CIA dovodi Pitt-a u vezu sa napadima na White house!
-
Oficir s puzom
ma meni je prodali neki iz celica...pitt wrote:Hajde ba.....ima strasse uvijek ako nista ne nadjes:D
ma evo i ja sam danas bizi pravo......necu sici kvotu od milju postova po danu kako je krenulo:D
Sao da napomenem da je Andja bila poklon od Kazanove sa Majevice....i da nije bila nevina kad sam je ja dobio:D:D
-
edu
joj kad mi pitt donese rolex..ima da ga preko rukava nosim..i sve cu ruku kroz prozor auta izbacivati..nek' mi halidovke neko drugi da..ne moras ti sve..trosak je...pitt wrote:Glavni zagondzija...jakakoedu wrote:sa hepoka?? pa jebo te zivot bit cu glavni...
![]()
![]()
:D:D
Samo se moras sam za halidovke pobrinuti....ne znam ti ja broj:D
- pitt
Jes.....i za rolex sam od komsije posudio
:D
Eto ti zadiga.....nek ti on jedne halidovke iz ormara izvuce
Toozla ti moze jedan cicila (onaj od metar) klepiti od brace crnaca
:D Jos samo mjesec i zvijezdu sa munare skini i okaci.......ima da ti svaka da
Toozla ti moze jedan cicila (onaj od metar) klepiti od brace crnaca
-
Zadig
Halidovke cu rado poslati, uz njih su (sa unutrasnje strane) priljepljene laserke, tako da ces dobiti u kompletupitt wrote:Jes.....i za rolex sam od komsije posudio:D
Toozla ti moze jedan cicila (onaj od metar) klepiti od brace crnaca:D Jos samo mjesec i zvijezdu sa munare skini i okaci.......ima da ti svaka da
ko ne zna sta su laserke da mu pojasnim:
BIJELE CARAPE koje IDU Odlicno uz halidovke, pratkicno nerazdvojni modni elementi
-
Zadig
ma brate stavi kajlu, sa plocom (velicine pakle drine) s jedne strane krst, s druge mijesec zvjezda, pa samo okrenes na prelasku entitetske linije.pitt wrote:edu wrote:necu mjesec i zvijezdu..onda aftomatski nejmam samse kod "ovih drugih"..bolje da stavim oko vrata "peace"..mislit ce da je bog zna sta...
![]()
![]()
Mislice da si hepokovac i da se kurcish sa novom meckom:D
Mada, s halidovkama, laserkama, i rolexom, i mercedesom 220D ti netreba nikakav vise znak raspoznavanja.
Prepoznace te i jedni i drugi
-
edu
bez potkovice na mecki sam niko i nista...Zadig wrote:ma brate stavi kajlu, sa plocom (velicine pakle drine) s jedne strane krst, s druge mijesec zvjezda, pa samo okrenes na prelasku entitetske linije.pitt wrote:edu wrote:necu mjesec i zvijezdu..onda aftomatski nejmam samse kod "ovih drugih"..bolje da stavim oko vrata "peace"..mislit ce da je bog zna sta...
![]()
![]()
Mislice da si hepokovac i da se kurcish sa novom meckom:D
Mada, s halidovkama, laserkama, i rolexom, i mercedesom 220D ti netreba nikakav vise znak raspoznavanja.
Prepoznace te i jedni i drugi
- Alfons Kauders
JA cu ti skocit na Andju, kad popijem. Naletio sam samo da nekog prozovem, odo na pive, kod Tinje zna se...pitt wrote:bit ces glavni zagondzija u mahali:D:D Morat cu paziti da mi i na andju ne skocis
-
Zadig
u stvari prosljedi je meni
dovescu je pred zenu i reci:
draga, ovo je krava koja mi neda jel je stalno boli glava
a zena ce reci:
dragi, mislim da ces primjetiti da je to ovca (andja) a na krava
a ja cu odgovoriti:
draga mislim da ces primjetiti da se nisam tebi obraco (vec andji)

dovescu je pred zenu i reci:
draga, ovo je krava koja mi neda jel je stalno boli glava
a zena ce reci:
dragi, mislim da ces primjetiti da je to ovca (andja) a na krava
a ja cu odgovoriti:
draga mislim da ces primjetiti da se nisam tebi obraco (vec andji)
-
muhamed_hr
pitt wrote:bit ces glavni zagondzija u mahali:D:D Morat cu paziti da mi i na andju ne skocis

a ti si ovaj znaci