Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- drug_profi
#2351 Re: Cigarete, odvikavanje
zaista, ali zaista cete osjetiti slobodu kad se toga rjesite. Mislite da ce vam nedostajati? Nece. Nimalo.
Mor aproci neko vrijeme, ali to je samo dokaz da one nisu nikakav ceif. Samo odvratna podvala ljudi zeljnih profita po svaku cijenu i drzava zeljnih dodatnih taksi.
Da je po pravdi: cigarete, tj. duhanska industrija bi morali zestoko odgovarati jer ti prodaju robu koja izaziva rak i jos niz drugih bolesti, a povrh svega u tu robu dodaju jos aditive koji su takodjer kancerogeni i izazivaju dodatnu ovisnost da bi je bolje prodavali i stekli veci profit.
Vasi zivoti su nebitni. Bitan je profit duhanske industrije i bitan je prihod drzave u tom mafijaskom talu.
Mor aproci neko vrijeme, ali to je samo dokaz da one nisu nikakav ceif. Samo odvratna podvala ljudi zeljnih profita po svaku cijenu i drzava zeljnih dodatnih taksi.
Da je po pravdi: cigarete, tj. duhanska industrija bi morali zestoko odgovarati jer ti prodaju robu koja izaziva rak i jos niz drugih bolesti, a povrh svega u tu robu dodaju jos aditive koji su takodjer kancerogeni i izazivaju dodatnu ovisnost da bi je bolje prodavali i stekli veci profit.
Vasi zivoti su nebitni. Bitan je profit duhanske industrije i bitan je prihod drzave u tom mafijaskom talu.
- Pasiflora
#2352 Re: Cigarete, odvikavanje
Dobra ti ova sa kvotomvivax wrote:Nista,sad cemo mi ovdje kladionicu uvesti i na svakog kvotu staviti...
GT- I9300 TT
Skuinula sam zavjese i sada idem prati prozore (vi momci mozete ovu opciju preskociti, ali svakako se necim zaposliti
Btw, kriziram, opako
- drug_profi
#2353 Re: Cigarete, odvikavanje
Izvini se unaprijed svima oko sebe i objasni im situaciju. Pomogne to. Ne dozvoli da te neko nudi cigarom, ko fol da ti pomogne da se smiris...Pasiflora wrote:Dobra ti ova sa kvotomvivax wrote:Nista,sad cemo mi ovdje kladionicu uvesti i na svakog kvotu staviti...
GT- I9300 TT![]()
![]()
Skuinula sam zavjese i sada idem prati prozore (vi momci mozete ovu opciju preskociti, ali svakako se necim zaposliti) Danas imam opsjecaj da mi kuca danfa kao prljava pepeljara - muz me u do ubjeđuje vec jako dugo, ali mu do danas nisam vjerovala.
Btw, kriziram, opako![]()
- ka0406
#2354 Re: Cigarete, odvikavanje
drugi profil wrote:zaista, ali zaista cete osjetiti slobodu kad se toga rjesite. Mislite da ce vam nedostajati? Nece. Nimalo.
- ka0406
#2355 Re: Cigarete, odvikavanje
Tu sam fazu imala prosle subotePasiflora wrote:Dobra ti ova sa kvotomvivax wrote:Nista,sad cemo mi ovdje kladionicu uvesti i na svakog kvotu staviti...
GT- I9300 TT![]()
![]()
Skuinula sam zavjese i sada idem prati prozore (vi momci mozete ovu opciju preskociti, ali svakako se necim zaposliti) Danas imam opsjecaj da mi kuca danfa kao prljava pepeljara - muz me u do ubjeđuje vec jako dugo, ali mu do danas nisam vjerovala.
Btw, kriziram, opako![]()
- Pasiflora
#2356 Re: Cigarete, odvikavanje
U pravu si, zaboravila sam radio
RSG!!!!!!!!!
-
vivace
#2357 Re: Cigarete, odvikavanje
drugi profil wrote:navijam za sve vas i podrzavam vas, ali....
Tipujem da ce pasiflora uspjeti zbog pozitivnog stava, ka0406 mozda - ako ne pokusa naci opravdanje. Vivax do prvog sljedeceg opravdanja, koje ce doci mozda za 5 dana - mozda za dva mjeseca, a vivace nikad dok ne ubjedi sebe da je to u stanju. Vivace ti prije svega nisi sigurna u sebe. i svoju snagu. Smatras da si nemocna pred tim i to je osnovni problem. Istina je drugacija, ali covjek mora to prelomiti.
ja se najvise plasim depresije koja usledi kad ne uzimam duvan...inace nisam zapalila nijednu od juce...
-
soulfly11000
#2358 Re: Cigarete, odvikavanje
I ja sam ostavio cigarete, doduse na stolu. 
-
vivace
#2359 Re: Cigarete, odvikavanje
pa sto se nama ne pridruzis ?soulfly11000 wrote:I ja sam ostavio cigarete, doduse na stolu.
-
soulfly11000
#2360 Re: Cigarete, odvikavanje
ja sam batalio cigarete, celu deceniju nisam zapalio. Ko za baksuz, ove zime pocnem ponovo da purnjam.vivace wrote:pa sto se nama ne pridruzis ?soulfly11000 wrote:I ja sam ostavio cigarete, doduse na stolu.
Vrlo rado bih se pridruzio al snage (tacnije volje) nemam.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2361 Re: Cigarete, odvikavanje
Vala kad si mogao toliko bez njih, mozes opet prestati pusiti.....
Alen Car = lako je prestati pustiti nadji na netu i procitaj i prekini to sranje sto prije
Alen Car = lako je prestati pustiti nadji na netu i procitaj i prekini to sranje sto prije
-
vivace
#2362 Re: Cigarete, odvikavanje
soulfly11000 wrote:ja sam batalio cigarete, celu deceniju nisam zapalio. Ko za baksuz, ove zime pocnem ponovo da purnjam.vivace wrote:pa sto se nama ne pridruzis ?soulfly11000 wrote:I ja sam ostavio cigarete, doduse na stolu.![]()
Vrlo rado bih se pridruzio al snage (tacnije volje) nemam.
steta zbog zdravlja..
-
soulfly11000
#2363 Re: Cigarete, odvikavanje
Ima istine, al ko ce sad sve ispocetkaYahel wrote:Vala kad si mogao toliko bez njih, mozes opet prestati pusiti.....
-
vivace
#2364 Re: Cigarete, odvikavanje
evo mi,nas je troje koji smo danas bacili cugare i ti cetvrti.soulfly11000 wrote:Ima istine, al ko ce sad sve ispocetkaYahel wrote:Vala kad si mogao toliko bez njih, mozes opet prestati pusiti.....
joj sto mi je kriza ali ne onakva kad sam propusila u 4. danu. slabija.
Last edited by vivace on 23/02/2013 15:19, edited 1 time in total.
-
soulfly11000
#2365 Re: Cigarete, odvikavanje
Nista me nekosta da probam. Ionako jutros sam zaboravio da kupim cigare. Videcemo do veceri sta ce se desitivivace wrote:evo mi,nas je troje koji smo danas bacili cugare i ti cetvrti.soulfly11000 wrote:Ima istine, al ko ce sad sve ispocetkaYahel wrote:Vala kad si mogao toliko bez njih, mozes opet prestati pusiti.....
-
vivace
#2366 Re: Cigarete, odvikavanje
kad je ono bila grozna kriza,trebala san samo da otvorim prozor i duboko da disem.m@m@ wrote:vivace pratim te, nemoj me razocarati
hvala na brizi
- Psn
#2367 Re: Cigarete, odvikavanje
Ha-ha, @vivace - najjaca si 
Ti sve po protokolu
Eeeh, samo mi nije jasno sto si dva puta ne pusila po 3 godine i onda pocinjala.
Gde si u uputstvu procitala da to tako treba. To je bila verovatno stamparska greska
Salim se.. malo da ubijemo vreme.. dok dane nizete i steknete cin Stariji Junior.. tamo, posle 10-tog dana
Ti sve po protokolu
Eeeh, samo mi nije jasno sto si dva puta ne pusila po 3 godine i onda pocinjala.
Gde si u uputstvu procitala da to tako treba. To je bila verovatno stamparska greska
Salim se.. malo da ubijemo vreme.. dok dane nizete i steknete cin Stariji Junior.. tamo, posle 10-tog dana
-
vivace
#2368 Re: Cigarete, odvikavanje
znaci imacemo i titule. a ko ce da nam daje te titule ? 
izgleda da te uhvati kriza posle 3 godine, ja sam mislila -sad nisam pusac, sad mogu da popusim jednu. ustvari , to je veliki zez.
inace, jos se drzim ,kako su moje kolege u prestajanju pusenja ?
izgleda da te uhvati kriza posle 3 godine, ja sam mislila -sad nisam pusac, sad mogu da popusim jednu. ustvari , to je veliki zez.
inace, jos se drzim ,kako su moje kolege u prestajanju pusenja ?
Last edited by vivace on 23/02/2013 18:48, edited 1 time in total.
- ka0406
#2369 Re: Cigarete, odvikavanje
Znaci ja sam presla u Starije Juniore ... jupiiiiPsn wrote:Ha-ha, @vivace - najjaca si
Ti sve po protokolu
-
vivace
#2370 Re: Cigarete, odvikavanje
cestitamo,cestitamo .....ka0406 wrote:Znaci ja sam presla u Starije Juniore ... jupiiiiPsn wrote:Ha-ha, @vivace - najjaca si
Ti sve po protokolu
- ka0406
#2371 Re: Cigarete, odvikavanje
Hahahaha, hvala, hvalavivace wrote:cestitamo,cestitamo .....ka0406 wrote:Znaci ja sam presla u Starije Juniore ... jupiiiiPsn wrote:Ha-ha, @vivace - najjaca si
Ti sve po protokolu
Salim se.. malo da ubijemo vreme.. dok dane nizete i steknete cin Stariji Junior.. tamo, posle 10-tog dana![]()
-
vivace
#2372 Re: Cigarete, odvikavanje
sto bih volela da mi je 15. dan 
- Psn
#2373 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa ti hajde.. cekamo te sa znackomvivace wrote:sto bih volela da mi je 15. dan
Ja ne mogu da pohvatam ko je gde i na koliko.
A titule - da, obavezno
Junior, 0-10 dana
Stariji Junior, 10-30 dana
Mladji Senior, 1-3 meseca
Senior, 3-6 meseci
Stariji Senior, 6-12 meseci
Veteran, 1-3 godine
Legenda
Tako da nam je @drugi profil sa titulom - Legende
Last edited by Psn on 23/02/2013 21:09, edited 1 time in total.
-
vivace
#2374 Re: Cigarete, odvikavanje
e,pa dobro da ste nas obaveatili cemu ima da se nadamo...

- Psn
#2375 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa, nadajte se da kad navrsite mesec dana, pravite tortu, i mi ostali virtuelno dolazimo da proslavimo napustanje juniorstva i prelazak u stariju grupuvivace wrote:e,pa dobro da ste nas obaveatili cemu ima da se nadamo...![]()