saale wrote:Bit cemo jedno drugom podrška, lakše je u dvojeNastasia wrote:Evo i ja ću s tobom.saale wrote:Hajmo po ko zna koji put![]()
![]()
daj mi boze snage ovaj put da odem do kraja i da se govnima vishe nikad ne vracam!
Danas orvi dan.![]()
Kako ide??
Moderator: anex
saale wrote:Bit cemo jedno drugom podrška, lakše je u dvojeNastasia wrote:Evo i ja ću s tobom.saale wrote:Hajmo po ko zna koji put![]()
![]()
daj mi boze snage ovaj put da odem do kraja i da se govnima vishe nikad ne vracam!
Danas orvi dan.![]()
Što bolan?saale wrote:Nikako
Nesto me u cetvrtak ispzdilo, odem u kafanu i kutiju sprzimNastasia wrote:Što bolan?saale wrote:Nikako
sta cu ondaSarajmen wrote:Da si se javio na temi, vjerujem da bi te raja pogurala dovoljno da izguraš. Mani se kafane jedno vrijeme ako se hoćeš riješiti duhana, i ne samo njega...
Izbjegavaj mjesta koja si posjećivao do sad,sve gdje si imao naviku sjesti i pušiti.Za uspješan prestanak,pored dobre volje,nužno je i mijenjanje životnih navika.saale wrote:sta cu ondaSarajmen wrote:Da si se javio na temi, vjerujem da bi te raja pogurala dovoljno da izguraš. Mani se kafane jedno vrijeme ako se hoćeš riješiti duhana, i ne samo njega...
Sa srećom. Zajebano je tako naglo bacit cigare, još bez baš posebnog razloga.AmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
Nakon višegodišnjeg iskustva, svaki dan po kutija crvenog Luckya, došlo je i do toga da stanem, pa da vidimo dokle ću![]()
Ma dobro, sad da je bez razloga skroz i nije, ono malo stisne u prsima, pa smrdi odjećaBellomo wrote:Sa srećom. Zajebano je tako naglo bacit cigare, još bez baš posebnog razloga.AmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
Nakon višegodišnjeg iskustva, svaki dan po kutija crvenog Luckya, došlo je i do toga da stanem, pa da vidimo dokle ću![]()
meni je najgori odron svih odrona bilo prvo polufinale barcino bez cigara. kad tad nisam prosvikala na pamet necu nikad. tako da...ne znam, jaraniko, kakos ti pregurat livcino polufinale i (kuc kuc kuc dace bog dace bogAmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
Bas sam krenuo napisati tamo na temi, valjda me neće natjerati oni da zapalimomar little wrote:meni je najgori odron svih odrona bilo prvo polufinale barcino bez cigara. kad tad nisam prosvikala na pamet necu nikad. tako da...ne znam, jaraniko, kakos ti pregurat livcino polufinale i (kuc kuc kuc dace bog dace bogAmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
) finale bez cigara. dobro se spremi.
I ja podjoh da spomenem polufinale. Amidja je vatren navijac, imam osjecaj da odvikavanje nece tako lahko ic', znas kako ga emocije znaju ponijet'.omar little wrote:meni je najgori odron svih odrona bilo prvo polufinale barcino bez cigara. kad tad nisam prosvikala na pamet necu nikad. tako da...ne znam, jaraniko, kakos ti pregurat livcino polufinale i (kuc kuc kuc dace bog dace bogAmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
) finale bez cigara. dobro se spremi.
Tito_i_Partija wrote: I ja podjoh da spomenem polufinale. Amidja je vatren navijac, imam osjecaj da odvikavanje nece tako lahko ic', znas kako ga emocije znaju ponijet'.![]()
Al' nadam se da grijesim, zelim ti sve najbolje care. Ja prest'o prije sedam i po godina, nikakvih kuraca-palaca nisam koristio, samo jedan dan ostavio i istraj'o u namjeri dok mi se tijelo nije odviklo. Mada i danas dan volim miris duhana kad ga namirisem negdje na ulici.
AmiĐa, sa srećom.Bellomo wrote:Sa srećom. Zajebano je tako naglo bacit cigare, još bez baš posebnog razloga.AmiĐa_Idriz wrote:Danas u 12:46 ugasio, nadam se posljednju ispušenu. Nešto me jednostavno prenijelo, u podsvijesti sam razmišljao da prestanem ali haj sve polako vako nako...i danas me nešto pukne, vidim ostala zadnja u kutiji, kažem sebi prestaješ, nema više![]()
Eh pa to, evo uzeo učiti za ispit, ono vazda dok učim napravim pauzu izađem ispušim, sad je guravo malo, uzeo nekakve čokolade jedemdrugi profil wrote: Najveći problem je što si kao i svi mi imao rutinu sa cigarom, sad valja napraviti novu bez nje. To je malo triki, ali može se.
SAMO NE PALI!
zomri wrote:Izdrži Amiđa