Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je na papiru utakmica sezone. Najbolji tim iz Engleske protiv najboljeg tima iz Spanije, Chelsea se izblamirao u Barceloni ali su uspijeli izvuci rezultat. Iako bi vise volio da Barca pobjedi, ipak mislim da ce se Chelsea izvuci sa 1-0.
Barcelona nema pojma.
Samo su premuntali sudiju na poluvremenu da svira za njih i bez veze izbacio Drogbu.
Rutinska pobjeda Chelsea!
Vise razmisljam o utakmici protiv West Bromwicha
volio bih vidjeti to ispadanje rusa nego se hljeba najest samo da vidim koga ce okriviti onaj lajavi murinjo a i da prodju nema sanse da osvoje pored juventusa, milana, reala, bayerna ko god da prodje od njih
Zaista, ovo je trebalo biti finale. Nepamtim kad sam gledao ovako nesta, proslogodisnja tekma izmedju Monaca i Deportiva jeste bila krasna ali ova utakmica je bila mnogo vaznija sto je cini jos vise sarmantom.
cena wrote:ma ne znam jebes vise tekme uceram im nikad dobit namasam se uvijek ebem ti fuj jeba me za 169km bljak edine dobil ti sta!!
Nisam igrao jarane, pravo da ti kazem rijetko igram, premda sam finu cifru klapio prije Nove Godine!
Ali uzeo je moj jaran veceras!
Zao mi je sto si toliko pao!
Buraz izvini, al ti veze nemas s fudbalom. Ako ovu igru Celzija od veceras nazivas "igrali koliko im je dovoljno" No comment
Ima Barca sta prigovoriti za zadnji gol plavih cobana. Tuzno je na sta je spao fubal
S ovakvom igrom Chelsea može poderati koga hoće! Ekipakoja ima najaću klupu na svijetu! Bez Robena Drogbe su poderali Barcelonu za samo 19 minuta. Istina barcelona se vratlia, ali ne potpuno primilisu još jedan.Mislim da bi Chelsea bio sposoban oderati tvrdi Milan, koji ove godine u Evropi definitivno igra najružniji fudbal! Jebeš ekipu koja igra da ne primi gol, ako dadnu kojim slučajem dobrodšao. Crespo igra u prvom sastavu Milana, a u Chelsea nebi ni na klupi mogao sjediti!