cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vozač
#1 cijene ulaznica za francusku, šta mislite
za mene čisti bezobrazluk, uopšte nije problem u parama, ali neću ići iz principa
realno b bilo 7 (sjever i jug), 15 (istok) i 20 -25 (zapad)
džukele, kako misle da im dođe neko ko može sebi priuštiti samo tribinu iza gola i to kad je 5 maraka, a ne dvadeset
ili da dođe čovjek sa dvoje djece na istok, dođe ga skoro pa 100 KM
fakat su đubrad da ne mogu biti veća
užas,
realno b bilo 7 (sjever i jug), 15 (istok) i 20 -25 (zapad)
džukele, kako misle da im dođe neko ko može sebi priuštiti samo tribinu iza gola i to kad je 5 maraka, a ne dvadeset
ili da dođe čovjek sa dvoje djece na istok, dođe ga skoro pa 100 KM
fakat su đubrad da ne mogu biti veća
užas,
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Pametni, koriste "glupocu" ovog naroda ovde 
- karanana
#3 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
znaju oni da ce se naci 30 hiljada budala koji nemaju za hljeba ali ce doci da napune njihovu kasu.
da je dzaba ne bi im otisao na taj festival krkanluka i teferic koji se desava na utakmicama reprezentacije sto zbog atmosfere i strukture posjetilaca, sto zbog toga jer je jedini nacin da ih se otarasimo da prestanemo dolaziti ama bas na svaku utakmicu.
da je dzaba ne bi im otisao na taj festival krkanluka i teferic koji se desava na utakmicama reprezentacije sto zbog atmosfere i strukture posjetilaca, sto zbog toga jer je jedini nacin da ih se otarasimo da prestanemo dolaziti ama bas na svaku utakmicu.
- siki_sa
#4 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
treba bojkot, jer preskupe su ulaznice, lopovi
- jazzer
#5 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Treba bojkot iz nekih drugih razloga, cijena karata je samo jos jedna kap u moru.siki_sa wrote:treba bojkot, jer preskupe su ulaznice, lopovi
- Gde si sad cica maco
#6 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
je, preskupe su, ali je u biti najgori društveni sloj onaj kojeg sačinjavaju patriote, a u ovom slučaju patriote koje (lafo) vole nogomet i koje prate sve utakmice "jedne jedine"
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Neka, nek' deru levate. Trebalo bi dići cijene makar za još 10. To je porez na blećke (da ne upotrijebim težu riječ).
- zambaklija
#8 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Gde si sad cica maco wrote:je, preskupe su, ali je u biti najgori društveni sloj onaj kojeg sačinjavaju patriote, a u ovom slučaju patriote koje (lafo) vole nogomet i koje prate sve utakmice "jedne jedine"
sa ovim najvjerovatnije misliš na DIJASPORU!
svaka ti čast,imaš karakter manji od onih sa brda,nevaljamo kad navijamo,nevaljamo kad ne navijamo,nevaljamo što volimo zemlju,nevaljamo što dolazimo,nevaljamo što glasamo ili neglasamo,nevaljamo što šaljemo pare ili nešaljemo,nevaljamo što postojimo.
Nisam se mislio spustati na tvoj nivo ali nisam mogao prešutjeti.Eto neka svi budu kao TI i biće super.
- Gde si sad cica maco
#9 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
ne mislim na dijasporuzambaklija wrote:Gde si sad cica maco wrote:je, preskupe su, ali je u biti najgori društveni sloj onaj kojeg sačinjavaju patriote, a u ovom slučaju patriote koje (lafo) vole nogomet i koje prate sve utakmice "jedne jedine"
sa ovim najvjerovatnije misliš na DIJASPORU!
svaka ti čast,imaš karakter manji od onih sa brda,nevaljamo kad navijamo,nevaljamo kad ne navijamo,nevaljamo što volimo zemlju,nevaljamo što dolazimo,nevaljamo što glasamo ili neglasamo,nevaljamo što šaljemo pare ili nešaljemo,nevaljamo što postojimo.
Nisam se mislio spustati na tvoj nivo ali nisam mogao prešutjeti.Eto neka svi budu kao TI i biće super.
- dzenan_tr
#10 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
karanana wrote:...festival krkanluka i teferic koji se desava na utakmicama reprezentacije sto zbog atmosfere i strukture posjetilaca...
Koja mržnja i licemjerstvo, a nadasve kretenizam u samo dvije rečenice.Gde si sad cica maco wrote:...ali je u biti najgori društveni sloj onaj kojeg sačinjavaju patriote koje (lafo) vole nogomet i koje prate sve utakmice "jedne jedine"...
Ne volite Reprezentaciju, ne ide vam se na te utakmice, ali ćete svakako da kritikujete sve dobro i loše prije i poslije, itd., itd., itd., razumijem tu bolest, ali nikako ne to što vam treba da ovako govorite o ljudima (borcima, invalidima, rudarima, i sl.) koji su žrtvovali i mnogo vrednije da bi vi sad mogli ovako srati?
Last edited by dzenan_tr on 25/08/2010 13:01, edited 1 time in total.
- Gde si sad cica maco
#11 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
odgovorio bih ti, ali me ne bi shvatio
uglavnom, cijene karata su pristojne
nadam se da ćete napuniti stadion
uglavnom, cijene karata su pristojne
nadam se da ćete napuniti stadion
- karanana
#12 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
moze neko pomisliti da se misli na dijasporu, ali ja nisam mislio na dijasporu nego na neke nase domace ljude kojima je osim odlaska na seoske koride posjeta utakmicama reprezentacije jedina prilika da odu na fudbalski stadion. nit znaju navijati nit se ponasati kao navijaci i sudionici fudbalske predstave. a pri tom ih zaboli neka stvar sta se desava sa reprezentacijom, klupskim fudbalom i savezom uopste. on je napunio cvaju u svoju dvojku, platio 120 maraka za njega i njegova dva malca sa dzekinim dresom i onim velikim kapama i to je njemu dogadjaj godine.
ne sumnjam ja ni u njegov patriotizam ni u njegovu ljubav prema zemlji koja je vjerovatno veca od moje, ali sumnjam u njegovo poznavanje problema bh fudbala i u njegovu navijacku kulturu.
ne sumnjam ja ni u njegov patriotizam ni u njegovu ljubav prema zemlji koja je vjerovatno veca od moje, ali sumnjam u njegovo poznavanje problema bh fudbala i u njegovu navijacku kulturu.
- dzenan_tr
#13 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Naravno, kad građansko navijanje, ponašanje i kultura obavezno podrazumijevaju redovna demoliranja stadiona, bacanje suzavaca, okršaje s policijom i slično.karanana wrote:moze neko pomisliti da se misli na dijasporu, ali ja nisam mislio na dijasporu nego na neke nase domace ljude kojima je osim odlaska na seoske koride posjeta utakmicama reprezentacije jedina prilika da odu na fudbalski stadion. nit znaju navijati nit se ponasati kao navijaci i sudionici fudbalske predstave.
Stereotipi, stereotipi, stereotipi...karanana wrote:on je napunio cvaju u svoju dvojku, platio 120 maraka za njega i njegova dva malca sa dzekinim dresom i onim velikim kapama i to je njemu dogadjaj godine.
A, ti si kao aktivno uključen u rješavanje ovih problema ovdje na forumu?karanana wrote:a pri tom ih zaboli neka stvar sta se desava sa reprezentacijom, klupskim fudbalom i savezom uopste. sumnjam u njegovo poznavanje problema bh fudbala
- karanana
#14 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
evo odgovorom se vracamo i na temu: aktivno sam ukljucen u smislu da mojih krvavo zaradjenih 40 maraka nece u njihovu kasu. to je nivo moje aktivnosti i moci da nesto uradim kako bi se situacija i ljudi tamo promijenili.
-
udrch
#15 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Cijene ulaznica su sasvim realne s obzirom u kakvom vremenu živimo, kakvu reprezentaciju imamo i ko nam je protivnik..karanana wrote:moze neko pomisliti da se misli na dijasporu, ali ja nisam mislio na dijasporu nego na neke nase domace ljude kojima je osim odlaska na seoske koride posjeta utakmicama reprezentacije jedina prilika da odu na fudbalski stadion. nit znaju navijati nit se ponasati kao navijaci i sudionici fudbalske predstave. a pri tom ih zaboli neka stvar sta se desava sa reprezentacijom, klupskim fudbalom i savezom uopste. on je napunio cvaju u svoju dvojku, platio 120 maraka za njega i njegova dva malca sa dzekinim dresom i onim velikim kapama i to je njemu dogadjaj godine.
Prije 15 godina protiv Grčke Zapad je bio 10 KM, prije 10 godina bio je 20 KM..
Prije 15 godina karta za kino Apolo ili Imperijal je bila 1 KM, prije 10 godina bila je 2 KM..
Jebiga ja ne idem na koride nikad, tako da meni dođe utakmica reprezentacije korida na kvadrat..čak i ne vozim cvaju golfa, ne moram voditi svoja dva malca tako da ću proći sa 40 KM..
Umjesto Džeke nosim dres sa brojem 14 i drugim imenom..
Ono što si pogodio je da mi je dolazak Francuza na Koševo događaj ove godine..jebo SFF, baščaršijske noći i bilo koju prestavu u narodnom pozorištu..
Meni je reprezentacija BiH u fudbalu zakon..
Jebiga, rođeni primitivac..
- vozač
#16 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
podržavam, patriotizam sam dokazao nebrojeno puta i znam šta osjećam prema bih, ali da me šupci prave budalom ... neće moćikaranana wrote:evo odgovorom se vracamo i na temu: aktivno sam ukljucen u smislu da mojih krvavo zaradjenih 40 maraka nece u njihovu kasu. to je nivo moje aktivnosti i moci da nesto uradim kako bi se situacija i ljudi tamo promijenili.
realno, da širom otvore kapije neće napuniti stadion, nema šansi
- dzenan_tr
#17 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
A, u prilog temi i da se razumijemo, apsolutno se slažem s tim da su cijene ulaznica (pre)visoke za bosanskohercegovački standard, kao i s tim da će kriminalci iz Saveza s planiranih cca 850.000KM od ulaznica pokušati da barem dijelom amortizuju svoj lopovluk.
- armin071
#18 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
odlican razlog da se mafiji "sukne". moja procjena posto su jos odmori je da ce se naci jedno 5-6000 budala koje ce platiti cjene ovih karata. nek je zmajevima sa srecom, a nasem dragom predsjednistvu i I.O., nisu vrijedni ni psovki vise.....
- Baltazar_khan
#19 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Kad ste se dotakli teme o ljudima koji dolaze na utakmice reprezentacije... Pa evo ja lično mogu da vam potvrdim da sam se nagledao raznoraznih seljačina na tim utakmicama. Samo kad se sjetim baraža protiv Portugala i likova koji su Džeki psovali sve živo i mrtvo sa sumnjivim naglaskom sve mi bude jasno.
Iste cijene su bile i u Zenici. Govorili su da je to zbog toga što je manji stadion i što ne bi savez mogao da zaradi dovoljno. Pa evo sad je u pitanju veliki stadion i iste cijene su nabili. Lopov do lopova sjedi u tom savezu i ja iz principa neću da kupujem ulaznicu a u mogućnosti sam. Vjerovatno ostaje opcija gledanja utakmice preko tv-a.
Iste cijene su bile i u Zenici. Govorili su da je to zbog toga što je manji stadion i što ne bi savez mogao da zaradi dovoljno. Pa evo sad je u pitanju veliki stadion i iste cijene su nabili. Lopov do lopova sjedi u tom savezu i ja iz principa neću da kupujem ulaznicu a u mogućnosti sam. Vjerovatno ostaje opcija gledanja utakmice preko tv-a.
-
udrch
#20 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Čisto da dodam da bih i ja volio da su karte jeftinije, ali po trenutnoj potražnji cijene su savim realne..
Zapad 40 KM je već odavno i na Koševu i u Zenici..
Pa karta se u Zenici prošle kvalifikacije na bilo koju tribinu plaćala 100 KM bez pogovora..na karti piše 20 KM, ti platiš 100, vidiš da te zavrće debelo, ali jebiga uzima se..
Neki od vas odavno nisu bili na stadionu izgleda..
Zapad 40 KM je već odavno i na Koševu i u Zenici..
Pa karta se u Zenici prošle kvalifikacije na bilo koju tribinu plaćala 100 KM bez pogovora..na karti piše 20 KM, ti platiš 100, vidiš da te zavrće debelo, ali jebiga uzima se..
Neki od vas odavno nisu bili na stadionu izgleda..
- CharlesBukowski
#21 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
S jedne strane (ekonomske) mi je zao zbog Zenice sto se utakmica ne igra u Zenici, ali mi je s druge strane drago sto se taj krkanluk makao od moje zgrade. 
-
leo karan
#22 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
mislim da su cijene prihvatljive za budale.
ja ne bih otisao i da je 10 KM
ja ne bih otisao i da je 10 KM
-
udrch
#23 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
A što gledaš samo ono najlošije..tako sam se i ja osjećao nakon Estonije koju smo pregazili..Baltazar_khan wrote:Kad ste se dotakli teme o ljudima koji dolaze na utakmice reprezentacije... Pa evo ja lično mogu da vam potvrdim da sam se nagledao raznoraznih seljačina na tim utakmicama. Samo kad se sjetim baraža protiv Portugala i likova koji su Džeki psovali sve živo i mrtvo sa sumnjivim naglaskom sve mi bude jasno.
Ali...
Protiv Portugala sam bio u društvu dvojice Torcidaša koji su došli na utakmicu zbog dobre atmosfere na stadionu i igrača koji se nisu digli u nebesa..ovo su njihove riječi na kafi poslije utakmice..
Pogotovo su ostali zabezeknuti jednostavnošću naših igrača..
-
Robben
#24 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
Ne bih otišao ni da je 10KM zapadna tribina, utakmice reprezentacije su obična korida, zgrozim se kad igra reprezentacija, fuj kakvih struktura i no-neck likova ima na tribinama i na ulicama, a ne daj Bože da pobjedimo, pa onda trube 2 dana po gradu i vidi čuda, penju se na krov golfa dvojke sa dvoguzom u ruci.
Svi spominju neki bojkot ali stadion će opet biti pun. Takve i treba klepati po ušima, opet će biti 30.000 levata koji će dati ovolike pare grobarima bh. fudbala koji dvije rečenice ne znaju sastavit' kako treba.
Normalan svijet će ostati u kući ili u kafiću i gledati utakmicu. Za mene je samoubistvo davati 40KM NEPISMENIM ČOBANIMA iz saveza.
Veoma bezobrazno od njih, ništa me ne čudi, što se mene tiče, nek' svojoj materi naplate 40KM za baletane koji ginu za klub a kad igra repka vuku se po terenu i ne mogu Katar pobjediti.
Svi spominju neki bojkot ali stadion će opet biti pun. Takve i treba klepati po ušima, opet će biti 30.000 levata koji će dati ovolike pare grobarima bh. fudbala koji dvije rečenice ne znaju sastavit' kako treba.
Normalan svijet će ostati u kući ili u kafiću i gledati utakmicu. Za mene je samoubistvo davati 40KM NEPISMENIM ČOBANIMA iz saveza.
Veoma bezobrazno od njih, ništa me ne čudi, što se mene tiče, nek' svojoj materi naplate 40KM za baletane koji ginu za klub a kad igra repka vuku se po terenu i ne mogu Katar pobjediti.
Last edited by Robben on 25/08/2010 13:49, edited 1 time in total.
- vozač
#25 Re: cijene ulaznica za francusku, šta mislite
cifra je puno veća, uzmimo u obzir da je zapad na koševu najveći u bivšoj državi, veći i od zapada na marakani, mislim da mu je kapacitet oko 17000, samo od toga planiraju sigurno blizu 700 000 KM, a to koliko će ulaznica pustiti u prodaju, o tome ni ne razmišljamdzenan_tr wrote:A, u prilog temi i da se razumijemo, apsolutno se slažem s tim da su cijene ulaznica (pre)visoke za bosanskohercegovački standard, kao i s tim da će kriminalci iz Saveza s planiranih cca 850.000KM od ulaznica pokušati da barem dijelom amortizuju svoj lopovluk.
ne želim uopšte raspravljati o tome ko dolazi na utakmice, kako će navijati, sve sam imao prilike da vidim, koridu sa portugalom sam takođe ispratio uživo sa djetetom i bilo je (nikad više u zenicu), ali ni koševo kao stadion sigurno nije na nivou da trebate dati 40 KM da bi prisustvovali utakmici
istok - komfor nikakav, pogotovo na utakmicama gdje se očekuje veća gužva
sjever i jug, ne znam, u životu nisam bio ni na jednoj od ovih tribina
zapad, ako je gužva, svejedno ti je, samo si se izlevatio što nisi uzeo jeftiniju kartu
osnovno je to što nemaš numerisana mjesta, što trebaš dati 40 KM i ko zadnji kreten dolaziti na utakmicu 3 sata ranije dok se proguraš i uspiješ ugrabiti mjesto bliže terenu
kad se ovo riješi, onda možemo pričati o cijenama ulaznica jer pričati o svjetskim utakmicama, o svjetskim reprezentacijama, a dolaziti na stadione kao na teferič...
ne želim vrijeđati nikoga ali ja ako dam 40 KM želim i nešto da dobijem za tu cijenu, a ne samo priliku da derem svoje grlo za bih i da se poslije utakmice osjećam kao idiot jer 2/3 troglavog predsjedništva istog tog saveza mrzi bih iz dna duše, a ona preostala trećina je kriminalac kakav se rijetko gdje može naći
mislim da treba postaviti granicu između patriotizma i činjenice da nas neko pravi kretenima, to je to