Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

Lverpool ima super tradiciju, ali ako bi jedino to bilo relevantno trebali bi svi navijati za Real M.

Kod mene je to ovako:

proslost

sadasnjost

buducnost
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

od sutra je i chelski proslost 8-)
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Situacija sa chelskim je kao da sam ja npr- milijarder(eh bogdo da sam) i odlucim kupiti Ascoli, uloziti ogromne pare i onda dodju horde navijaca "chelsi je najbolji klub svih vremena",Smijesno.
rIder

Post by rIder »

moj komsija vozi novog BMW-a a krivo mu sto nema novog mercedesa....
lampard

Post by lampard »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Situacija sa chelskim je kao da sam ja npr- milijarder(eh bogdo da sam) i odlucim kupiti Ascoli, uloziti ogromne pare i onda dodju horde navijaca "chelsi je najbolji klub svih vremena",Smijesno.

glavno da berlusconi nije milijarder a bome i mafijas :D
Pretposljednji Mohikanac

mozda i jest, al ne kupuje svakog igraca kojeg moze i ne preplacuje ih :P :zzzz:
Kukuruz_Barbe-q

I klub je postojao prije njega a ne ko Chelski, pola raje nije za njega culo prije a sad odjednom nicu navijaci.
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

niko ne kaze da je 'chelski' najbolji svih vremena, ali definitivno je TRENUTNO medu najboljim.

i kakve to veze ima otkad se navija? meni je 17 godina i fakat mi 90ih nije bilo stalo ni do jednog kluba (iz vise razloga)

tacno je da se Chelsea poceo ponovo profilirati tek od dolaska Abramovicha, to je logicno, i logicno je da privlaci nove navijace.

meni je kod Chelseaja najdrazi Mourinho. volim cinjenicu da je napravio tim, drago mi je sto ne dozvoljava nijednom igracu poseban status, sto nema 'zvijezdu' koju svi tetose (poput Arsenala-Anri, Barca-Ronaldinho,Eto,Messi, ManU-Rooney,...). Jedino Jose moze usutkati one starce (sir A.F. i Arsena), daleko je sposobniji od Rafe i jedini smije napasti 'svetu Barcelonu'.
Chelsea je kao tim slozan, ne samo igraci, vec i svo osoblje. Imaju novac: PA STA? Ako Romana zabavlja kupovina igraca, zasto ne bi trosio? To je covjek koji nista nije naslijedio i sam je stekao 11 milijardi. Mozda jeste kroz mafiju, mozda jeste 'prljav kapital', ali to ne umanjuje njegovu inteligenciju i sposobnost. Bas mi je drago sto je on Rus a ne Amerikanac.
kazu Chelseajeva igra je dosadna. eh, citiracu Sergeja Barbareza:
"Cemu umiranje od ljepote ako ostanes bez finala?"
I sto se tice igraca, drago mi je sto nema Brazilaca, zar nije cool u ekipi imati dva igraca iz O.Slonovace, jednog iz Gane, dva iz Nigerije, jednog iz Ceske, Ukrajine, dva iz Nizozemske, nekoliko Portugalaca, relativno mnogo Engleza...
meni je to super!
Pretposljednji Mohikanac

he klinke :D idi se barbika igraj ba :D
lampard

Post by lampard »

Pretposljednji Mohikanac wrote:he klinke :D idi se barbika igraj ba :D

cura vam ga je rekla pa se vi pusite,sve lafo volite klubove s tradicijom,klubove koji ne rjesavaju sve novcem i tako ta suplja,pa sto onda ne navijate za aston vilu,napoli,leeds,derby country i slicno nego za siromasne klubove poput MILANA i ostalih govana,svi ste vi bolan namazani kolko ste teski :D :D :D
Kukuruz_Barbe-q

Ne nego meni smetaq pojavljivanja lafo hardcore navijaca chelsea koji prije nisu znali da postoji.
max_power

Post by max_power »

jedan nula za Man Utd na poluvremenu :)

ma ne mrzim Chelsea (Drogba i Mourinho su majstori u poslu koji obavljaju, sto jest jest) ali mi je Man United nekako drazi, vecinom zbog igraca koji tu igraju, Rooney, Ronaldo, Giggs.. Svidja mi se taj fudbal koji oni igraju.

Inace nemam nista ni s jednim ni sa drugim klubom :oops:
lampard

Post by lampard »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Ne nego meni smetaq pojavljivanja lafo hardcore navijaca chelsea koji prije nisu znali da postoji.

posteno :D :D :D slazem se da ima i takvih al jebiga ima i onih koji jednostavno gotive taj klub
usput mogli su uzeti 3 boda al dosta je trenutno i 1,manchester nije los al ne moze meda :D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

ahahahhahahahahahah :lol: :lol:
manchester je za chelsea izmislio fudbal 8-)
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

bc_chupo wrote:ahahahhahahahahahah :lol: :lol:
manchester je za chelsea izmislio fudbal 8-)
...i dode vrijeme kada ucenik prevazide ucitelja...

:D
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

evo nesto genijalno, vrhunac ironije:

Is it because we are rich? All those other big clubs occurred organically, you know. They just grew out of the soil, or fell, fully formed, from the boughs of ancient trees.

There was certainly nothing as vulgar as money involved in the history of Manchester United. Heaven forbid!

Wayne Rooney? Paid for with Green Shield stamps.

Rio Ferdinand? Arrived at the club after a year-long bottle top collection by local schools.

Michael Carrick? Covered with the funds raised by a city-wide shoe-recycling scheme.

The Manchester United Megastore? It just sprung up. They came in one morning, and there it was. With a full shelf of Brian McClair pillow cases.

Easy for some, this greatness business. We, on the other hand, will just have to bite the bullet and work for it.

ps. Svi Chelseajevci u ponedjeljak uvece zajedno gledali Borata... timske pripreme pred tekmu.. :)
Pretposljednji Mohikanac

barbike ovo ono :D
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

Pretposljednji Mohikanac wrote:barbike ovo ono :D
Mozda ti treba prevod?
:roll:
lampard

Post by lampard »

Pretposljednji Mohikanac wrote:barbike ovo ono :D

drug meni se cini da si ti ovdje jedini za barbika :D :D :D
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

Zavrsili smo kao prvi u grupi, sto smo i zasluzili;
protiv Levskog prijateljska tekma, bez kartona, bez Terryja, Makelelea, Cudichinija, A. Colea, bez golmana na klupi (Cudichini povrijeden, Cech se oporavlja, Hedman se moze registrovati tek nakon grupne faze, a golman rezervi Ma Kalambay takode povrijeden, na treningu je za 'ne daj Boze' Drogbu vjezbao i na poziciji golmana - posto smo pravi peh)
Sheva i SWP strijelci.
SWP ostaje u Chelseaju.
Image
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

jos dvije fotke:

Image

Image
Pretposljednji Mohikanac

ma koji ba "vi" :D :D sta si ti u celziju da ih nazivas "mi" :P jesil to redovna na stamfordu :D ikad bila :roll: jesil ikad ijednog igraca vidjela uzivo? :D

koje mastanje covjece :-) al dobro, karakteristicno za pubertetlije :D
ZMAAJICA

Post by ZMAAJICA »

Pretposljednji Mohikanac wrote:ma koji ba "vi" :D :D sta si ti u celziju da ih nazivas "mi" :P jesil to redovna na stamfordu :D ikad bila :roll: jesil ikad ijednog igraca vidjela uzivo? :D

koje mastanje covjece :-) al dobro, karakteristicno za pubertetlije :D
registrirani Chelsea clan,
ako zelis mozes se i ti registrovati na http://www.chelseafc.com
:D
lampard

Post by lampard »

:D :D :D
Last edited by lampard on 07/12/2006 09:30, edited 2 times in total.
lampard

Post by lampard »

mene je makelele za guzicu fato :D
Post Reply