Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao sto rece Nedim, zrak i klima stavljam neke jeftinije, najcesce Commline, dok filter goriva uvijek ide skuplji i kvalitetniji. Mali servis radim na 10-12 hiljada.
Manov filter ulja se pokazao kao jedan od najboljih, a cjenovno je tu s ostalim.. Ja furam filter kabine s ugljenom, neutralise dobro mirise. 30tak marelica, isto manov.
I ulje se negdje drugo može naći jeftinije. Ma da motorex često da popust neki al opet. Ja ću ipak na MANN filtere naredni put, al haj može i Forcar izgurat još malo ebeš ga.
STARx wrote: ↑08/08/2021 20:02
Manov filter ulja se pokazao kao jedan od najboljih, a cjenovno je tu s ostalim.. Ja furam filter kabine s ugljenom, neutralise dobro mirise. 30tak marelica, isto manov.
Filter sa ugljenom o obicni su nebo i zemlja. Uvijek sa ugljenom
STARx wrote: ↑09/08/2021 02:03
Imate manove filtere u mobil1 na cengic vili, kod mrvice. Za moje auto je filter ulja cener. Ne bi trebalo ni vase biti preko..
Otisao mi motoric na rezervoaru, u Motorexu dupljak 75km u Porscheu original dio 72km, isto tako jos jedna djida u Motorexu dupljak 127km Original dio 140km
Imate manove filtere u mobil1 na cengic vili, kod mrvice. Za moje auto je filter ulja cener. Ne bi trebalo ni vase biti preko..
Ja provjerio sebi sve za mali servis bez ulja kod njega
A Mobil ulje mu je 60ak KM
ponuda za Mann filtere...
Fliter ulja 10 KM;
filter zraka 21 KM
;Filter goriva 41 KM i
filter kabine sa ugljenom 26 KM
black_adrian wrote: ↑09/08/2021 15:10
javim kad kupim i gdje kupim
nikad ne bih štedio na dobrim dijelovima, al eto malo se zaletio i uzmem forcar... idu MANN filteri i mobil1 ulje
Usporedbe radi. 10 godina u auto sipam samo Mobil1 ulje ( važim ga za najbolje )
I sada mi plasiraju priču da je to najbolje jeftinije ulje. Te da bi trebao probati sa Castrolom ili nekim premium ulje 10w40
STARx wrote: ↑09/08/2021 14:59
Ne kupujes svaki dan pa da gledas u 10-30km..
jeste ali iste d.plocice da budu skuplje 25-30KM nema smisla,hajd eto sam reci..
U euromotorio rame 110-140 lemforder, isto u simimpexu 240. Meni pod rukom ni priblinzo ista kilaza nije, a imam istreniranu ruku da osjetim materijal.. Sljedece plocice ate ili meyle pd
jeste ali iste d.plocice da budu skuplje 25-30KM nema smisla,hajd eto sam reci..
U euromotorio rame 110-140 lemforder, isto u simimpexu 240. Meni pod rukom ni priblinzo ista kilaza nije, a imam istreniranu ruku da osjetim materijal.. Sljedece plocice ate ili meyle pd