Maraschino wrote:
i ja bi pitu da napravim...

eh sada, kako...

sta mi sve treba, koja kolicina i koliko kosta...
kako znam, posle roh-bau ostaju svi unutrasnji radovi a toga ima poprilicno. ...(obrada unutrasnjih zidova i plafona, unutrasnja stolarija, podovi, elektro i vodo instalacija, dekoracije...) sretno
Hvala

, to bi kao trebao biti neki visoki roh bau, a pošto sam ja neznalica

pronašla sam na netu kao def. tog tipa roh bau-a:
Općenito pojam roh-bau označava konstrukcijski završen objekt, dakle izgrađene temelje, zidove, međukatnu i krovnu konstrukciju. Prema navedenome, VISOKI roh-bau bi trebao uključivati još neke dodatne radove u svrhu "zatvaranja" objekta, dakle postavljanje stolarije, limarije, fasade... ,razni proizvođači pod pojmom "visoki roh-bau" podrazumijevaju različite radove. Otprilike između ostalog obuhvaća slijedeće :
-ugradnja vanjske PVC peterokomorne stolarije sa dvostrukim izo staklom i unutarnje drvene stolarije sa svom potrebnim priborom
-ugradnja vanjskih pocinčanih plastificiranih i unutarnjih kamenih prozorskih klupčica
-zidni razvod elektroinstalacija (samogasive PVC cijevi, razvodne kutije), te PVC cijevi za vodovod i kanalizaciju
E sad unutarnju drvenu stolariju ostavili smo po svom nahođenju, no zbuni ti mene sa ovom obradom zidova, plafona te elektro i vodo instalacijom

, pošto u stanu koji mi planiramo kupiti sve je to izvedeno.. čak su i radijatori postavljeni