Ali nešto se dešava unutar Reala, jer ovo nije normalno koliko su grohnuli
Anceloti je preforsirao nekoliko igraca - Kros (njega je satro ove sezone), Benzema, Ronaldo, Bale (ovaj je pregorio ko fitilj).....možda ga oni i bojkotuju, ko ce ga znati.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nisam vidio treci gol... Dakle sumnjiv? Ha jebo majku, gol i penal! Pa jebemu Real i kraljeve i majku!skenderija04 wrote:Bravo shalke.
E neka sam i ovo vidio..Dakle veliki Real Madrid povlaci djecake koji skupljaju lopte zadnjih 5 minuta![]()
![]()
![]()
A i treci gol je sumnjv do bola. Benzema izlazi iz ofsajda. Ali dobro, Iker junak utakmice na Bernabeu, gdje je primio cetiri komada.
Da mi je neko pricao ne bi vjerovao
To su komentarisali na spanskom radijuBHF_Manijak wrote:Nisam vidio treci gol... Dakle sumnjiv? Ha jebo majku, gol i penal! Pa jebemu Real i kraljeve i majku!skenderija04 wrote:Bravo shalke.
E neka sam i ovo vidio..Dakle veliki Real Madrid povlaci djecake koji skupljaju lopte zadnjih 5 minuta![]()
![]()
![]()
A i treci gol je sumnjv do bola. Benzema izlazi iz ofsajda. Ali dobro, Iker junak utakmice na Bernabeu, gdje je primio cetiri komada.
Da mi je neko pricao ne bi vjerovao![]()
![]()
U prvom poluvremenu, Khediru pogodila u ruku. Vidio sam na desetine onakvih penala.kory_galaktikos wrote:koji penal ?? ono kad lopta pogadja igraca u nogu, mjenja smjer i udara u ruku ili sam ja nesto propustio ?
pratio sam obje tekme moguce da sam fulio nesto
Osvetice ih Bayo ako nalete na njih, imaju da naplate nesto.MOSALJOZE wrote:Šteta zbog Šalkea,ali realno oni su sami sebi krivi.Pravili su identične greške kao u prvom meču,i to ih je koštalo.Dobra utakmica
Nije, ona slika sto stavljaju je kad je jedva u offsajdu NAKON sto se vec pas igrao. Na liniji je bio dok se dodavala lopta.BHF_Manijak wrote:Nisam vidio treci gol... Dakle sumnjiv? Ha jebo majku, gol i penal! Pa jebemu Real i kraljeve i majku!skenderija04 wrote:Bravo shalke.
![]()
![]()
Da mi je neko pricao ne bi vjerovao![]()
![]()
ide kriza bice pehara...auu kakv je ovo spinlajn...pirmin wrote:Real uzima pehar, kriza ih je snasla u pravo vrijeme.
Nije Real kriza snašla juče. Oni od nove godine nisu pošteno dobre utakmice odigrali. Njihova najveća sreća je to što su naletili na neiskusni Šalke.pirmin wrote:Real uzima pehar, kriza ih je snasla u pravo vrijeme.