O'zone wrote:Jes al Vladu FBiH boli kurko jer na njih niti utiče poskupljenje niti blokada Nedjeljom i 17:00.
Koga od vladajućih zaboli ..... za ono jučer? Nikoga.
tacno,blokiraj vladu ,parlament danas od 13 do 17
O'zone wrote:Jes al Vladu FBiH boli kurko jer na njih niti utiče poskupljenje niti blokada Nedjeljom i 17:00.
Koga od vladajućih zaboli ..... za ono jučer? Nikoga.

Pozlilo him ... jel ovo službeno vozilo od vlademali jomu wrote:Pale cijene goriva.........![]()

mali jomu wrote:Krenula su snizenja........
.......malo se strpit dok dodje do goriva
Ma on sad može svirat qrcu ... prdnuće oni svi u fenjer kolektivno na izborima ...
jasta ceedo_79 wrote:Ma on sad može svirat qrcu ... prdnuće oni svi u fenjer kolektivno na izborima ...
Neće neće jarane moj .... polako samo .... zapamti da nećemuha_sa wrote:jasta ceedo_79 wrote:Ma on sad može svirat qrcu ... prdnuće oni svi u fenjer kolektivno na izborima ...e moj Edule
e moj preposteni Edule
![]()
oni ce ti jos kapu krojit narednih 20 godina--i tebi i meni
Rano im je još ....mali jomu wrote:
a gdje su drugi.... ?
edo_79 wrote:
Rano im je još ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E to tomali jomu wrote:edo_79 wrote:
Rano im je još ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se raja naloze na Baketa a ovi svi drugi ko dodju nesto.....
Bake traži od crvenih i crveno bijelih, Magazinović od zelenih i crveno bijelih i tako u nedogled .... svi zabrinuti a narod puši li ga pušidječak sa šibicama wrote:od koga Bakir trazi smanjenje cijena, ko je sad vlasti, evo zbunjen sam
Pravi se nemust, kao ne zna da mu njegov tajkun drma cijenama, da mu stranka samo zagrabi odatle, uostalom kao da je pao sa Marsa!dječak sa šibicama wrote:od koga Bakir trazi smanjenje cijena, ko je sad vlasti, evo zbunjen sam
Pedesetogodišnja osoba poginula je jutros usljed odrona i pada kamena na autobus na magistralnom putu Ustiprača - Sastavci.