Cijene vozila na PIK-u
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
530i
#76 Re: Cijene vozila na PIK-u
PRoblem je što je internet sada dostupan svakom idiotu...i što je idiot veći veće je i njegovo uvjerenje da je najpametniji i najbolji... Plus administracija stranice koja de facto malo šta radi.
- HAVANA
#77 Re: Cijene vozila na PIK-u
Mos mislit koji sam ja kreten.Ja se vratio,pored papira,stana,posla...commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
generalno je ost'o narod hamelja u BIH.... ko je iole mogo i bio pametan ispalio se iz ove doslovne vukojebine.....
- amar1994
#78 Re: Cijene vozila na PIK-u
[emoji38][emoji38][emoji38]
-
citroen xm
#79 Re: Cijene vozila na PIK-u
Od PIK-a bi se mogla napraviti komedija za 10 oskara ili napisati neka knjiga za Nobela.
Meni je jedna od najjačih stvari bila kada je tip pitao u oglasu za telefon koji se zove UMI Rome, zašto prodavač vrijeđa cigane i mosli da su prljavi te ga napao zbog diskriminacije. Jbt život....
Kada mu je ovaj napisao da to nema veze sa Romima već da je marka Umi, a model Rome(Rim), odgovor je bio: Aha, niJesam znao.
Meni je jedna od najjačih stvari bila kada je tip pitao u oglasu za telefon koji se zove UMI Rome, zašto prodavač vrijeđa cigane i mosli da su prljavi te ga napao zbog diskriminacije. Jbt život....
Kada mu je ovaj napisao da to nema veze sa Romima već da je marka Umi, a model Rome(Rim), odgovor je bio: Aha, niJesam znao.
-
dgL_
#80 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ja kupio par auta, prodo par auta sve preko PIKa...citroen xm wrote:Od PIK-a bi se mogla napraviti komedija za 10 oskara ili napisati neka knjiga za Nobela.
Ima svega i svacega.. Al ipak su najveci online site za kupoprodaju u BIH... To niko osporiti ne moze...
Da necete mozda oglase cekat petkom? Nemas ni slike ni nista... Napise 10 rijeci.. Odes ono grob grobova... Zali Boze vremena...
-
citroen xm
#81 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ma PIK je sjajna stvar uprkos svemu. Ali eto ima svakakvih likova koji ga posjećuju
Što neko reče, danas svaka budala ima neometan pristup netu.
Što neko reče, danas svaka budala ima neometan pristup netu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#82 Re: Cijene vozila na PIK-u
U istom procentu je hamelj i otisao. I hamelj i normalni se regrutuju iz istog naroda i kvote su iste bez obzira otisli ili ostali.commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
generalno je ost'o narod hamelja u BIH.... ko je iole mogo i bio pametan ispalio se iz ove doslovne vukojebine.....
- Sodom1
#83 Re: Cijene vozila na PIK-u
Isto j e to sve , hmelj je i vani otisao , cak i najgore je sjatilo vaniHAVANA wrote:Mos mislit koji sam ja kreten.Ja se vratio,pored papira,stana,posla...commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
generalno je ost'o narod hamelja u BIH.... ko je iole mogo i bio pametan ispalio se iz ove doslovne vukojebine.....Al nije mi zao,nema ovo nidje ,sto bi onaj damir reko.I places i smijes se naizmjenicno.Pa zamisli majstor u kuci 24 sata,kae more li manje?
Pa to nema u picki materinoj.
Neka mene tu,najljepse mi je ovde,i pored svih idiotluka.
- Sodom1
#84 Re: Cijene vozila na PIK-u
_BataZiv_0809 wrote:U istom procentu je hamelj i otisao. I hamelj i normalni se regrutuju iz istog naroda i kvote su iste bez obzira otisli ili ostali.commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
- supercali
#85 Re: Cijene vozila na PIK-u
Na piku sam kupovao uglavnom sicu neku do 100 200 maraka uglavnom prodao koliko se sjecam nisam nista
Stavio ja auto i 1000 stavio vise nego ostali da odbijem bar one moze li jos nize i sl
Salje neki poruku kaze hoces pasa motor i pistolj
Reko ne znam voziti motor kad on kaze ma yamaha ili kawasaki neki ne sjecam se
Pa reko hoces da poginem kaze ma neces
A pistolj kaze bereta ili vako nesto
Reko jel dobijem i metak kaze ne dobijes sto
Pa reko da ja tebe ubijem
Usuti i nije se javljao
Drugi mi davao ovce
Reko u gradu sam gdje cu s jebenim ovcama
Kaze pa moze u park dok ih ne prodas
Tu sam ja usutio
I prodam auto poznaniku za 3000 nize od cijene na piku a prodao bih ga vjerovatno i na piku za 2000 manje da je neko dosao s kesom
Stavio ja auto i 1000 stavio vise nego ostali da odbijem bar one moze li jos nize i sl
Usuti i nije se javljao
Drugi mi davao ovce
Tu sam ja usutio
I prodam auto poznaniku za 3000 nize od cijene na piku a prodao bih ga vjerovatno i na piku za 2000 manje da je neko dosao s kesom
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#86 Re: Cijene vozila na PIK-u
http://www.olx.ba/artikal/23289373/lada ... 0-godiste/
Gledaj Ladare, nekako mi unutra izgleda pristojno
- amar1994
#87 Re: Cijene vozila na PIK-u
Leon16v wrote:http://www.olx.ba/artikal/23289373/lada ... 0-godiste/
joj debila , cuj zasto prodajete auto
-
530i
#88 Re: Cijene vozila na PIK-u
Nije ovo prava LAda, čuj na engleskom da piše 16 ventila, treba pisati 16 клапанаLeon16v wrote:http://www.olx.ba/artikal/23289373/lada ... 0-godiste/
-
dgL_
#89 Re: Cijene vozila na PIK-u
Naletio sam prije par mjesexi mozda i godinu... Neko je auto bilo u pitanju nmg se sjetit ugl ja otisao da vidim pitanja kad fraer kaze... "Jarane ja sam musterija i sve to al imas li ti kakvu potvrdu da pozadi nijee niko nikad g*z*o ako me razumijes, ja sam musliman to mi ne treba... Ako imas da ja dodjem po auto..."supercali wrote:Na piku sam kupovao uglavnom sicu neku do 100 200 maraka uglavnom prodao koliko se sjecam nisam nista
Usuti i nije se javljao
Drugi mi davao ovce
Tu sam ja usutio
- corsa
#90 Re: Cijene vozila na PIK-u
"...I da nisu pustani narodnjaci u autu..." Znam taj lik svima pise isto.dgL_ wrote:Naletio sam prije par mjesexi mozda i godinu... Neko je auto bilo u pitanju nmg se sjetit ugl ja otisao da vidim pitanja kad fraer kaze... "Jarane ja sam musterija i sve to al imas li ti kakvu potvrdu da pozadi nijee niko nikad g*z*o ako me razumijes, ja sam musliman to mi ne treba... Ako imas da ja dodjem po auto..."supercali wrote:Na piku sam kupovao uglavnom sicu neku do 100 200 maraka uglavnom prodao koliko se sjecam nisam nista
Usuti i nije se javljao
Drugi mi davao ovce
Tu sam ja usutio
-
dgL_
#91 Re: Cijene vozila na PIK-u
Hahahahahahahaha, koji bolesnik... Cuj potvrdu hahahahahahha
-
citroen xm
#92 Re: Cijene vozila na PIK-u
Neko se zajebava. 
Ja sam kupio i prodao par auta preko PIK-a. Malo para ima, svega ostalog što nikome ne treba i previše.
Ja sam kupio i prodao par auta preko PIK-a. Malo para ima, svega ostalog što nikome ne treba i previše.
- commendatore
#93 Re: Cijene vozila na PIK-u
kad si skonto kako ubit pinku nemoj zajbavatHAVANA wrote:Mos mislit koji sam ja kreten.Ja se vratio,pored papira,stana,posla...commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
generalno je ost'o narod hamelja u BIH.... ko je iole mogo i bio pametan ispalio se iz ove doslovne vukojebine.....Al nije mi zao,nema ovo nidje ,sto bi onaj damir reko.I places i smijes se naizmjenicno.Pa zamisli majstor u kuci 24 sata,kae more li manje?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#94 Re: Cijene vozila na PIK-u
vidiš da je kapitalista
- commendatore
#95 Re: Cijene vozila na PIK-u
koliko je procentualno ovo ili ono vidimo na terenu -retardirali smo ko drzava narod, socioloski, drustveno i ekonomski do boga.... hamelj koji je otisao koliko toliko vodi normalan zivot dok ovdje.... - ma PIK sve kaze da ne objasnjavam.... sto je i bila moja poenta_BataZiv_0809 wrote:U istom procentu je hamelj i otisao. I hamelj i normalni se regrutuju iz istog naroda i kvote su iste bez obzira otisli ili ostali.commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
- HAVANA
#96 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ko bolan kuka ?commendatore wrote:kad si skonto kako ubit pinku nemoj zajbavatHAVANA wrote:Mos mislit koji sam ja kreten.Ja se vratio,pored papira,stana,posla...commendatore wrote:zalosno je reci al eto tu je na toj nekoj pijaci lakmus papir kakav hamelj je ostao u BIH.... i sto je najgore - mislim da nema 10% zivine da kurcu valja intelektualno, mentalno i karakterno.... pa mi je onda jasnije kakva bagra se obogatila i onda se cudimo sto godinama vlada SDA......
k****c bi ti bio tu da nisi skonto semu kako ubit lovu ovdje
i nek si drago mi je - al cini mi se da pocesto malo vise kukas nego sto je to slucaj obzirom na to da povremeno spomenes kako si kupio ovo kupio stan i slicno - to se bogumi tesko danas priusti a u njemackoj jos teze.... kako god da ne bi pomislio drugacije, u svakom slucaju mi je drago da si "progulio" al ipak mislim da tebi ovdje u bih radi racunica jako dobro
- commendatore
#97 Re: Cijene vozila na PIK-u
kukaš nekad ko bolna krava sto vako sto ono nako krediti naki vamo krediti tamo

lako je prevazic idiotluke kad ima lovinsona
lako je prevazic idiotluke kad ima lovinsona
- HAVANA
#98 Re: Cijene vozila na PIK-u
Pa malo tesko padne kamata ovdasnja,al ne kukam,pricam... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#99 Re: Cijene vozila na PIK-u
Kakav zivot vode cim predju Slavonski Brod?commendatore wrote:
koliko je procentualno ovo ili ono vidimo na terenu -retardirali smo ko drzava narod, socioloski, drustveno i ekonomski do boga.... hamelj koji je otisao koliko toliko vodi normalan zivot dok ovdje.... - ma PIK sve kaze da ne objasnjavam.... sto je i bila moja poenta
- Sodom1