Cijene vozila na PIK-u
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- HAVANA
#26 Re: Cijene vozila na PIK-u
Crko ko ga izmisli.I ostavi mogucnost svakakvim budalama da postavljaju pitanja i ubijaju vrijeme.Interesuje te,nazovi.Ko ne vjeruje,nek proba prodati bilo sta preko pika.A auta su posebna prica.
Od 50 poruka,47 je zamjena za njegovo starije i mjerilo mu je najskuplji na piku,za tvoje mladje a mjerilo mu je najeftiniji na piku,zemlje u hadzicima,plocica,traktora,kosilice...48 i 49 su oni ubijedjeni u svoju sposobnost cjenkanja pa ti za artikl od 15 milja kaze 10 kes!!! Jok,u krompiru ces mi platit.50-ti je normalan covjek sa normalnim pitanjem, kojem jedva odgovoris normalno jer te je prethodnih 49 budala izludilo sa glupostima...A sam koncept je za vlasnika veoma profitabilan,samo na radnjama uzimaju super pare ,a izdvajanja na naslovnoj,na koja te u biti prisiljavaju, su abnormalno skupa.Njima dobro a ti se jebi sa budalama.Neuporedivo sa vremenom kada je recimo za vozila bila glavna autopijaca.ba.Znalo se ko gleda i zasto gleda.Ako ga interesuje, nazove i dodje.Na ovom cudu se konstantno grizi za jezik,da ga ne posaljes u picku materinu.
-
probook
#27 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ja dva auta kupio preko pika, brat jedno i sva tri auta su tip top i super ocuvana. Ali su zato sva tri od ljudi sto se ne bave trgovinom, nego covjek vozap ovuda i hoce da kupi nesto novije.
Otvori cetvere oci i polako. Moze se naci bas dobrih auta.
Otvori cetvere oci i polako. Moze se naci bas dobrih auta.
- zforumas
#28 Re: Cijene vozila na PIK-u
Meni je lik za mog BMW-a nudio dunum zemlje i ostalo u rakiji
Ja kontao lik me lozi, kad zove on na telefon... "hajde jarane da pazarimo"
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29 Re: Cijene vozila na PIK-u
MoreL tri metra drva i tona cumurazforumas wrote:![]()
![]()
Meni je lik za mog BMW-a nudio dunum zemlje i ostalo u rakiji![]()
![]()
Ja kontao lik me lozi, kad zove on na telefon... "hajde jarane da pazarimo"![]()
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj"
Imam i neki stari plug u podrumu
- muha_sa
#30 Re: Cijene vozila na PIK-u
strašnoHAVANA wrote:Crko ko ga izmisli.I ostavi mogucnost svakakvim budalama da postavljaju pitanja i ubijaju vrijeme.Interesuje te,nazovi.Ko ne vjeruje,nek proba prodati bilo sta preko pika.A auta su posebna prica.Od 50 poruka,47 je zamjena za njegovo starije i mjerilo mu je najskuplji na piku,za tvoje mladje a mjerilo mu je najeftiniji na piku,zemlje u hadzicima,plocica,traktora,kosilice...48 i 49 su oni ubijedjeni u svoju sposobnost cjenkanja pa ti za artikl od 15 milja kaze 10 kes!!! Jok,u krompiru ces mi platit.50-ti je normalan covjek sa normalnim pitanjem, kojem jedva odgovoris normalno jer te je prethodnih 49 budala izludilo sa glupostima...A sam koncept je za vlasnika veoma profitabilan,samo na radnjama uzimaju super pare ,a izdvajanja na naslovnoj,na koja te u biti prisiljavaju, su abnormalno skupa.Njima dobro a ti se jebi sa budalama.Neuporedivo sa vremenom kada je recimo za vozila bila glavna autopijaca.ba.Znalo se ko gleda i zasto gleda.Ako ga interesuje, nazove i dodje.Na ovom cudu se konstantno grizi za jezik,da ga ne posaljes u picku materinu.
- zforumas
#31 Re: Cijene vozila na PIK-u
De pogledaj jos oko kuce imas li sta da ti ne trebaTomahawk11 wrote:MoreL tri metra drva i tona cumurazforumas wrote:![]()
![]()
![]()
Ja kontao lik me lozi, kad zove on na telefon... "hajde jarane da pazarimo"![]()
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj"![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ma imo sam ti ja svasta....pogledam pa se javimzforumas wrote:De pogledaj jos oko kuce imas li sta da ti ne trebaTomahawk11 wrote:MoreL tri metra drva i tona cumurazforumas wrote:![]()
![]()
![]()
Rekoh druze samo mi pare trebaju, odoh ja u Njemacku, sta cu sa zemljom i sa rakijom, kad lik mrtav hladan.."pa prodaj"![]()
Edit: evo ima ovo biciklo kucno, zena ga dvaput uzjahala...koji ce mi q, eto more i ono
- zforumas
#34 Re: Cijene vozila na PIK-u
Izvini druze al' mene ne zanima koliko cesto ga tvoja zena jaseTomahawk11 wrote:
Edit: evo ima ovo biciklo kucno, zena ga dvaput uzjahala...koji ce mi q, eto more i ono
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35 Re: Cijene vozila na PIK-u
Biciklo, bolanzforumas wrote:Izvini druze al' mene ne zanima koliko cesto ga tvoja zena jaseTomahawk11 wrote:
Edit: evo ima ovo biciklo kucno, zena ga dvaput uzjahala...koji ce mi q, eto more i ono![]()
![]()
Evo imam i neki printer, dvaput isprinto, znaci nov
- zforumas
#36 Re: Cijene vozila na PIK-u
Ahaaaa...ja otis'o na..ma nije bitnoTomahawk11 wrote:Biciklo, bolanzforumas wrote:Izvini druze al' mene ne zanima koliko cesto ga tvoja zena jaseTomahawk11 wrote:
Edit: evo ima ovo biciklo kucno, zena ga dvaput uzjahala...koji ce mi q, eto more i ono![]()
![]()
![]()
Evo imam i neki printer, dvaput isprinto, znaci nov
ako nije matricni printer onda necu
Sjebasmo temu da prostis
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37 Re: Cijene vozila na PIK-u
Necemo vise
Al ponuda stoji - samo bRez pluga - nemam
Al ponuda stoji - samo bRez pluga - nemam
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#38 Re: Cijene vozila na PIK-u
Istina o BosniHAVANA wrote:Crko ko ga izmisli.I ostavi mogucnost svakakvim budalama da postavljaju pitanja i ubijaju vrijeme.Interesuje te,nazovi.Ko ne vjeruje,nek proba prodati bilo sta preko pika.A auta su posebna prica.Od 50 poruka,47 je zamjena za njegovo starije i mjerilo mu je najskuplji na piku,za tvoje mladje a mjerilo mu je najeftiniji na piku,zemlje u hadzicima,plocica,traktora,kosilice...48 i 49 su oni ubijedjeni u svoju sposobnost cjenkanja pa ti za artikl od 15 milja kaze 10 kes!!! Jok,u krompiru ces mi platit.50-ti je normalan covjek sa normalnim pitanjem, kojem jedva odgovoris normalno jer te je prethodnih 49 budala izludilo sa glupostima...A sam koncept je za vlasnika veoma profitabilan,samo na radnjama uzimaju super pare ,a izdvajanja na naslovnoj,na koja te u biti prisiljavaju, su abnormalno skupa.Njima dobro a ti se jebi sa budalama.Neuporedivo sa vremenom kada je recimo za vozila bila glavna autopijaca.ba.Znalo se ko gleda i zasto gleda.Ako ga interesuje, nazove i dodje.Na ovom cudu se konstantno grizi za jezik,da ga ne posaljes u picku materinu.
- johntra
#39 Re: Cijene vozila na PIK-u
Pa moraju ljudi zarađivati, nije klixov forum...
imaju zaposlene i ostale troškove..
sjećam se početaka pika, kada su zivkali medije da ih promoviraju...početak 2009...
napravili su dobru priču, skidam im kapu na tome...
što se tiče prodaje, kupio i prodao nekoliko automobila i ostalih sitnica...nikad veće izrade nije bilo...
sjećam se početaka pika, kada su zivkali medije da ih promoviraju...početak 2009...
napravili su dobru priču, skidam im kapu na tome...
što se tiče prodaje, kupio i prodao nekoliko automobila i ostalih sitnica...nikad veće izrade nije bilo...
-
Throttle
#40 Re: Cijene vozila na PIK-u
Pa odes na kafu i pored sjede momci i skrolaju po piku, gledaju auta, air max patike, ajfone, samsunge, pitaju koliko je zadnja a jedva se skuckali za kafu...
Druga strana price, likovi koji ne stave cijenu, pa svakog moras pitat posto je al on sakrio broj telefona na artiklu pa moras pitat u pitanjima ili porukama, a tamo ti bubne cijenu jer je ocito stavio babinog BMWa samo da se hvali a ne jer se prodaje...
Ili stave 30% skuplju cijenu a auto sareno, zijevaju blatobrani, a u detaljno pise tip-top, nikad udaran, svi servisi radjeni
Eto jadnik sve zamijenio na autu i hoce bas mene da usreci i da se namirim
Druga strana price, likovi koji ne stave cijenu, pa svakog moras pitat posto je al on sakrio broj telefona na artiklu pa moras pitat u pitanjima ili porukama, a tamo ti bubne cijenu jer je ocito stavio babinog BMWa samo da se hvali a ne jer se prodaje...
Ili stave 30% skuplju cijenu a auto sareno, zijevaju blatobrani, a u detaljno pise tip-top, nikad udaran, svi servisi radjeni
Eto jadnik sve zamijenio na autu i hoce bas mene da usreci i da se namirim
-
Proposition Joe
- HAVANA
#42 Re: Cijene vozila na PIK-u
Eh, da mu je ovaj audi samo godinu stariji,dao bi mu ja odma pare.Onaj kockasti 86 godina benzin quattro,iz sume izvucen,les,dodje svabo po njega za 5000 eura.Ukucajte na mobile.de to auto zamantace vam se.
To su malo posebna auta,starija,rijetka,quattro,jaci motori= ogromna cijena.A i ovaj lancer je svugdje skup.Nije to za bosne.
- amar1994
#43 Re: Cijene vozila na PIK-u
Bakir1 wrote:fabricki amareamar1994 wrote:
Btw . svidja mi se kako je intercooler postavljen
- corsa
#44 Re: Cijene vozila na PIK-u
I ovaj je odlican.HAVANA wrote:Eh, da mu je ovaj audi samo godinu stariji,dao bi mu ja odma pare.Onaj kockasti 86 godina benzin quattro,iz sume izvucen,les,dodje svabo po njega za 5000 eura.Ukucajte na mobile.de to auto zamantace vam se.To su malo posebna auta,starija,rijetka,quattro,jaci motori= ogromna cijena.A i ovaj lancer je svugdje skup.Nije to za bosne.
- Logovan
#45 Re: Cijene vozila na PIK-u
Moraš biti veeeeliiiikiiiii idiot da kupiš krntiju za ove pare.zrakomlat wrote:Sigurno ima ulaganja u njih, čim su tako jeftin. Ako hoćeš dobru cadvi, moraš se malo više protegnutiMlad i Nevin wrote:Ja jos nađem po neku dvicinu sa cijenom od 3 milje.![]()
http://www.olx.ba/artikal/19171420/vw-g ... td-plusic/
http://www.olx.ba/artikal/24102339/golf-2/
http://www.olx.ba/artikal/8743647/golf-2/
zforumas wrote:![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46 Re: Cijene vozila na PIK-u
prodaje ga 3 godine cijena s 4900 spala na 4500
07.10.2016. u 21:08
Ajd sta balite golfova po 5000 bruka.Znam ljude koji su davali i po 7000 za dobrog golfa.Jest auto staro ali kakve to veze ima ako je ocuvano.Zato bezveze ne serite i ja bi prije dao 5000 za dobru dvojku nego 5000 hiljada za cetvorku.Ko zna sta je auto zna i sta je dvojka.
07.10.2016. u 21:08
Ajd sta balite golfova po 5000 bruka.Znam ljude koji su davali i po 7000 za dobrog golfa.Jest auto staro ali kakve to veze ima ako je ocuvano.Zato bezveze ne serite i ja bi prije dao 5000 za dobru dvojku nego 5000 hiljada za cetvorku.Ko zna sta je auto zna i sta je dvojka.
- Industrialyzer
#47 Re: Cijene vozila na PIK-u
Kome je dvojka palila na onim minusima neka je ne da ispod 4 i po milje
- commendatore
#48 Re: Cijene vozila na PIK-u
materi je opel kadett 1,7d palio 15 godina dokle god je akumulator valjo.... dok su puno skuplji zakazivali......Industrialyzer wrote:Kome je dvojka palila na onim minusima neka je ne da ispod 4 i po milje
tebi na minusu ako smrzne filter goriva da vozis najnoviji S klass neces ga upalit....
- mad_max_ba
#49 Re: Cijene vozila na PIK-u
meni nuđeno stado ovaca, hej bolan stado ovacazforumas wrote:![]()
![]()
![]()
ja konto zajebava me neko i napisah tipa morate mi prvo reći koliko je ovaca, koliko od toga je crnih koliko bijelih, kolko je ženskih među crnim i koliko ženskih među bijelim......
stiže poruka
"jel se to ti samnom zajebaJeš"
ja osto
- zforumas
#50 Re: Cijene vozila na PIK-u
Pa ja, sto si neozbiljanmad_max_ba wrote:meni nuđeno stado ovaca, hej bolan stado ovacazforumas wrote:![]()
![]()
![]()
ja konto zajebava me neko i napisah tipa morate mi prvo reći koliko je ovaca, koliko od toga je crnih koliko bijelih, kolko je ženskih među crnim i koliko ženskih među bijelim......
stiže poruka
"jel se to ti samnom zajebaJeš"
ja osto![]()
![]()