Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam neki osjecaj da ce Talijani (kao uvijek) na guzove pobijedit Deportivo, Lyon nerijeseno sa Portom, Real pobijedjuje Monaco a Chelsea gubi od Arsenala u gradskom derbiju!
Ja sinoć mahinalno odgovori na ono tvoje "Lyon.Porto" iako je ustvari bilo Porto-Lyon. I dalje mislim da ce Lyon dobiti uzvratni susret ali 1 razlike.
Sinoc Kaka fenomenalan.
Maldini, povrijedjen i pod sedativima, maestralno prvo poluvrijeme.
A linijski sudija vjerovatno više nikada neće suditi utakmice Lige Prvaka. Katastrofalne odluke na štetu Milana u drugom poluvremenu.
Veceras gradski derbi Arsenal - Chelsea 4 pobjede Arsenala u medjusobnim susretima ove sezone. Ovo je zadnja šansa Chelse-u da napravi nešto u ovoj godini.
Kolike li je samo Abramovich premije obecao u slucaju pobjede
U pravu si sto se tice rezervnog linijskog sudije! Kao sto rece svicarski komentator, njemu stvarno trebaju ocna pomagala s obzirom da sudi ofsajde tamo gdje ih uopste nema! Po meni najbolji akteri Milana sinoc su ubjedljivo mali Kaka, Seedorf i Pirlo! Sto se tice Sheve i Inzaghija, nisu mi bas bili u najboljoj formi ovaj put ako izuzmemo sve one sudijske pacere gdje su ova dvojica bili direktni ucesnici! Sto se druge tekme tice, i ja sam bio ubjedjen da Lyon igra prvu kod kuce ali se uspostavilo da ustvari obrnuto...Porto bolji, imao prednost domaceg terena i publike iako je i Lyon imao par dobrih prilika! Chelsea - Arsenal ce biti gusto iako mislim da je mala prednost na strani Arsenala s obzirom da su ovi drugi jako slabi kod kuce sto se moglo vidjeti i u preostalim utakmicama takmicenja! Real protiv Monaca, tu ocekujem naravno pobjedu Reala jer male su mogucnosti da ovakva jedna ekipa popusti pred domacom publikom...Sve u svemu bice napeto veceras!
real je jadan. odbrana im propusta poput starih cipela. u posljednje dvije utakmice primili su 7 golova. kad nalete na neki jaci tim, nabice im petardu.
Real pobijedio 4:2 zahvaljujuci jakom drugom poluvremenu a Arsenal i Chelsea se rastali nerijeseno 1:1! Pobijednik duela izmedju Reala i Monaca se sastaje u polufinalu sa Arsenalom ili Chelsom! Kao sto rece BL, Realu je pusiona ako prodju dalje!
Jedini talijanski klub koji gotivim je Juventus. Dobar je Milan u CL ali ne toliko dobar da bi dva puta zaredom trijumfovao. Ako se nadje u finalu sa Arsenalom, popusit ce. Arsenal uzima englesku ligu i bio bi prvi put u finalu CL. Ogroman motiv.
banjaluka wrote:
i veceras vec gube od monaka. 0-1.
BECHO wrote:Real pobijedio 4:2 zahvaljujuci jakom drugom poluvremenu a Arsenal i Chelsea se rastali nerijeseno 1:1! Pobijednik duela izmedju Reala i Monaca se sastaje u polufinalu sa Arsenalom ili Chelsom! Kao sto rece BL, Realu je pusiona ako prodju dalje!
Svi ste sinoć vidjeli koliko je Real jak i kad uopće nema odbranu i kad zvjezde nisu naročito raspoložene.
Isto tako se vidjelo koliko fali Roberto Carlos preko kojeg idu gotovo svi realovi napadi.
Monaco će opet biti rasturen, a tako im i treba kad drže Pršu na klupi.
bravo za celzi
ma nije onaj rus budala, zna sta radi.
a, sto se reala tice, vec sam ranije vise puta pisao da su oni jedna obicna kanta. milan bi im nabio petardu. odbrana im je pravo smijesna.
cuj mehija. hehehe.