a) Barselona je svoje odigrala
b) Roman (putem prevodioca i eventualnog video linka
c) Valja odrzati dominaciju Premiershipa
d) nisu Man. Utd. da ko levati gube od Barselone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo se pitanje moze postaviti za svaku utakmicu ove sezone, u bilo kojem takmicenjuPriNc_ba wrote:cisto informativno
jel neko gledao neku tekmu ove sezone u ligi prvaka da je ovaj peti ili sesti sudija donio neku odluku ili makar pomogao glavnom sudiji pri nekoj odluci ?
ja sam samo vidio u par navrata da su neke ashchare stvari na metar od njih previdjeli pa mi smijesno davati im pare bezveze da stoje 90 minuta onde...
... Pale se prskalice...
Frankie i Johnny su odabrali solidnu ekipu, nemoj zezati. Neki dan si najavljivao da će u modernom fudbalu da zastari koncept menadžera, mislim da bi Frankie i Johnny u slučaju pozitivnog rezultata večeras definitivno potvrdili tvoje riječiEdin H. wrote:I pored loseg izbora tima veceras od strane Terryja i Lamparda (Lampard je prije svega trebao sam sebe sutnuti iz tima, Tito Drogba je trebao uci u drugom poluvremenu, ako se moraju vaditi, ispuho je fizicki frajer) ipak je za ocekivati ponovnu dominaciju, s obzirom na sljedece:
a) Barselona je svoje odigrala![]()
,
b) Roman (putem prevodioca i eventualnog video linka) ce motivirati momke na terenu
c) Valja odrzati dominaciju Premiershipa![]()
![]()
d) nisu Man. Utd. da ko levati gube od Barselone
amin.and wrote:očekujem 3+ golova u mreži čelzija