Yahel wrote:Hajde ba, sta je tu je![]()
Sad' lagano u prodavnicu pa izdvoji malo jace od 3Kmnista strasno
NEĆU.Russki wrote:il predji na duvan
Moderator: anex
Yahel wrote:Hajde ba, sta je tu je![]()
Sad' lagano u prodavnicu pa izdvoji malo jace od 3Kmnista strasno
NEĆU.Russki wrote:il predji na duvan
A ti jel pusis il ostavljasshmizlica wrote:oooo, limunčice, svaka čast draga![]()
Bravoshmizlica wrote:trudim se da ne pušimbacam po drugi put....prvi je trajao 6 mjeseci....sad oko dva
Pokusavam al neideshmizlica wrote:niko mi nije rekao da moram baciti i ove virtuelne
![]()
nego hoćeš li sad i brata prevoditi na nepušačke staze
To dodje vremenom.Yahel wrote:Ma nije problem prestati, cim ugasis cigaru odmah si nepusac.
Ako izdrzis prvih 7 dana, pa eto neka bude i mjesec, zelja za cigarom se smanji skroz... ali opet nekad ti prahne
Mene interesuje kako doci u stanje da je vise nikada ne pozelis
Btw: Evo 125 sati cist
limunada25 wrote:Cetvrti dan, ni pomislila nisam na smece
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Kad ti prazna pepeljara smrdi, kad ti odjeca smrdi, kad stas ulicom i neko ispred tebe pusi a tebe jebe dim, kad pijes kafu i skontas joj pravi ukus bez cigare, hrana ljepse mirise, ne boli te glava, kada se zadises kad nesta radis nemas osjecaj da ti gore pluca, ne smrdi ti kuca itd itd ali opet ce ti nekad naumpasti onaj prvi dim (meni nakon 3 godine, a covjek mi prica koji vec 20 gidna ne pusi nekad se sjeti tog prvog dima), ali to nece biti neka krizna situacija nego nesta bezveze i ti ces se na to samo nasmijati i kontati "hebote kako je ovisnost hebena" i nekako ces suosjecati sa alkoholicarima i narkomanimaYahel wrote:Ma nije problem prestati, cim ugasis cigaru odmah si nepusac.
Ako izdrzis prvih 7 dana, pa eto neka bude i mjesec, zelja za cigarom se smanji skroz... ali opet nekad ti prahne
Mene interesuje kako doci u stanje da je vise nikada ne pozelis
Btw: Evo 125 sati cist
Prodje, nakon odredjenog vremena ti moze naumpasti samo ako vidis nekog da je zapali. Iz tog razloga je vazno da sto manje ljudi u drustvu pusi. I znam da ce se pusaci tesko sloziti, ali dobro je sto su cigare svakim danom skuplje.shmizlica wrote:hebajiga meni je pepeljara smrdila i dok sam pušila pa sam pušilaprođel ikad onaj osjećaj ''da mi je sad jednu''....juče ono sunce, ljepota, ja oko drva tamo amo i kontam ah ljepote, da je jednu zalipa
Samo cu da te citiram : "nadam se da ce ostati tako do kraja zivota"Yahel wrote:![]()
![]()
Tebi svaka castnadam se da ce ostati tako do kraja zivota
Ja sam opet prestao, proslo je 7 dana znaci sigurno sam prestao.. samo je pitanje koliko ce to trajati....
Mozda godina, dvije, pet, deset...