Pozdrav dragi moji forumasi,
Zelio bi da iskoristim ovaj community i da vam predstavim projekat koji ima za cilj informisanje gradjana o cijenama goriva u BiH.
Trudimo se da budemo sto je moguce vise azurni i da updateujemo informacije o cijenama goriva sto je moguce brze.
Svaki prijedlog i kritika je dobro dosla.
Do stranice pristupate preko http://www.cgbih.com
FB page stranice je: https://www.facebook.com/cijenegorivabih?ref=ts&fref=ts
Cijene goriva u Bosni i Hercegovini
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
IcedFlame
#2 Re: Cijene goriva u Bosni i Hercegovini
- Dizajn
Stranica na mobitelu izgleda ok, jednostavno i prilagodjeno, ali je na kompu odron. Malo dizajna nije na odmet. Ovo me podsjeca na Geocities stranice sa kraja devedesetih.
- Pregled cijena po pumpama, i to na odredjeni datum
Ovdje bi bilo dobro da i korisnici mogu dodavati cijene i/ili pumpe, uz neku kontrolu administratora, potvrdu drugih korisnika i sl.
Ovo na FB sa slikama nije lose, ali je prilicno neprakticno. Treba nekako stimulisati i nagraditi raju koja je aktivna i na koju se moze racunati za redovan update.
- Odabir lokacije/regije
Biranje barem kantona ili regiona pri izracunavanju. Sta meni znaci sto mi je uvijek Brcko Gas najjeftinija pumpa. Isto mi je kao kad gledam cijene u Saudijskoj arabiji
Ovo su tri osnovne stvari bez kojih sam ja licno (jos nekada ranije) posjetio sajt, kliknuo jednom-dva puta, ugasio i nikad vise nisam otvorio, a ova tema me, kao vozaca, itekako zanima.
Super ideja (jos bi bolje bilo kao android aplikacija
), ali treba jos dosta rada.
Stranica na mobitelu izgleda ok, jednostavno i prilagodjeno, ali je na kompu odron. Malo dizajna nije na odmet. Ovo me podsjeca na Geocities stranice sa kraja devedesetih.
- Pregled cijena po pumpama, i to na odredjeni datum
Ovdje bi bilo dobro da i korisnici mogu dodavati cijene i/ili pumpe, uz neku kontrolu administratora, potvrdu drugih korisnika i sl.
Ovo na FB sa slikama nije lose, ali je prilicno neprakticno. Treba nekako stimulisati i nagraditi raju koja je aktivna i na koju se moze racunati za redovan update.
- Odabir lokacije/regije
Biranje barem kantona ili regiona pri izracunavanju. Sta meni znaci sto mi je uvijek Brcko Gas najjeftinija pumpa. Isto mi je kao kad gledam cijene u Saudijskoj arabiji
Ovo su tri osnovne stvari bez kojih sam ja licno (jos nekada ranije) posjetio sajt, kliknuo jednom-dva puta, ugasio i nikad vise nisam otvorio, a ova tema me, kao vozaca, itekako zanima.
Super ideja (jos bi bolje bilo kao android aplikacija
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3 Re: Cijene goriva u Bosni i Hercegovini
Podrzavam.