Dragi sugradjani od srca vam cestitam sto ste jos jednom smogli snage i izasli na demokratske izbore i dali svoj glas onoj politickoj struji koju smatrate da je najbolja za sve nas skupa.
Nepogrijesivo od dalekih prvih demokratskih izbora BiH izborno tijelo zna sta hoce i daje autoritet tim snagama da vladaju i vode nas kroz najuspjesnije razdoblje istorije ovog regiona a i Evrope u cjelini.
Sve ovc su uprte u nas i svi su zadivljeni politickom mudroscu, socijalnim prosperitetom, ekonomslim napredkom, stabilnoscu, odsustvom organizovanog kriminala od najvisih do najnizih oblika kao sto je preprodaja karata pred kinom.
Zao mi je sto sam u inostranstvu i ne mogu dati svoj doprinos vasoj velikoj pobjedi ali radujem se za vas i zelim da slavnim stazama nastavite tako sve dok vas ima.
Chestitke narodu BiH na uspjesno djemokratskim izborima
-
zoka
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Chestitke narodu BiH na uspjesno djemokratskim izborima
Tačno, ne može biti organizovanog kriminala u neorganizovanoj državi.zoka wrote:.... odsustvom organizovanog kriminala od najvisih do najnizih oblika kao sto je preprodaja karata pred kinom. ...
-
zoka
Nasa drzava nije neorganizovana, da ne postoje centri vlasti koji su u stanju da rade sa ove raje sta im volja tada tada bi po definiciji ovo bila neorganizovana drzava.
Ovo JESTE organizovana drzava i to ORGANIZOVANA/ORGANIZIRANA na principima organizovanog kriminala.
Ovo JESTE organizovana drzava i to ORGANIZOVANA/ORGANIZIRANA na principima organizovanog kriminala.