Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joker88 wrote:Ja nemam nikakvih kriza, osim sto ponekad histerisem na druge al et .Ali u smislu da moram zapalit i da mi treba cigara, nemam.
Iskreno mislila sam prestat samo do ljeta , jer sam planirala pocet trcat i ici na fitnes, ali kad vidim kako se svi bore da prestanu skroz, onda cu i ja ...
supeer do daske ga drmni,do kraja. jurimo male narkice...svi zajedno ovde. sad mi se penje narkic,trazi njegovo ...e nece ni ovaj put uspeti.
vivace wrote:
supeer do daske ga drmni,do kraja. jurimo male narkice...svi zajedno ovde. sad mi se penje narkic,trazi njegovo ...e nece ni ovaj put uspeti.
Mislim da je pravo bitno izbjegavati dosadne ljude, ono kad si na kafi pa ti ne preostaje nista drugo da zapalis da vrijeme brze prodje
vivace wrote:
Mislim da je pravo bitno izbjegavati dosadne ljude, ono kad si na kafi pa ti ne preostaje nista drugo da zapalis da vrijeme brze prodje
Nije ni taj 21. dan caroban. Nece nista samo prestati, nemoj da se razocaras.
Tvoje je da se boris. Sedmica, dvije, mjesec, dva... godina... ide to a ti si svaki dan udaljenija od pusackih navika i bliza nepusackim. Jednog dana se osvrnes i skontas da ne znas zasto ti je trebala uopste ikada ta cigara.
vivace wrote:ja jos nisam dosla do toga da mogu da budem u drstvu pusaca,a da ne pusim. 17. dan danas. sve sitnije do 21.kriziram malo danas ali nije strasno.
ja sam uveliko u drustvu pusaca bila, pocevsi od roditelja pa do prijatelja koji svi gotovo puse ...
vremenom i ne primjecujes cigare na stolu..
ne daj da te nagovore
Uskoro bih trebala imat ispite pa valjda me nece nervoza opalit da moram zapalit ...
drugi_profil wrote:Nije ni taj 21. dan caroban. Nece nista samo prestati, nemoj da se razocaras.
Tvoje je da se boris. Sedmica, dvije, mjesec, dva... godina... ide to a ti si svaki dan udaljenija od pusackih navika i bliza nepusackim. Jednog dana se osvrnes i skontas da ne znas zasto ti je trebala uopste ikada ta cigara.
vivace wrote:ja jos nisam dosla do toga da mogu da budem u drstvu pusaca,a da ne pusim. 17. dan danas. sve sitnije do 21.kriziram malo danas ali nije strasno.
ja sam uveliko u drustvu pusaca bila, pocevsi od roditelja pa do prijatelja koji svi gotovo puse ...
ne daj da te nagovore Uskoro bih trebala imat ispite pa valjda me nece nervoza opalit da moram zapalit ...
ne daj da te nagovore
Uskoro bih trebala imat ispite pa valjda me nece nervoza opalit da moram zapalit ...
Cuj moras?
Jel to nepusaci ne polazu ispite?
Trazis izgovore, ovisnice jedan.
drugi_profil wrote:
Cuj moras?
Jel to nepusaci ne polazu ispite?
Trazis izgovore, ovisnice jedan.
Ma nisu izgovori, to mi se desilo i prosle god, prestala na 2 mjeseca i pocela kad su i ispiti poceli...
Necu se dati ove godine
jesu, jesu. To su samo izgovori. Razmisli o tome. Ovisnik trazi razlog da zapali. Neki jako bitan, koji je kao eto opravdan.
Stres od ispita i ucenja, moja ti, tegoba velika....