Cigarete

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stingking

#1 Cigarete

Post by stingking »

Da li se imaju kupiti u Sarajevu cigarete Black devil , ili Dunhill ?? :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Cigarete

Post by PipiDugaDevetka »

H'beš duhan/cigarete, ne mo'š ni curu poljubiti od stinky arome, a ja ohadumio od cigareta.
Jaran iz dijaspore puši Dunhill, on žemo zitigu.
lajkujMe

#3 Re: Cigarete

Post by lajkujMe »

Dunhil ima sigurno u skoro svakoj trafici, a black devil nikad cuo za to i veoma tesko da ces to naci.
avalanche168

#4 Re: Cigarete

Post by avalanche168 »

Dunhill DA
Black Devil NE (mislim da ih najbliže nama imaš kupiti u Austriji, eventualno Sloveniji...)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: Cigarete

Slavio se 8. mart, Dan žena, pa se pilo i mezilo na konto Sindikata u hotelu. Zikamu uživo. Narodnjaci. U neko doba jedna pokrupnija i ja se dofatismo na osami ispred hotela da razmijenimo određene dodire, osmjehe, uzdahe, tečnosti,...Da'l zbog zadaha duhanskog ili alkohola, ne znam nešto ju je iritiralo, ona prilikom filmskog poljupca povrati.

Pušio se predratni Dunhill.
O'zone
Globalni moderator

#6 Re: Cigarete

Post by O'zone »

PipiDugaDevetka wrote:Slavio se 8. mart, Dan žena, pa se pilo i mezilo na konto Sindikata u hotelu. Zikamu uživo. Narodnjaci. U neko doba jedna pokrupnija i ja se dofatismo na osami ispred hotela da razmijenimo određene dodire, osmjehe, uzdahe, tečnosti,...Da'l zbog zadaha duhanskog ili alkohola, ne znam nešto ju je iritiralo, ona prilikom filmskog poljupca povrati.

:lol: :lol: :lol: :lol:
stingking

#7 Re: Cigarete

Post by stingking »

Koje vrste Dunhill imaju kod nas, posto sam vidio da ima tog bruku :DD
avalanche168

#8 Re: Cigarete

Post by avalanche168 »

Joj, jarane, je l' ti to furka da počneš pušiti, pa guglaš po netu koje cigare izgledaju cool? :P

Ja koliko znam, ima samo jedna vrsta Dunhilla kod nas, onaj bordo sa zlatnim... :D

EDIT: Evo ovaj ima kod nas :D

Image
Dioda

#9 Re: Cigarete

Post by Dioda »

PipiDugaDevetka wrote:Slavio se 8. mart, Dan žena, pa se pilo i mezilo na konto Sindikata u hotelu. Zikamu uživo. Narodnjaci. U neko doba jedna pokrupnija i ja se dofatismo na osami ispred hotela da razmijenimo određene dodire, osmjehe, uzdahe, tečnosti,...Da'l zbog zadaha duhanskog ili alkohola, ne znam nešto ju je iritiralo, ona prilikom filmskog poljupca povrati.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stingking

#10 Re: Cigarete

Post by stingking »

A najbolja za mene cigara je Drina jedina, to najbolje mi legne, za ovo pitam jer sam cuo da su posebne , hvala ti u svakom slucaju :D
libertyBiH

#11 Re: Cigarete

Post by libertyBiH »

Doletim iz USA u Munchen i na airportu kupim 5 kutija Dunhilla crvenog i cigare su tako slatke pojeo bih ih u odnosu na americko smece..............par dana kasnije kupim u Mostaru opet crveni i zakljucim da nije ni blizu onom Minhenskom.........................nase cigare su smece
stingking

#12 Re: Cigarete

Post by stingking »

joj fkt kad kontas, to covjece treba da bude univerzalnost , a ono :SSS kako koja drzava
dottore

#13 Re: Cigarete

Post by dottore »

libertyBiH wrote:Doletim iz USA u Munchen i na airportu kupim 5 kutija Dunhilla crvenog i cigare su tako slatke pojeo bih ih u odnosu na americko smece..............par dana kasnije kupim u Mostaru opet crveni i zakljucim da nije ni blizu onom Minhenskom.........................nase cigare su smece
ovaj Mostarski je pakovan u Širokom :razz:
ikota

#14 Re: Cigarete

Post by ikota »

:D :D
PipiDugaDevetka

#15 Re: Cigarete

Dioda wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nebi li se zgadio nekome duhan.
stingking

#16 Re: Cigarete

Post by stingking »

ma ima bruku cigareta u svijetu, bas sam gledao kod nas Malboro red,gold,super lights, a ima oko 15 vrsta malbora, ja nezz zasto kod nas to ne uvoze ali eto :D
avalanche168

#17 Re: Cigarete

Post by avalanche168 »

stingking wrote:ma ima bruku cigareta u svijetu, bas sam gledao kod nas Malboro red,gold,super lights, a ima oko 15 vrsta malbora, ja nezz zasto kod nas to ne uvoze ali eto :D
Malo tržište. Kad smo već kod Marlbora, imaju sad i ona dva mala, nešto touch fazoni :D
stingking

#18 Re: Cigarete

Post by stingking »

a vidio sam, ali za isti novac mozes uzeti puno kvalitetniju cigaretu, umjesto da nam nabave Maloboro metnol, ili Camel crush, oni glupost uvoze :SSS
Post Reply