Cihuhuhu...joj sve me boli
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BaykoNoor_
#1 Cihuhuhu...joj sve me boli
Pokusavam zamisliti da sam u vozu. Zato sto sam vozove volio cijeli zivot. Kao malog su ti vozovi znacili odlazak na odmor: sto razlicitih tetaka, kolaci i romani...svega na bacanje, paznje do neba.
Nekada pokusavam kad sam tuzan pobjeci u masti svojim vozom opet na ta draga mjesta. Tamo nema vise nikog, oduvali ratovi, odnijele bolesti i nema vise puno stvari na bacanje, paznje vec odavno nema. Sada sam u svom mastovitom vozu, bjezim i bjezim. A sve me boli. Uzrok: ljubav. Razlog: milijardu nekakvih razlika i totalna distanca.
Ja idem svojim mastovitim vozom kad me sve od ljubavi boli. Sta vi obicno radite u tim down situacijama?
Nekada pokusavam kad sam tuzan pobjeci u masti svojim vozom opet na ta draga mjesta. Tamo nema vise nikog, oduvali ratovi, odnijele bolesti i nema vise puno stvari na bacanje, paznje vec odavno nema. Sada sam u svom mastovitom vozu, bjezim i bjezim. A sve me boli. Uzrok: ljubav. Razlog: milijardu nekakvih razlika i totalna distanca.
Ja idem svojim mastovitim vozom kad me sve od ljubavi boli. Sta vi obicno radite u tim down situacijama?
-
_BaykoNoor_
dobra ti je ta. ja naucio sta sam imao nauciti, tvoj sam recept u vakat i ja imao obicaj koristiti.paauk wrote:pocnem ucit..i sve dodje na svoje......![]()
-
_BaykoNoor_
mijenjaj ljubovnikabug wrote:mene od ljubavi nistane boli
-
_BaykoNoor_
za golfa dvojku. da je manje udaran od tvog momkabug wrote:za sta_BaykoNoor_ wrote:mijenjaj ljubovnikabug wrote:mene od ljubavi nistane boli
![]()
![]()
da ga mijenjam?
:D
-
_BaykoNoor_
napisao sam udaranbug wrote:nije on udaren, on je udaranu kontinuitetu
-
_BaykoNoor_
sapnula mi pticicabug wrote:ahaapazi kako ti to
znas
vas se dvojicapoznajete?
-
_BaykoNoor_
jela ti iz rukebug wrote:poznajem li ja tupticicu
btw sad nesto totalnoofftopic
znas li da ti se ozenio bivsi D: sta ti dodje ono
:D šura?
kad bivse odlaze u sigurne ruke treba podvrtati kragne
-
_BaykoNoor_
zmijaIzmaj wrote:ja dodjem na net da malo misli odagnam pa mi to preslo u naviku i sad svrljam po netu iz navike
klin se klinom izbija: znaci kad te ne bude na netu znacemo da si se zaljubila?
- bug
azzaro me ne moze pokrit sta sam kragni_BaykoNoor_ wrote:jela ti iz rukebug wrote:poznajem li ja tupticicu
btw sad nesto totalnoofftopic
znas li da ti se ozenio bivsi D: sta ti dodje ono
:D šura?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad bivse odlaze u sigurne ruke treba podvrtati kragne![]()
¸kupi sebi kosulju sa ruskom kragnom da se postedis svaki cas posla
![]()
![]()
-
orbit
#20 Re: Cihuhuhu...joj sve me boli
odes na kurve kao violentjack..._BaykoNoor_ wrote:Pokusavam zamisliti da sam u vozu. Zato sto sam vozove volio cijeli zivot. Kao malog su ti vozovi znacili odlazak na odmor: sto razlicitih tetaka, kolaci i romani...svega na bacanje, paznje do neba.