mIRCerka wrote:To je itekako tema, samo sto ti vjerujes poluinformacijama, ja ti dajem informacije iz prve ruke, a za neke dokumente sam radeci svoj posao ja bila licno prva ruka.DobroJutroKolumbo wrote:E ti vazda neke van-serijske informacije imas!!! Ja ti kazem kako jeste, a ti tvrdi sta hoces...Neko je tebe zajebo sa tom pricom...Necu vise ovako zacatavati temu , jer to nije tema o cemu ja i ti pricamo , javi se preko PP ako hoces...
Jeste to tema, imovinsko pravni odnosi nisu rijeseni, zemlja se oduzimala za opce dobro, nikad se nije utefterila kao javna i sad se, kao i uvijek pred izbore, javljaju cukununuci pravih vlasnika da se bore da dobiju svoju ocevinu nazad.
Sad je samo pitanje gdje stoje te karte sa granicom zemlje Sucura i Mladjena....
Malo se bolje informisi slijedeci put kolumbo, jer da peticije stanara par zgrada piju vode, ne bi se gradila ona Dzamija na Ciglanama.
Informisi se jos malo , peticija je itekako pila vode, a drugo taj parking drze RVI , a niko se nebi nasalio sa njima da im uzme hljeb...Nastavak na PP!