Chevrolet - NIVA u Bosni i okolini ????

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
putnik

#1 Chevrolet - NIVA u Bosni i okolini ????

Post by putnik »

http://www.ladaniva.co.yu/chevyniva.html

Ima li iko informaciju kada bi se ovo moglo nabaviti kod nas ili u okolini?

Šta mislite o ovoj produženoj klasičnoj NIVI?
u Fatime vise Jajca

Post by u Fatime vise Jajca »

putnik ee bas si nas'o prevozno sredstvo :lol: :lol: :lol:
putnik

Post by putnik »

u Fatime vise Jajca wrote:putnik ee bas si nas'o prevozno sredstvo :lol: :lol: :lol:
Heh, tamo kuda ja skačem (ne hodati - skakati :D ) jazuk je ići s bilo čim drugim. A i dobro izgleda ova nova.
Ontario

#4 chevrolet - niva u bosni

Post by Ontario »

ja mislim da je to sjajan auto pogotovo ako pogledas cjenu , to je rasni terenac za tvoju informaciju to auto pali nonmalno na -40C i na +60C dok vecina drugih terenaca ima normalno paljenje iznedju -25C i +50C , kad kazem nornalno mislim bez problema i pretjerano dugog verglanja , sto se tice potrosnje i tu je daleko bolja od velike vecine 4X4 vozila a i po terenskim kerakteristikama je znatno iznad dosta tih novih skupih nalickanih 4X4 VOZILA . Ja nisam lud za Ladom samo ti kazem realnu stvar cak sta vise to je auta proglaseno najbolim lovackim terencem u Eveopi bas zbog svojih karakteristika i cjene .
putnik

Post by putnik »

Nisam još načisto, ali ozbiljan sam kandidat da nabavim produženu NIVU.

Image

Cijena je oko 19100 - 19200 KM sa servo upravljačem, registrovana.

Kad bih znao da će u ovoj godini ili početkom iduće početi uvoz ove nove (Chevy) sačekao bih.

Cca. 1200 izmjena, wow.

Pitao sam razne dealere ali niko još ne zna.
prema Rusima već davno je trebao početi export u W. Europu (Područje jugoistočne Europe) http://english.pravda.ru/comp/2003/03/27/45138.html
Post Reply