Chestitke narodu BiH na uspjesno djemokratskim izborima

Post Reply
zoka

#1 Chestitke narodu BiH na uspjesno djemokratskim izborima

Post by zoka »

Dragi sugradjani od srca vam cestitam sto ste jos jednom smogli snage i izasli na demokratske izbore i dali svoj glas onoj politickoj struji koju smatrate da je najbolja za sve nas skupa.

Nepogrijesivo od dalekih prvih demokratskih izbora BiH izborno tijelo zna sta hoce i daje autoritet tim snagama da vladaju i vode nas kroz najuspjesnije razdoblje istorije ovog regiona a i Evrope u cjelini.

Sve ovc su uprte u nas i svi su zadivljeni politickom mudroscu, socijalnim prosperitetom, ekonomslim napredkom, stabilnoscu, odsustvom organizovanog kriminala od najvisih do najnizih oblika kao sto je preprodaja karata pred kinom.

Zao mi je sto sam u inostranstvu i ne mogu dati svoj doprinos vasoj velikoj pobjedi ali radujem se za vas i zelim da slavnim stazama nastavite tako sve dok vas ima.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Chestitke narodu BiH na uspjesno djemokratskim izborima

Post by PipiDugaDevetka »

zoka wrote:.... odsustvom organizovanog kriminala od najvisih do najnizih oblika kao sto je preprodaja karata pred kinom. ...
Tačno, ne može biti organizovanog kriminala u neorganizovanoj državi.
zoka

Post by zoka »

Nasa drzava nije neorganizovana, da ne postoje centri vlasti koji su u stanju da rade sa ove raje sta im volja tada tada bi po definiciji ovo bila neorganizovana drzava.

Ovo JESTE organizovana drzava i to ORGANIZOVANA/ORGANIZIRANA na principima organizovanog kriminala.
Post Reply