Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
#76 Re: Chelsea FC
Iskustvo je cudo jedno
Ne volim "vas" nikako, ali osjecaji su jedno a realnost nesto sasvim drugo.
- cyprus
#77 Re: Chelsea FC
Mene strah evropskog proljeća. Donese li još jedno razočarenje (pogotovo u polufinalu), objesiću se za luster 
- belafonte
#78 Re: Chelsea FC
Hahahaah, ja kad se nisam objesio prosle godine necu nikad, ondje je bilo materijala za infarkt, sad je srce ojacalo, bas vrijedi ona sto te ne ubije ojaca te, a izgleda i za Chelsea to moze proci po prikazanom ove godine 
- do_tokija
#79 Re: Chelsea FC
bice razocarenje jer je chelsi vjestacki klub a u evropi sudije ne guraju samo njih i united tako da nemaju sanse...blefaonte je komedija lik da ga samo pitam za koga ces navijati slijedece sezone koliko sam upratio ostao ti je jos liverpool iz velike cetvorkecyprus wrote:Mene strah evropskog proljeća. Donese li još jedno razočarenje (pogotovo u polufinalu), objesiću se za luster
- belafonte
#80 Re: Chelsea FC
Zar Liverpool jos spada u klubove velike cetvorke haahaahahah
Samo opusteno kraalju, ima nade i za Arsenal da osvoji nesto, bice Mali slager na kraju sezone a tu nemaju konkurencije

Samo opusteno kraalju, ima nade i za Arsenal da osvoji nesto, bice Mali slager na kraju sezone a tu nemaju konkurencije
-
mišmaš
#82 Re: Chelsea FC
meni je ono pravo zao jbg sto celzi ovih zadnjih godina nema nekog upecatljivog uspjeha u evropi, a i u ligi, jer igraju definitivno najkonkretnije i najorganizovanije od svih engleza, pa i sire... moje prognoze za LP ove godine za njih su jako visoke 
#83 Blackburn - Chelsea FC
Mogli bi gledati Kakutu veceras.

Samo jos da je naci neki streamReport: Gael Kakuta In Line For First Chelsea Start
Chelsea could hand a full debut to Gael Kakuta in Wednesday night's League Cup quarter-final clash with Blackburn Rovers, The Mirror claims.
The teenager's substitute appearance in the 4-0 win over Wolverhampton Wanderers showed just why the Blues were willing to risk a transfer ban to sign him up.
With Carlo Ancelotti expected to rest the bulk of his first team ahead of this weekend's Premier League date with Manchester City, Kakuta and several other fringe players could get their chance to shine at Ewood Park.
Ray Wilkins has confirmed that the Frenchman will make the matchday roster, although the Chelsea assistant manager stressed the importance of taking it step-by-step with such prospects.
He said: “Gael will be in the squad. You saw a snippet of him a couple of weeks ago.
“He is a very talented young man but obviously we have to nurture that along – as we do a couple of other very talented guys.
“Gael has a great work ethic and is prepared to listen and work at his game. That’s nice to see.”

#84 Re: Chelsea FC
Hahah Chelsea u zadnjoj minuti produzetka u 120. minuti sa igracem manje izjednacuje protiv Blackburna
. Strijelac Ferreira
. Hoce li ovo biti potop londoskih klubova u kupu?
- sinus
#85 Re: Chelsea FC
Opaka utakmica
već sam bio halalio poraz. kad ono 3:3 
Mada još ništa nije gotovo imaju penali
Edit:
Balaku odbranio golman prvi penal
Mada još ništa nije gotovo imaju penali
Edit:
Balaku odbranio golman prvi penal
- sinus
#86 Re: Chelsea FC
Blackburn vodi 2:0
2:1
3:1 vodi blackburn
3:2 vodi blackburn
Hilario odbranio penal
Zirkov 3:3
Blackburn 4:3
Kakuta promašioooooooo ( u golmana opalio) Blackburn pobjednik
2:1
3:1 vodi blackburn
3:2 vodi blackburn
Hilario odbranio penal
Zirkov 3:3
Blackburn 4:3
Kakuta promašioooooooo ( u golmana opalio) Blackburn pobjednik
Last edited by sinus on 02/12/2009 23:46, edited 5 times in total.
#88 Re: Chelsea FC
Hoceprofil wrote:Hoce li ovo biti potop londoskih klubova u kupu?
- cyprus
#89 Re: Chelsea FC
Ma što ne ukinu ovaj glupi kup, koga to interesuje 
- 11sumirp
#90 Re: Chelsea FC
Kad ovako s blackburnom,sta ce tek biti sa pravim ekipama

#91 Re: Chelsea FC
Blackburn je prava ekipa, kao i Wigan.11sumirp wrote:Kad ovako s blackburnom,sta ce tek biti sa pravim ekipama![]()
Evo "sazetak" od dva'es' minuta. Lu'lo.
#92 Manchester City - Chelsea FC
Nakon ispadanja iz CC nastavljamo gdje smo stali u EPL. Veceras, 18.30, tekma na stadionu grada Mancestera, protiv istoimenog kluba. Ocito su po imenima jedna pravo zajebana ekipa, ali to ne prate rezultatima.
Nakon sto su startali sa 5 pobjeda i jednim porazom, zaredali su 7 remija. U tih sedam utakmica su dali i primili po 10 golova, sto znaci da nisu toliko losi u realizaciji, ali i da nisu toliko dobri nazad. Cak i ovakav niz od 7 remija im je napredak u odnosu na proslu sezonu u susretima sa istim timovima, osim Hull-a.
Chelsea je, s druge strane, u istom periodu ostvario 6 pobjeda i 1 poraz, uz 20 datih i 2 primljena gola. Kako je jedini poraz bio onaj od Aston Villa-e 2-1, svih 6 pobjeda su ostvarene bez primljenog gola. Od tih sest, tri su pobjede ostvarene protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester UTDa.
City je pred ovu tekmu osokoljen pobjedom protiv rezervi Arsenala u CC, sto bi im psihicki moglo donijeti vise slobode naprijed. Pitanje je koliko ce im takve igre naprijed odbrana Chelsea dozvoliti. S obzirom da se svaki niz nekada zavrsi, mislim da bi se to moglo desiti ovom Citijevom veceras. Moje predvidjanje je da bi mogli zavuci jedan go, ali i da ce Chelsea zavuci jedan vise, pogotovo imajuci u vidu u kakvoj nenormalnoj formi je Drogba.
Inace, otkako se City vratio u PL, u 10 utakmica protiv Chelsea su uspjeli samo jednom remizirati 0-0, te postici samo jedan gol. Mada se ova sad ekipa ne moze porediti sa onim prethodnim. Ukupno, u 120 medjusobnih duelima odnos je 50-35-35 u korist Chelsea. Takodjer, postigne li Chelsea veceras gol, bice to 30-ta utakmica za redom u svim takmicenjima u kojoj su postigli makar jedan pogodak. Zadnja utakmica u kojoj nisu dali gol je bila ona protiv Barce na Nou Camp-u 0-0, 28.4. ove godine.
Nakon sto su startali sa 5 pobjeda i jednim porazom, zaredali su 7 remija. U tih sedam utakmica su dali i primili po 10 golova, sto znaci da nisu toliko losi u realizaciji, ali i da nisu toliko dobri nazad. Cak i ovakav niz od 7 remija im je napredak u odnosu na proslu sezonu u susretima sa istim timovima, osim Hull-a.
Chelsea je, s druge strane, u istom periodu ostvario 6 pobjeda i 1 poraz, uz 20 datih i 2 primljena gola. Kako je jedini poraz bio onaj od Aston Villa-e 2-1, svih 6 pobjeda su ostvarene bez primljenog gola. Od tih sest, tri su pobjede ostvarene protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester UTDa.
City je pred ovu tekmu osokoljen pobjedom protiv rezervi Arsenala u CC, sto bi im psihicki moglo donijeti vise slobode naprijed. Pitanje je koliko ce im takve igre naprijed odbrana Chelsea dozvoliti. S obzirom da se svaki niz nekada zavrsi, mislim da bi se to moglo desiti ovom Citijevom veceras. Moje predvidjanje je da bi mogli zavuci jedan go, ali i da ce Chelsea zavuci jedan vise, pogotovo imajuci u vidu u kakvoj nenormalnoj formi je Drogba.
Inace, otkako se City vratio u PL, u 10 utakmica protiv Chelsea su uspjeli samo jednom remizirati 0-0, te postici samo jedan gol. Mada se ova sad ekipa ne moze porediti sa onim prethodnim. Ukupno, u 120 medjusobnih duelima odnos je 50-35-35 u korist Chelsea. Takodjer, postigne li Chelsea veceras gol, bice to 30-ta utakmica za redom u svim takmicenjima u kojoj su postigli makar jedan pogodak. Zadnja utakmica u kojoj nisu dali gol je bila ona protiv Barce na Nou Camp-u 0-0, 28.4. ove godine.
- sinus
#94 Re: Chelsea FC
City se izgleda pravo naložio...A još ako uzmemo činjenicu da su od ManUtd u gostima izgubili 4:3 , dva puta poderali Arsenal, što znači da protiv jakih igraju dobro...Onda ako chelsea izvuće neriješeno uzimajući u obzir da od 3 gola na utakmici ni jedan nisu dali igrači Chelsea dobro će biti...
Ali ja se ipak nadam da se desi neko čudo
#95 Re: Chelsea FC
Kurac cudo. Kako opuca penal k'o zadnji levat. Ne bi bilo pravedno ni da ga je dao. Ni ovaj jedan nisu zaluzili.sinus wrote:City se izgleda pravo naložio...A još ako uzmemo činjenicu da su od ManUtd u gostima izgubili 4:3 , dva puta poderali Arsenal, što znači da protiv jakih igraju dobro...Onda ako chelsea izvuće neriješeno uzimajući u obzir da od 3 gola na utakmici ni jedan nisu dali igrači Chelsea dobro će biti...
- sinus
#96 Re: Chelsea FC
To bio penal za Chelsea? Ko je pucao ?
Jeb, ga izgubili i Bože moj...opet će Chelsea napraviti razliku u bodovima, ima još dosta utakmica...
Jeb, ga izgubili i Bože moj...opet će Chelsea napraviti razliku u bodovima, ima još dosta utakmica...
- cyprus
#97 Re: Chelsea FC
Šteta. Nema veze, biće bolje. Chelsea će ostat suvereno prvi, ovo je samo omanja kriza, koja se mora desiti svakome u toku sezone.
- do_tokija
#98 Re: Chelsea FC
chelsi dokazuje da je jedna mala ekipa koju je novac gurnuo u vrh, ocekujem pad forme i siguran sam da nece osvojiti titulu!
- sinus
#99 Re: Chelsea FC
do_tokija wrote:chelsi dokazuje da je jedna mala ekipa koju je novac gurnuo u vrh, ocekujem pad forme i siguran sam da nece osvojiti titulu!

- cyprus
#100 Re: Chelsea FC
Ali je zato Arsenal demonstracijom sile (do_tokija wrote:chelsi dokazuje da je jedna mala ekipa koju je novac gurnuo u vrh, ocekujem pad forme i siguran sam da nece osvojiti titulu!
Last edited by cyprus on 05/12/2009 20:54, edited 1 time in total.