Chomi & Nesa...???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Meshtar
#1 Chomi & Nesa...???
Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:
Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. Da li je ovo dobar način da se traži oprost? Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? Može li Nesa biti vjerna? Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu?
Mnogo je pitanja, a malo odgovora...mogu li forumaši napisati slijedeću epizodu ove nesretne ljubavne sage?
Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. Da li je ovo dobar način da se traži oprost? Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? Može li Nesa biti vjerna? Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu?
Mnogo je pitanja, a malo odgovora...mogu li forumaši napisati slijedeću epizodu ove nesretne ljubavne sage?
-
d2
#2 Re: Chomi & Nesa...???
meni je ovaj haiku super, malo mi zao sto nisam Chomi (ili Nesa) 
kašike pokazuju da ce se uzeti u zadnjoj epizodi
i zamisli ti sad Chomija kako sjedi na poslu (ili u skoli) i duma sta da radi
e moj Chomi, neka je sila sa tobom
i zamisli ti sad Chomija kako sjedi na poslu (ili u skoli) i duma sta da radi
e moj Chomi, neka je sila sa tobom
Last edited by d2 on 11/06/2008 08:15, edited 1 time in total.
- Meshtar
#3 Re: Chomi & Nesa...???
d2 wrote:meni je ovaj haiku super, malo mi zao sto nisam Chomi (ili Nesa)
Ma dok je do plakata došlo nema tu uzimanja. Dok ne zakupi stranicu u Vazu petkom i tamo ovo napiše ništa od toga
-
d2
#4 Re: Chomi & Nesa...???
dugo je do zadnje epizode, ko Živ ko Jošilo do tada 
-
shin
#5 Re: Chomi & Nesa...???
Meshtar wrote:Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:
Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Potez Vrbanja - Skenderija? Kume, ja mislim da su Pelenorska polja bila na onom parkingu preko puta.
-
luciferino
#6 Re: Chomi & Nesa...???
Da li je ovo primjer postkoitalne grižnje savjesti, a da Chomi nije učestvovao u pomenutoj radnji. (može biti, al ne mora) Da li je ovo dobar način da se traži oprost? (ne, suptilno ja kao slon u prodavnici porculana) Da li će Chomi naći utjehu u alkoholu i lakim ženama? (šta će mu? EP2008 je u toku)Može li Nesa biti vjerna? (samo ako voli fudbal i navija za Želju)Da li se autor teme samo zajebava na račun pomenutog plakata? (da) Imate li vi forumaši iskustva u traženju oprosta od partnera? (naravno) Odnos dobiveno uloženo, vis a vis cijene plakata, ruku, i ljepila? (riječi su besplatne) Da li možda neko poznaje Chomi-a i Nesu? (svi smo mi Chomiji i Nese, samo još to ne znamo) 
- Meshtar
#7 Re: Chomi & Nesa...???
Moj šahine da si ti samo vidio te plakate, ja se sve osvrtao okolo ne bi li ugledao Chomi-a shrvanog na klupi, kontam ako ih je neko tu postavio garant je strateško-taktički to urađeno 
-
mojgrad
#8 Re: Chomi & Nesa...???
Iz gore napisanog ne mogu sa sigurnoscu reci da se radi o prevari. Zasto se odmah misli na to? Mozda se radi o drugim stvarima preko kojih on nije mogao preci..Meshtar wrote:Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:
Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Sto se mene licno tice kad zeznem nesto znam se izvinuti i zatraziti oprostaj. A prevaru niti bih ucinila niti oprostila, znaju se granice
-
d2
#9 Re: Chomi & Nesa...???
mislis na ležeceg policajca ?mojgrad wrote:Mozda se radi o drugim stvarima preko kojih on nije mogao preci..
- sposa0408
#10 Re: Chomi & Nesa...???
Mozda se ne radi o prevari...
Ipak ja mislim da je mozda uletila "u crveno"
pa sad trazi oprost
... jos pogotovu kad je u pitanju Chomijeva kartica

Ipak ja mislim da je mozda uletila "u crveno"
... jos pogotovu kad je u pitanju Chomijeva kartica
- sposa0408
#12 Re: Chomi & Nesa...???
EE ... a mozda se "kucnula" sa Chomijevim autom....

- sposa0408
#13 Re: Chomi & Nesa...???
... ili jos gore....
mozda ga je povela u shoping u toku utakmice

mozda ga je povela u shoping u toku utakmice
- sojka
#14 Re: Chomi & Nesa...???
[quote="Meshtar"]Jutros idem na posao, i kao svakog dana brojim patke uz Miljacku, kad na potezu između Vrbanje i Skenderije na avskom stubu od jumbo plakata, stoji poruka (veličina A3) slijedeće sadržine:
Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Bas slatko i romanticno.
Nesa drzimo ti fige da nadjes put do Chomi-ja.

Chomi
Znaš da nisam
dobra sa riječima.
Znam da sam zajebala
Oprosti molim te
Tvoja Nesa.
Bas slatko i romanticno.
Nesa drzimo ti fige da nadjes put do Chomi-ja.
-
shin
#15 Re: Chomi & Nesa...???
Bolje da je stavila banner na adultfinderu 
- sojka
#16 Re: Chomi & Nesa...???
Na stranu gdje je bolje...nadamo se da poruka stigla na pravu adresu, a ideja je jako simpa. 
-
shin
#17 Re: Chomi & Nesa...???
Znaci ne sjecamo se Sejle Grac
Ideja profurana 1999
Ideja profurana 1999
- sojka
#18 Re: Chomi & Nesa...???
Trebamo li? Svaka prica je posebna.shin wrote:Znaci ne sjecamo se Sejle Grac![]()
Ideja profurana 1999
Velicinom smatram nekog zamoliti za oprost i makar pokusati. Simpatican je nacin...
-
njeka
#19 Re: Chomi & Nesa...???
Treba se zamoliti za oprost ali skupiti hrabrosti pa to uraditi lično!
Sada se svi koji ih znaju pitaju šta mu je uradila
Sada se svi koji ih znaju pitaju šta mu je uradila
- sojka
#20 Re: Chomi & Nesa...???
Zar taj napis nije nesto licno?
Zar je to "nasa" stvar?
Pise li na njemu komsije sta vi mislite o tom,o "nama"?
Gdje pise da ne moze i putem "mastovitosti"?
Zar je to "nasa" stvar?
Gdje pise da ne moze i putem "mastovitosti"?
-
njeka
#21 Re: Chomi & Nesa...???
Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
A,molim te kad je u ovoj mahali od Sarajeva trebalo ikog pitati za mišljenje?! Svi jedva čekaju da se izjasne o stvarima koje ih se ne tiču!!
A,molim te kad je u ovoj mahali od Sarajeva trebalo ikog pitati za mišljenje?! Svi jedva čekaju da se izjasne o stvarima koje ih se ne tiču!!
-
d2
#22 Re: Chomi & Nesa...???
njemu sigurno nije slatkonjeka wrote:Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
-
njeka
#23 Re: Chomi & Nesa...???
Nije ni meni bilo kad sam otkrila šta je uradiod2 wrote:njemu sigurno nije slatkonjeka wrote:Maštovito i slatko je kad frajer s kojim uopšte nećeš da pričaš (toliko je skrivio) tri sata stoji na kiši sa ružom u ustima da mu daš priliku da ti se opravda!!
- sojka
#24 Re: Chomi & Nesa...???
Gdje pocinje, a gdje se zavrsava mastovitost?...ona nema granica, kao i sama ljubav...
(prezirem traCh,primitivizam, sitne duse)

However..good luck to them...
(prezirem traCh,primitivizam, sitne duse)

However..good luck to them...
- tech10
#25 Re: Chomi & Nesa...???
Ocito je Nesa rekla nesto u pogresnom trenutku.