Chevrolet Kalos Sport! Vasa misljenja, eventualna iskustva?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 Chevrolet Kalos Sport! Vasa misljenja, eventualna iskustva?
Nedavno sam kontaktirao Chevrolet zastupnika za BIH Pam Auto d.o.o i pitao ih za ovaj model, jer sam neku noc gledao dobru reklamu za ovaj automobil. I kaze mi covjek cijena do registracija 23.000KM. Znaci automobil posjeduje full opremu, a pokrece ga 1.4 16V sa 94KS.
Sta vi mislite o ovome malisanu, jel povoljan, koliko je zaista ovaj autic kvalitetan, i da li ste imali kakvih iskustava sa njim?
Sta vi mislite o ovome malisanu, jel povoljan, koliko je zaista ovaj autic kvalitetan, i da li ste imali kakvih iskustava sa njim?
-
mexx25
zamisli da se nalazis negdje u nekom selu daleko od grada i nesto ti se pokvari,( a danasnja auta sa compjuterskim sranjem cesto stanu samo sto nema dovoljno vode u njemu a kamoli sta drugo)samo jedam majstor ima u tom selu i on ti ga pocnne popravljat
Zato se kani tih auta kad ih nema cak ni u evropi koliko treba a kamo li kod nas.
Zato se kani tih auta kad ih nema cak ni u evropi koliko treba a kamo li kod nas.
-
whow
Radi se o modelu Chevrolet Aveo koji je preimenovan za EU trziste. Prava istina je da se zapravo ne radi o GM/ Chevrolet vozilu nego zapravo o vozilu konstruiranom i napravljenom Deawoo-ovim pogonima u Juznoj Koreji u vlasnistvu GM-a. Dakle radi se o tipicnom Korejanskom produktu koji je za potrebe trzista dobio GM bedge te nazalost cijenu i garanciju . GM-ove garancije i cijena su umnogome nepovoljnije nego kod Korejanski proizvodaca. Za USA trziste pored Avea je napravljeno jos dva compact modela u istoj GM fabrici u Koreji. Obzirom da je kvaliteta rada te proizvoda u Koreji znacajno bolja nego u USA vozilo bi trbalo biti nesto bolje nego slicni GM proizvodi . Trik je u tome da je glupo dati toliki novac za GM bedge kada se za manje pare moze kupiti original Korejski
auto : Huyndai sa puno boljom garancijom.
- Qler
zato treba kupiti golfa II 1.6D i mirna bosna, amexx25 wrote:zamisli da se nalazis negdje u nekom selu daleko od grada i nesto ti se pokvari,( a danasnja auta sa compjuterskim sranjem cesto stanu samo sto nema dovoljno vode u njemu a kamoli sta drugo)samo jedam majstor ima u tom selu i on ti ga pocnne popravljat![]()
-
The_Flyer2002
buraz ako ga mislis uzimati uzmi ga. ko sto neko u masi vec rece. ovaj model je na US trzistu. dobro se pokazuje i ima dosta zadovoljnih vlasnika. kvalitet je na nivou te klase automobila.
ako znas engleski mislim da ce ti najbolju ideju dati sljedeci siteovi:
ovo je jedan od najcjenjenih web siteova u US i na njemu su ljudi dali 2004 -8.6 ; 2005 - 8.8 ; 2006 - 8.8. mislim da je to veoma OK
edmunds
drugi site je isto cijenjen. za 2004- 8.7 i 2005 - 8.9 2006 - 7.9 (jos je rano)
MSN AUTOS
neobaziri se na druge sta pricaju. GM (chev itd) u zadnjih nekoliko godina se drasticno promjeno sa kvalitetom vozila. dizajin vozila nema nikakve veze kvalitetom.
ups mislim da se varam
vw dolazi iz meksika pa je zato toliko FUSH
ako znas engleski mislim da ce ti najbolju ideju dati sljedeci siteovi:
ovo je jedan od najcjenjenih web siteova u US i na njemu su ljudi dali 2004 -8.6 ; 2005 - 8.8 ; 2006 - 8.8. mislim da je to veoma OK
edmunds
drugi site je isto cijenjen. za 2004- 8.7 i 2005 - 8.9 2006 - 7.9 (jos je rano)
MSN AUTOS
neobaziri se na druge sta pricaju. GM (chev itd) u zadnjih nekoliko godina se drasticno promjeno sa kvalitetom vozila. dizajin vozila nema nikakve veze kvalitetom.
ups mislim da se varam
vw dolazi iz meksika pa je zato toliko FUSH