Chomi & Nesa...???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Meshtar

#1 Chomi & Nesa...???

Post by Meshtar »

Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:

Chomi

Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te

Tvoja Nesa.

Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. Da li je ovo dobar način da se traži oprost? Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? Može li Nesa biti vjerna? Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu?

Mnogo je pitanja, a malo odgovora...mogu li forumaši napisati slijedeću epizodu ove nesretne ljubavne sage?
d2

#2 Re: Chomi & Nesa...???

Post by d2 »

meni je ovaj haiku super, malo mi zao sto nisam Chomi (ili Nesa) :)
kašike pokazuju da ce se uzeti u zadnjoj epizodi :lol:

i zamisli ti sad Chomija kako sjedi na poslu (ili u skoli) i duma sta da radi :)
e moj Chomi, neka je sila sa tobom :)
Last edited by d2 on 11/06/2008 08:15, edited 1 time in total.
Meshtar

#3 Re: Chomi & Nesa...???

Post by Meshtar »

d2 wrote:meni je ovaj haiku super, malo mi zao sto nisam Chomi (ili Nesa) :)
kašike pokazuju da ce se uzeti u zadnjoj epizodi :lol:

Ma dok je do plakata došlo nema tu uzimanja. Dok ne zakupi stranicu u Vazu petkom i tamo ovo napiše ništa od toga :D
d2

#4 Re: Chomi & Nesa...???

Post by d2 »

dugo je do zadnje epizode, ko Živ ko Jošilo do tada :mrgreen:
shin

#5 Re: Chomi & Nesa...???

Post by shin »

Meshtar wrote:Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:

Chomi

Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te

Tvoja Nesa.

Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. Da li je ovo dobar način da se traži oprost? Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? Može li Nesa biti vjerna? Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu?

Mnogo je pitanja, a malo odgovora...mogu li forumaši napisati slijedeću epizodu ove nesretne ljubavne sage?

Potez Vrbanja - Skenderija? Kume, ja mislim da su Pelenorska polja bila na onom parkingu preko puta. :D Cak i plakat na banderi ima svoje znacenje :lol:
luciferino

#6 Re: Chomi & Nesa...???

Post by luciferino »

Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. (može biti, al ne mora) Da li je ovo dobar način da se traži oprost? (ne, suptilno ja kao slon u prodavnici porculana) Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? (šta će mu? EP2008 je u toku)Može li Nesa biti vjerna? (samo ako voli fudbal i navija za Želju)Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? (da) Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? (naravno) Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? (riječi su besplatne) Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu? (svi smo mi Chomiji i Nese, samo još to ne znamo) :-)
Meshtar

#7 Re: Chomi & Nesa...???

Post by Meshtar »

Moj šahine da si ti samo vidio te plakate, ja se sve osvrtao okolo ne bi li ugledao Chomi-a shrvanog na klupi, kontam ako ih je neko tu postavio garant je strateško-taktički to urađeno :D
mojgrad

#8 Re: Chomi & Nesa...???

Post by mojgrad »

Meshtar wrote:Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:

Chomi

Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te

Tvoja Nesa.

Iz gore napisanog ne mogu sa sigurnoscu reci da se radi o prevari. Zasto se odmah misli na to? Mozda se radi o drugim stvarima preko kojih on nije mogao preci..
Sto se mene licno tice kad zeznem nesto znam se izvinuti i zatraziti oprostaj. A prevaru niti bih ucinila niti oprostila, znaju se granice
d2

#9 Re: Chomi & Nesa...???

Post by d2 »

mojgrad wrote:Mozda se radi o drugim stvarima preko kojih on nije mogao preci..
mislis na ležeceg policajca ? :mrgreen:
sposa0408

#10 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sposa0408 »

Mozda se ne radi o prevari... :roll:

Ipak ja mislim da je mozda uletila "u crveno" :D pa sad trazi oprost :D
... jos pogotovu kad je u pitanju Chomijeva kartica :lol: :lol:
Meyrem

#11 Re: Chomi & Nesa...???

Post by Meyrem »

Patetika za povracanje ...
sposa0408

#12 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sposa0408 »

EE ... a mozda se "kucnula" sa Chomijevim autom.... :D
:lol: :lol: :lol:
sposa0408

#13 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sposa0408 »

... ili jos gore....
mozda ga je povela u shoping u toku utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:
sojka

#14 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sojka »

[quote="Meshtar"]Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:

Chomi

Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te

Tvoja Nesa.

Bas slatko i romanticno. :) :-)
Nesa drzimo ti fige da nadjes put do Chomi-ja.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
shin

#15 Re: Chomi & Nesa...???

Post by shin »

Bolje da je stavila banner na adultfinderu :D
sojka

#16 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sojka »

Na stranu gdje je bolje...nadamo se da poruka stigla na pravu adresu, a ideja je jako simpa. :)
shin

#17 Re: Chomi & Nesa...???

Post by shin »

Znaci ne sjecamo se Sejle Grac :D

Ideja profurana 1999 :zzzz:
sojka

#18 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sojka »

shin wrote:Znaci ne sjecamo se Sejle Grac :D

Ideja profurana 1999 :zzzz:
Trebamo li? Svaka prica je posebna.
Velicinom smatram nekog zamoliti za oprost i makar pokusati. Simpatican je nacin... :-)
njeka

#19 Re: Chomi & Nesa...???

Post by njeka »

Treba se zamoliti za oprost ali skupiti hrabrosti pa to uraditi lično!
Sada se svi koji ih znaju pitaju šta mu je uradila
sojka

#20 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sojka »

Zar taj napis nije nesto licno?

Zar je to "nasa" stvar? :-) :lol: Pise li na njemu komsije sta vi mislite o tom,o "nama"? :-)

Gdje pise da ne moze i putem "mastovitosti"? :-)
njeka

#21 Re: Chomi & Nesa...???

Post by njeka »

Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
A,molim te kad je u ovoj mahali od Sarajeva trebalo ikog pitati za mišljenje?! Svi jedva čekaju da se izjasne o stvarima koje ih se ne tiču!!
d2

#22 Re: Chomi & Nesa...???

Post by d2 »

njeka wrote:Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
njemu sigurno nije slatko :lol:
njeka

#23 Re: Chomi & Nesa...???

Post by njeka »

d2 wrote:
njeka wrote:Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
njemu sigurno nije slatko :lol:
Nije ni meni bilo kad sam otkrila šta je uradio :( skrivio--bolje reći
sojka

#24 Re: Chomi & Nesa...???

Post by sojka »

Gdje pocinje, a gdje se zavrsava mastovitost?...ona nema granica, kao i sama ljubav...

(prezirem traCh,primitivizam, sitne duse)

Image

However..good luck to them... :-)
tech10

#25 Re: Chomi & Nesa...???

Post by tech10 »

Ocito je Nesa rekla nesto u pogresnom trenutku. :D
Post Reply