Vidio sam reklamu da nam gostuje ovaj "cigosh"...Nazalost, sarajevo je kapituliralo u naletu ovih i ovakvih...
Rizzinih devetnaest je klasika za ovo gore sranje, izvinte me na izrazu...
Moderator: _BataZiv_0809
Sarajevo je kapituliralo pod naletom ovakvih pout tebeGrom iz vedra neba wrote:Mislim, zaista![]()
Vidio sam reklamu da nam gostuje ovaj "cigosh"...Nazalost, sarajevo je kapituliralo u naletu ovih i ovakvih...![]()
Ma vidio sam ja to, ali vise doslo do grla...i hajde eto narodnjaci, nekako i razumijem da ima populacije koja slusa narodnu muziku (normalnu i bosansku), ali turbo plastificirani folk je potisnuo sve...upalis te ve, a tamo se neki cigosh dere, Ciganina sam al najlepsiMeshtar wrote:pa trebala bi ti onda jedna ovakva tema skoro svaki dan. Davno su sarajevo okupirali narodnjaci. To kao ne vidiš?
Hm, cigoš... pa ako poslušaš malo ciganske muzike (ne mislim tu na ljubu) vidjećeš kako odlične muzike ima. Pokušaj sa muzikom iz Balcancana.Grom iz vedra neba wrote:Ma vidio sam ja to, ali vise doslo do grla...i hajde eto narodnjaci, nekako i razumijem da ima populacije koja slusa narodnu muziku (normalnu i bosansku), ali turbo plastificirani folk je potisnuo sve...upalis te ve, a tamo se neki cigosh dere, Ciganina sam al najlepsiMeshtar wrote:pa trebala bi ti onda jedna ovakva tema skoro svaki dan. Davno su sarajevo okupirali narodnjaci. To kao ne vidiš?Katastrofa.
Ako nisi skonto sta sam reko ne prosipaj se. Cigos, i to pod znacima navoda kako sam napisao nije izraz koji se odnosi na Roma iliti Ciganina, nego na papka.mačak u čizmama wrote:Sarajevo je kapituliralo pod naletom ovakvih pout tebeGrom iz vedra neba wrote:Mislim, zaista![]()
Vidio sam reklamu da nam gostuje ovaj "cigosh"...Nazalost, sarajevo je kapituliralo u naletu ovih i ovakvih...![]()
![]()
A taj "cigosh" je sjajan pjevač...rasisto
Nemam nista protiv ciganse muzike, cigosh sam stavio pod znacima navoda, a objasnio sam na sta mislim.Meshtar wrote:Hm, cigoš... pa ako poslušaš malo ciganske muzike (ne mislim tu na ljubu) vidjećeš kako odlične muzike ima. Pokušaj sa muzikom iz Balcancana.Grom iz vedra neba wrote:Ma vidio sam ja to, ali vise doslo do grla...i hajde eto narodnjaci, nekako i razumijem da ima populacije koja slusa narodnu muziku (normalnu i bosansku), ali turbo plastificirani folk je potisnuo sve...upalis te ve, a tamo se neki cigosh dere, Ciganina sam al najlepsiMeshtar wrote:pa trebala bi ti onda jedna ovakva tema skoro svaki dan. Davno su sarajevo okupirali narodnjaci. To kao ne vidiš?Katastrofa.
Grom iz vedra neba wrote: Cigos, i to pod znacima navoda kako sam napisao nije izraz koji se odnosi na Roma iliti Ciganina, nego na papka.
Grom iz vedra neba wrote:Mislim, zaista![]()
Rizzinih devetnaest je klasika za ovo gore sranje, izvinte me na izrazu...
čuj ovo majke ti ...REX1 wrote:Mrzili vi narodnjake-turbo folk, al grbavica bice puna.
![]()
Bez narodnjaka nema feste![]()
Zalosno je sto se ovi roceri i metalci javljaju na ovu temu, zao mi vas al slabo opstajete![]()
Nikad se nece ugasit ta muzika, nikad, uvjek ce trajati, i dvorane,i stadioni ce uvjek biti puni![]()
S tim se morate pomirit![]()
ps. pozdravio vas Ljuba i rekao hvala pokretacu teme dizete mu rejting![]()
Dobra reklama za 10 avgust![]()
Humanitarni koncert za djecu Roma svaka cast
Ljubi Alicicu
Obn folk talentima
Grandovim zvjezdama
Pasce moje malo,REX1 wrote:Mrzili vi narodnjake-turbo folk, al grbavica bice puna.
![]()
Bez narodnjaka nema feste![]()
Zalosno je sto se ovi roceri i metalci javljaju na ovu temu, zao mi vas al slabo opstajete![]()
Nikad se nece ugasit ta muzika, nikad, uvjek ce trajati, i dvorane,i stadioni ce uvjek biti puni![]()
S tim se morate pomirit![]()
ps. pozdravio vas Ljuba i rekao hvala pokretacu teme dizete mu rejting![]()
Dobra reklama za 10 avgust![]()
Humanitarni koncert za djecu Roma svaka cast
Ljubi Alicicu
Obn folk talentima
Grandovim zvjezdama
tako isto neko moze pitati tebe KO JE CARL COX...quantum wrote:Ljuba Alicic
Obn folk talenti
Grandove zvezde
Ko su te Grandove zvezde? Ko su OBN folk talenti?