrote:Glasao za Muniba žohara :D
Nemoj izostaviti Adija žohara, da nisam džaba glasao :D ! Arzija je dokazalo se, ni kriva ni dužna, političari su izlizani, ostavi ove klošarčiće što mešetare, da vidimo koji je od njih najveći žohar!
GRUPA THE ŽOHAR'S: ADI VOKAL, BAFTA KLARINET, DUŠKA I VILDANA PRATEĆI VOKALI, ADNAN RONDIĆ BUBNJEVI,
Vidi rezultate prvog kruga glasanja, tamo su Adi, Duška otpali, a Arzija se ''nepravedno'' plasirala u repesaž.
Baftić, Vildana, Rondić (Avdić S. je već predložen),...Jesu li to tvoji novi prijedlozi za treći krug izbora za dodjelu priznanja Bh. žohar 2008.godine?

Čovječe, pa imao si pravo 4 ličnosti izabrati, sada je kasno, ali u konačnom glasanju, budi oprezan i ne zaboravi da imaš pravo dati glas za četvoro kandidata.
Ne znam šta su ti uradili The Žohar's, ali evo ti jedna pjesmica-rugalica za njih:
Senad, Bafta, Ronda, Adi,....ČETI'R KONJAAAA DEEEBEEELA,...IDU PREKO BEEEEGGEEEJAAA!
Compact

#8 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

BajrinNajmladji wrote:
Compact wrote:Glasao za Muniba žohara :D
Vidi rezultate prvog kruga glasanja, tamo su Adi, Duška otpali, a Arzija se ''nepravedno'' plasirala u repesaž.
Baftić, Vildana, Rondić (Avdić S. je već predložen),...Jesu li to tvoji novi prijedlozi za treći krug izbora za dodjelu priznanja Bh. žohar 2008.godine?

Čovječe, pa imao si pravo 4 ličnosti izabrati, sada je kasno, ali u konačnom glasanju, budi oprezan i ne zaboravi da imaš pravo dati glas za četvoro kandidata.
Ne znam šta su ti uradili The Žohar's, ali evo ti jedna pjesmica-rugalica za njih:
Senad, Bafta, Ronda, Adi,....ČETI'R KONJAAAA DEEEBEEELA,...IDU PREKO BEEEEGGEEEJAAA!
Nisam čitao, znao da mogu četiri puta žohariti! Rondića obavezno predloži za žohara, bezbojni lik. Niko mi od njih lično ništa nije uradio niti će biti u prilici ikada i uraditi. Nako su mi bezzze, pa rekoh da ih kandidujem. Žao mi što Adi nije prošao, ali nema veze. Možda opet da ga delegiraš jer nigdje ne piše da se jedan kandidat može samo jednom predložiti za žohara. Veliki glas za Adija Sarajlića-Žohara! Adi ako ovo čitaš onda znaj da masa ljudi misli da si žohar.
JThomas

#9 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

ja glasao za reisa, kačavendu, muniba i n.n. građanina koji je ubjedljivo najzaslužniji zašto oni i dalje rade to što rade. :)

mada je konkurencija žestoka, što jest jest :)
tranquil

#10 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by tranquil »

Više njih zaslužuje cipelu, ali ne bi bilo fer stavljati bilo koga od ostalih 9 u istu ravan sa Kačavendom, tako da sam samo njemu dao glas.

Jedno je biti šupak, al' ovaj lik je i terorista.
Compact

#11 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

JThomas wrote:ja glasao za reisa, kačavendu, muniba i n.n. građanina koji je ubjedljivo najzaslužniji zašto oni i dalje rade to što rade. :)

Samo još fali Puljić Vinko, al' ne bi ti za njega glasao!
Umjetnik a

#12 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Umjetnik a »

JThomas wrote:ja glasao za reisa, kačavendu, muniba i n.n. građanina koji je ubjedljivo najzaslužniji zašto oni i dalje rade to što rade. :)

onda su trebali i puljića staviti
JThomas

#13 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

evo još jednog što me skontao da sam ustvari katolik :lol:

u pravu si ti, ja samo mislim da sam ateista, a ustvari sam katolik :roll: sreća pa mi ti ukaza u kolikoj sam zabludi :roll:
Umjetnik a

#14 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Umjetnik a »

Compact mi u isto vrijeme
JThomas

#15 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

Compact wrote:

Samo još fali Puljić Vinko, al' ne bi ti za njega glasao!
samo da znaš, otac mi je iz pravoslavne porodice, a majka iz muslimanske. ja sam ateist/agnostik. s hrvatskom i katoličanstvom mi je najuža veza što još uvijek idem na jadran na odmor, mada se možda i to skoro promijeni.

samo da vidiš da si glup, ništa drugo.
Umjetnik a

#16 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Umjetnik a »

a dušmana pa im je mrži reis nego kačavenda

p.s.
JThomas
kakva je to logika ako ideš na jadran da si hrvat
JThomas

#17 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

e to ti je compactova logika.

i on i onaj "istočnjak" su svojevremeno insinuirali da sam ja katolik/hrvat, a zašto, to samo oni znaju...veliki umovi slično razmišljaju, šta li :D
Umjetnik a

#18 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Umjetnik a »

JThomas wrote:e to ti je compactova logika.

i on i onaj "istočnjak" su svojevremeno insinuirali da sam ja katolik/hrvat, a zašto, to samo oni znaju...veliki umovi slično razmišljaju, šta li :D
a ko je istočnjak
nemam ja ništa protiv Compacta

ne želim sa nikim da se svađam pa ni sa tobom ikao se nešto ne slažem sa tvojim postovima
JThomas

#19 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

kažem ti, likovi utripovali, ničim izazvani, da sam ja katolik. što, kao što objasnih, ne može biti dalje od istine.

(koliko se vadim, ispade da je sramota biti katolik :D ...neka ne bude krivo shvaćeno)
Compact

#20 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

JThomas wrote:kažem ti, likovi utripovali, ničim izazvani, da sam ja katolik. što, kao što objasnih, ne može biti dalje od istine.

(koliko se vadim, ispade da je sramota biti katolik :D ...neka ne bude krivo shvaćeno)
Ispade ti interesantan :D
Neću biti vulgaran, kao što nisam ni dosad, ali bih ti rekao da me ..... šta si :D
Iz tvojih dosadašnjih postova se moglo zaključiti da ti islam i muslimani ne mirišu, što ne mora značiti da si nemusliman! Ima ih na forumu koji se svrstavaju u islamsku opciju kao što je Zlatiborka, ali je svaki katolik za nju muslimančina.
Nego nemoj se ti smatrati prozvanim što nisi Puljkija spomenuo. Eto slučajno ti Reis smeta!
suncica24

#21 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by suncica24 »

John Doe (koji, moram primjetiti, nije bas Bosanac i Hercegovac, vec se izjasnjava kao Bosnjak, Srbin ili Hrvat), Rajko Vasic, Silajdzic i Hadzihafizbegovic
JThomas

#22 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

Compact wrote: Ispade ti interesantan :D
Neću biti vulgaran, kao što nisam ni dosad, ali bih ti rekao da me ..... šta si :D
Iz tvojih dosadašnjih postova se moglo zaključiti da ti islam i muslimani ne mirišu, što ne mora značiti da si nemusliman! Ima ih na forumu koji se svrstavaju u islamsku opciju kao što je Zlatiborka, ali je svaki katolik za nju muslimančina.
Nego nemoj se ti smatrati prozvanim što nisi Puljkija spomenuo. Eto slučajno ti Reis smeta!
uopšte nije slučajno. reis je među najvećim lopovima u ovoj napaćenoj državi, kratko i jasno, svako ko iole realno gleda na stvari vidi to. vrlo malo veze ima ono što reis radi i sa čim što piše u svetim knjigama ijedne vjere...ako te išta tješi, ne mislim da je puljić bolji, samo da ima manje moći...neka si ti visokoumno zaključio da ja ne bih glasao za njega.

što jednostavno ne priznaš da si htio ispasti pametan s tim puljićem i za*ebao se?

neka je za tebe adi sarajlić (koji je kreten, ali koliku realno on može štetu napraviti u poređenju s ostalim s liste?) najveća opasnost za ovu državu.
Compact

#23 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

JThomas wrote: uopšte nije slučajno. reis je među najvećim lopovima u ovoj napaćenoj državi, kratko i jasno, svako ko iole realno gleda na stvari vidi to. vrlo malo veze ima ono što reis radi i sa čim što piše u svetim knjigama ijedne vjere...ako te išta tješi, ne mislim da je puljić bolji, samo da ima manje moći...neka si ti visokoumno zaključio da ja ne bih glasao za njega.
što jednostavno ne priznaš da si htio ispasti pametan s tim puljićem i za*ebao se?
neka je za tebe adi sarajlić (koji je kreten, ali koliku realno on može štetu napraviti u poređenju s ostalim s liste?) najveća opasnost za ovu državu.
Ja sam mislio da se malo zabavimo i da izaberemo žohara koji nije političar ili vjerski lider! Adi Sarajlić i njemu slični kukaju i lože raju na političare i vjerske lidere, a uzimaju ogromnu lovu, a šta rade? Prodaju šuplju za pare! Rondić Adnan, ili recimo žoharke Suzana Stambol i Vanja Furtula koje u emisiji od trideset minuta, dvadeset potroše na eeeee, eeeee, (odnosno na a sa kvakom, tj nešto između a i e), zatim žoharku slomljnih zuba Midhu sa Hayata koja sva radosna prenosi loše vijesti, ili žoharku Svetlanu Topalić koja je sa četnikom Ratom ranjena za istim stolom!
Eto na to sam mislio, ali eto, nemogu ljudi bez političara i vjerskih lidera.
I još na kraju, nisam promijenio mišljenje, ti i dalje mrziš muslimane.
JThomas

#24 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by JThomas »

još jedan u seriji briljantnih zaključaka...

mrzim SDA, mrzim reisa - živa istina i to ne krijem.

islam kao vjeru? nikad u životu, nijednog jedinog razloga nemam za to.

ali šta ćeš kad je nekome to troje očigledno jedno te isto, pa iz prvo dvoje zaključi da moraš mrziti i treće :D

a to s "ogromnim parama" adija sarajlića ili duške jurišić...to se mogu samo nasmijati...ako reis ne stavi u džep za jedan dan kao oni za godinu, sijeci me četvero...
Compact

#25 Re: Cipelarenja: Bh. žohar 2008. - Drugi krug glasanja

Post by Compact »

JThomas wrote:još jedan u seriji briljantnih zaključaka...

mrzim SDA, mrzim reisa - živa istina i to ne krijem.

islam kao vjeru? nikad u životu, nijednog jedinog razloga nemam za to.

ali šta ćeš kad je nekome to troje očigledno jedno te isto, pa iz prvo dvoje zaključi da moraš mrziti i treće :D

a to s "ogromnim parama" adija sarajlića ili duške jurišić...to se mogu samo nasmijati...ako reis ne stavi u džep za jedan dan kao oni za godinu, sijeci me četvero...
Idu dva hljeba ulicom, i umru od gladi!
Locked