CIK

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
edem

#1 CIK

Post by edem »

Interesuje me da li se neko od vas prijavio na konkurs u Centralnoj izbornoj komisiji za brojanje glasova na 2 mjeseca i da li je neko dobio kakav odgovor?
Utokkha

#2 Re: CIK

Post by Utokkha »

nemoj se uvrijediti, ali nije valjda da su te proglasili nesposobnim i za to?

šalu na stranu. znam jednog matorog koji je primljen. jevga... on je rovio od prošlih izbora menščini da uleti u te komisije, klince-palce.
edem

#3 Re: CIK

Post by edem »

Pa izgleda da sam eto nesposobna za posao za koji se trazi sss iako imam faks,ali navikla sam ja vise na sve u ovoj naso lijepoj drzavi.Ovo se samo kod nas moze desiti da neki starci imaju imaju prednost ispred mladih visokoobrazovanih ljudi koji ne samo da ispunjavaju uslove nego i mnogo vise!!! :x
Tranquilizer

#4 Re: CIK

Post by Tranquilizer »

Ma CIK ti je banda od institucije kao i svaka druga, bez štele ništa... :x :x :x
ja2

#5 Re: CIK

Post by ja2 »

Da li neko zna koliko placa CIk za ove clanove birackog odbora na dan izbora?
Hvala
smoki_choko

#6 Re: CIK

Post by smoki_choko »

edem wrote:Interesuje me da li se neko od vas prijavio na konkurs u Centralnoj izbornoj komisiji za brojanje glasova na 2 mjeseca i da li je neko dobio kakav odgovor?
jesam ja, al za posao unos podataka. rekli su da ce ove sedmice zvati one koje ce da prime na posao. mene jos niko nije zvao. dok stele prvo ulete ako sta ostane za druge mozda se bude kakve lude srece
heartbeat100

#7 Re: CIK

Post by heartbeat100 »

edem wrote:Pa izgleda da sam eto nesposobna za posao za koji se trazi sss iako imam faks,ali navikla sam ja vise na sve u ovoj naso lijepoj drzavi.Ovo se samo kod nas moze desiti da neki starci imaju imaju prednost ispred mladih visokoobrazovanih ljudi koji ne samo da ispunjavaju uslove nego i mnogo vise!!! :x
potpisujem! Ista prica i kod mene, apliciraala uredno, sa VSS i NISTA!! Fol traze ljude sa biroa, a garantujem da ce barem polovini to biti dodatna zarada jer vec negdje rade! Kretenluk!!!!
heartbeat100

#8 Re: CIK

Post by heartbeat100 »

smoki_choko wrote:
edem wrote:Interesuje me da li se neko od vas prijavio na konkurs u Centralnoj izbornoj komisiji za brojanje glasova na 2 mjeseca i da li je neko dobio kakav odgovor?
jesam ja, al za posao unos podataka. rekli su da ce ove sedmice zvati one koje ce da prime na posao. mene jos niko nije zvao. dok stele prvo ulete ako sta ostane za druge mozda se bude kakve lude srece
Jesi vec isao na testiranje? Moja prijateljica bila prosle sedmice,a isto je predala za unos podataka...
Post Reply