Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

#126 Re: Chelsea FC

Post by profil »

Apsolutno se slazem s njim. Ono sto trentno ima karte za SB, do kojih je tesko doci, pola veze nemaju s fudbalom. Tu je klub puno izgubio. Ali ti pocisti u svojoj avliji sto se navijaca tice. Ondje 100 hiljada malo malo mase bijelim maramicama.
belafonte

#127 Re: Chelsea FC

Post by belafonte »

John Terry's FIFA World Player Vote Revealed
Sky Sports claims to have the inside scoop on the captain's picks...

The recent FIFA World Player of the Year award was given to Lionel Messi, the runaway winner, but had John Terry had his way it would have been very different.

The Chelsea skipper voted for two of his teammates, Didier Drogba and Michael Ballack, in the top two positions, while he plumped for Andres Iniesta of Barcelona in third.

Given that FIFA require voting to take into account off-pitch conduct and fair play as well as technical ability, it could be argued that the captain was entitled to vote for two players whose professionalism he will know better than anyone.

However, it does call into question the validity of FIFA's voting system if there are no safeguards against what could otherwise be construed as a case of nepotism.

Meanwhile Fabio Capello, the England coach, went for Lionel Messi, Fernando Torres, and Gianluigi Buffon.
Kraaalj :D Jedan je kapiten ... John Terry - Captain Irreplaceable :dance:
belafonte

#128 Re: Chelsea FC

Post by belafonte »

ooo cirkusa, fakat je u top formi bio, mada evo sanse za Sturridgea, jest da je sebican al nekako imam dobar osjecaj u vezi frajera :dance:
Chelsea striker Nicolas Anelka will miss the Christmas games against Birmingham and Fulham through injury.

Anelka missed Sunday's draw with West Ham with a calf problem and the Frenchman faces a longer spell on the sidelines.

It was hoped the injury was not too serious, but the France international will now miss the trip to Birmingham on Boxing Day as well as the West London derby with Fulham on 28th December.

Chelsea are hoping Anelka will recover in time for the FA Cup clash with Watford on 3rd of January as they face up to the prospect of being without Didier Drogba for the whole of January because of his participation in the African Cup of Nations.
Ako nista, evo sanse da se Dzekson dovede - Gazi Dzeko gazi :bih:
11sumirp

#129 Re: Chelsea FC

Post by 11sumirp »

Nije to za dzeku,da ga ko moguceg novog celzkia leku, ko trecu zamjenu dovedu...
Ipak jedan je dijamant,il prva postava il ne mora ni ići... :bih:
riham

#130 Re: Chelsea FC

Post by riham »

Odlican potez Anchelotija - u igru Ivanovic i Sturridge i preokret se desi.
Vrlo vazni bodovi u jurnjavi za titulu!
C'mon Chelsea!
sinus

#131 Re: Chelsea FC

Post by sinus »

Ovo danas je bila demonstracija sile :D

Chelsea 7 - 2 Sunderland
belafonte

#132 Re: Chelsea FC

Post by belafonte »

He's coming home, he's coming, Drogba is coming home :mrgreen: :dance:
ultima_palabra

#133 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

:lol:

#134 Re: Chelsea FC

Post by profil »

Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#135 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

profil wrote:Image
:?:

#136 Re: Chelsea FC

Post by profil »

ultima_palabra wrote:
profil wrote:Image
:?:
Nista, shega mi slika pravo. Isto kak'a curica kojoj je neko ukro bombone. Skidaj to ;-)
Kimi_BXL

#137 Re: Chelsea FC

Post by Kimi_BXL »

Mislim da bi trebali malo oziviti temu o buducim prvacima Engleske :D Danas rutinska pobjeda protiv Wolversa (zahvaljujuci Chechu), sljedece kolo protiv neugodnog City-ja. Mozda i bod ne bi bio los, mada Mun i Arsenal pusu za vratom.
ratata

#138 Re: Chelsea FC

Post by ratata »

Kimi_BXL wrote:Mislim da bi trebali malo oziviti temu o buducim prvacima Engleske :D Danas rutinska pobjeda protiv Wolversa (zahvaljujuci Chechu), sljedece kolo protiv neugodnog City-ja. Mozda i bod ne bi bio los, mada Mun i Arsenal pusu za vratom.
Koliko Vas je navijalo za ovaj klub prije nego sto je Murinjo donio titulu :mrgreen: , pa jos jednu iza prve :dance: ,nakon 50 godina :lol:
cyprus

#139 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

ratata wrote:
Kimi_BXL wrote:Mislim da bi trebali malo oziviti temu o buducim prvacima Engleske :D Danas rutinska pobjeda protiv Wolversa (zahvaljujuci Chechu), sljedece kolo protiv neugodnog City-ja. Mozda i bod ne bi bio los, mada Mun i Arsenal pusu za vratom.
Koliko Vas je navijalo za ovaj klub prije nego sto je Murinjo donio titulu :mrgreen: , pa jos jednu iza prve :dance: ,nakon 50 godina :lol:
Evo ja :!: :roll: Uostalom zašto je to bitno?
ratata

#140 Re: Chelsea FC

Post by ratata »

cyprus wrote:
ratata wrote:
Bitno je u kontekstu onoga sto sam prije tebe citirao. Uostalom kad vidim da se neko hvali pobjedom protiv Wolvesa :sad: i jos navede da je to bilo zahvaljujuci Cechu :-) A i ako si ti taj,onda je to samo jedan ili najvise pet, jer do one titule sa Murinjom na celu niko nije znao dalje od Mancester Junajteda ;-)
sinus

#141 Re: Chelsea FC

Post by sinus »

cyprus wrote:
ratata wrote:
Evo i ja :-)

Ali sad će on nama napisati, da izmišljamo, seremo i da lažemo...
-------------------------------------

Najsmiješniji su mi ovi "pravi navijači" "pravih klubova", a kada ih pitaš za koga navijaju neće napisati za Ipswich, Swansea, Millwall, Wigan, Stoke, Aston Villu itd već ManUtd, Arsenal, Liverpool, Barcelona, Inter, Real, Bayern itd :skoljka:

Smiješno je što je večina ovih "pravih navijača" u stvari i počela da navija za ove timove iz razloga koje podmeću mnogim ljudima koji navijaju za Chelsea. Kao niko nije navijao za njih dok nisu postali sila. A eto ovi svi kada su počeli da navijaju za navedene klubove su počeli kada su oni bili loši do bola i jadnici bez prebijene pare da dovedu skupe igrače, ali što je bitno ovi naši "pravi navijači" su i zbog tradicije se opredijelili za te klubove :lol: :lol: :lol:

Sve stari poznavaoci fudbala koji ne navijaju za najbolje timove već za trećeligaše zbog tradicije :D :run:

#142 Re: Chelsea FC

Post by profil »

Jel to opet prebrojavanje?

Ovo je definitivno jedan on najjadnijih argumenata koji neko moze imati u raspravi o fudbalu. Ja, i? Eto i da od juce navijam za Chelsea kakvu to razliku cini? Sta sad ja tebe trebam da pitam, jel ti navijas za Inter od Pellegrini-ja? Znas li uopste ko je Ernesto Pellegrini, a da ne trazis po netu? I na osnovu odgovora da donesem neki zakljucak o tebi i o klubu za koji navijas.
Kimi_BXL

#143 Re: Chelsea FC

Post by Kimi_BXL »

ratata wrote:
Sto ne gumo suplje.. Vide da su ispushili titulu i uvijek ista prica "koliko vas je navijalo za Chelsea prije Murinja" :oops: Sto neko rece mozda od juce volim Chelsea i sta sad? Vi se svi rodili kao navijaci Mun-a predpostavljam.. Klub se ne voli zbog broja titula, pobjeda i poraza, ima tu mnogo vise..I dosta vise suplje oko Rusa i njegovih para..To Man, Luserpol, Arsenal, Barcelona sve sami sirotinjskini klubovi i ne kupuju nikoga..Sho se iznervira pred kraja radnog vremena jos petak :skoljka:
ratata

#144 Re: Chelsea FC

Post by ratata »

Kimi_BXL wrote:
ratata wrote:
Sto ne gumo suplje.. Vide da su ispushili titulu i uvijek ista prica "koliko vas je navijalo za Chelsea prije Murinja" :oops: Sto neko rece mozda od juce volim Chelsea i sta sad? Vi se svi rodili kao navijaci Mun-a predpostavljam.. Klub se ne voli zbog broja titula, pobjeda i poraza, ima tu mnogo vise..I dosta vise suplje oko Rusa i njegovih para..To Man, Luserpol, Arsenal, Barcelona sve sami sirotinjskini klubovi i ne kupuju nikoga..Sho se iznervira pred kraja radnog vremena jos petak :skoljka:
Cemu tolika srdzba :-) :shock: moze li se postaviti pitanje uopste, ili okacite znak Forbidden :roll:
cyprus

#145 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

ratata wrote:Bitno je u kontekstu onoga sto sam prije tebe citirao. Uostalom kad vidim da se neko hvali pobjedom protiv Wolvesa :sad: i jos navede da je to bilo zahvaljujuci Cechu :-) A i ako si ti taj,onda je to samo jedan ili najvise pet, jer do one titule sa Murinjom na celu niko nije znao dalje od Mancester Junajteda ;-)
Preglupa raspava, ali moram reći samo ovo za Manchester United. Taj mi se klub već 15 godina smjenjuje na prvom mjestu liste najmržih klubova sa Barcelonom :) . Eto, koliko se nije znalo "dalje od Mančestera" :oops:

Over and out
Kimi_BXL

#146 Re: Chelsea FC

Post by Kimi_BXL »

cyprus wrote:
ratata wrote:Bitno je u kontekstu onoga sto sam prije tebe citirao. Uostalom kad vidim da se neko hvali pobjedom protiv Wolvesa :sad: i jos navede da je to bilo zahvaljujuci Cechu :-) A i ako si ti taj,onda je to samo jedan ili najvise pet, jer do one titule sa Murinjom na celu niko nije znao dalje od Mancester Junajteda ;-)
Preglupa raspava, ali moram reći samo ovo za Manchester United. Taj mi se klub već 15 godina smjenjuje na prvom mjestu liste najmržih klubova sa Barcelonom :) . Eto, koliko se nije znalo "dalje od Mančestera" :oops:

Over and out
Jos samo da dodam Bayern na tu listu :oops:

@ratata-nije srdzba :-D samo uvijek ista prica :zzzz:
riham

#147 Re: Chelsea FC

Post by riham »

C'MON CHELSEA TONIGHT!!!
C'MON CHELSEA TONIGHT
C'MON CHELSEA TONIGHT
IlijaLadin

#148 Re: Chelsea FC

Post by IlijaLadin »

Ne znam Mahire, kao da te nisu čuli... nešto su mi pravo slabi... Pogubljeni... Tanka nula sa Interom, ali i loša igra :roll:
Kimi_BXL

#149 Re: Chelsea FC

Post by Kimi_BXL »

Ne mogu da vjerujem sta se veceras desilo..Gori Chelsea nikad nisam gledao u zivotu..Svakom se moze desiti los dan ali da cijela ekipa odigra katastrofalno :x Jos sam ljut i veceras stvarno nisu zasluzili prolaz ali bi i sudiji da spomenem famaliju onako usput..A o zabarskom valjanju po terenu,teatralnom padanju zajebali su nadrealiste..Crveni karton necu da komentarisem dno dna..Sve u svemu tuzna i teska noc....
rado_vidjen

#150 Re: Chelsea FC

Post by rado_vidjen »

Sucut cyprusu i ostalim plavcima :D... neda vam se nikako...

Zao mi je i Lamparda, kao igraca koji je imao tu nesrecu da igra u malom klubu, a cije fudbalske kvaltete neizmjerno postujem. Zato i jeste u Top 10 na onoj mojoj temi. 8-)
Post Reply