Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma joj i Kagawa je bio los prvu sezonu, bljesne 15tak minuta i onda ga nema 5 utakmica.
Borusija kupuje igrace koji ce im trajati i razvijati se duze vrijeme. Mali je sasvim solidan igrac i bice samo bolji, da nije ne bi ga dzaba pola Europe ganjalo sa Liverpoolom na celu. Ne moze se ocekivati da ce u prvoj sezoni zamijeniti Gotzea, Sahina i Kagawu i sada eto Gundogana.
Ko ga je pratio u Sahtaru zna da nije karina od igraca kako ga predstavljate ovdje
todd_smith wrote:Ma joj i Kagawa je bio los prvu sezonu, bljesne 15tak minuta i onda ga nema 5 utakmica.
Borusija kupuje igrace koji ce im trajati i razvijati se duze vrijeme. Mali je sasvim solidan igrac i bice samo bolji, da nije ne bi ga dzaba pola Europe ganjalo sa Liverpoolom na celu. Ne moze se ocekivati da ce u prvoj sezoni zamijeniti Gotzea, Sahina i Kagawu i sada eto Gundogana.
Ko ga je pratio u Sahtaru zna da nije karina od igraca kako ga predstavljate ovdje
Nisi u pravu za Kagawu, on je odmah u prvoj sezoni zaigrao odlično, sjećam se da su se svi ibretili kako dovedoše takvog igrača za smiješnih 350k €. I on da se nije onako zajebo sa prelaskom u ManU, danas bi čuda pravio u Dortmundu.
Armenac jeste solidan igrač, i rekoh već negdje da se vidi da ima nekog znanja i talenta, ali poslije onoga sinoć je za mene mrtav i ja da se pitam odmah bih ga nabio nogom u dupe odakle je došao.
Postoje neke stvari preko kojih se ne može preći, isto kao što je Melunović morao otići poslije onog promašenog penala, a nije ni prvi ni zadnji kome se to desilo. Samo izgleda da su u Dortmundu više merhametli nego mi ovdje, pa eto čak drže u timu jednog Schiebera
Ovo sto kladionica radi je strasno .. Prvo u prvoj utakmici daju 6 kvotu i bude nerijeseno i sad daju 12 na Manchu .. Na stranu sve slabosti ali poBogu nije Travnik ..
Ako bude igrao Chicharito umjesto Welbecka ne bi me iznenadilo ni da prodje Utd. .. Sve je do pocetnog sastava.. Nije da United nema igrace koji mogu izvuci prolazi.. Ako stavi igrace koji imaju zelju i mogucnost da daju maximum mozda i bude nesto .. Ali ako stavi Gigsa, Butnera i slicne onda su najebali
vicious wrote:Armenac jeste solidan igrač, i rekoh već negdje da se vidi da ima nekog znanja i talenta, ali poslije onoga sinoć je za mene mrtav i ja da se pitam odmah bih ga nabio nogom u dupe odakle je došao.
Postoje neke stvari preko kojih se ne može preći, isto kao što je Melunović morao otići poslije onog promašenog penala, a nije ni prvi ni zadnji kome se to desilo. Samo izgleda da su u Dortmundu više merhametli nego mi ovdje, pa eto čak drže u timu jednog Schiebera
nije Borusija pokretni cirkus ko' što su neki pa da nakon loše utakmice/dana/poteza tjera igrača
Barsa zadnja 4 meca nije pobedila Atletiko. Ako im ne pomognu sudije nekim nepostojecim penalom ili crvenim kartonom, podjednako je realno i da njih Atletiko dobije.
Towelie wrote:Barsa zadnja 4 meca nije pobedila Atletiko. Ako im ne pomognu sudije nekim nepostojecim penalom ili crvenim kartonom, podjednako je realno i da njih Atletiko dobije.
Pa nije ni Atletico pobijedio Barcelonu zadnje 4 utakmice. Možeš i tako gledati. Barcelona ne mora ni večeras pobijediti. 2:2 je dovoljno.
Towelie wrote:Barsa zadnja 4 meca nije pobedila Atletiko. Ako im ne pomognu sudije nekim nepostojecim penalom ili crvenim kartonom, podjednako je realno i da njih Atletiko dobije.
Pa nije ni Atletico pobijedio Barcelonu zadnje 4 utakmice. Možeš i tako gledati. Barcelona ne mora ni večeras pobijediti. 2:2 je dovoljno.
Slazem se skroz. Vec sam rekao da je to za mene mec 50-50.
Slazem se skroz. Vec sam rekao da je to za mene mec 50-50.
Ne mora ni Atletico pobjediti. Dovoljno im je 0:0.