Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bratov brat

#176 Re: Champion League 2011/12

Post by Bratov brat »

campa_xxx wrote:Champion'S League :mrgreen:
:thumbup:

Odgovorno tvrdim da je teze uci u LE nego u LP :!: :D Utakmica Genk-Partizan to potvrdjuje.Sad su verovatno negde otisli na pecenje i jedni i drugi,kao i posle svakog seoskog nadmetanja.
radostan dan

#177 Re: Champion League 2011/12

Post by radostan dan »

:lol: :lol: , a muzika?
jeza u ledja

#178 Re: Champion League 2011/12

Post by jeza u ledja »

Bratov brat wrote:

Odgovorno tvrdim da je teze uci u LE nego u LP :!: :D Utakmica Genk-Partizan to potvrdjuje.
Kako?
Bratov brat

#179 Re: Champion League 2011/12

Post by Bratov brat »

jeza u ledja wrote:
Bratov brat wrote:

Odgovorno tvrdim da je teze uci u LE nego u LP :!: :D Utakmica Genk-Partizan to potvrdjuje.
Kako?
Lepo brate,ocajna igra ,ocajni klubovi....Jacih timova ce biti u 4. kolu qval. za LE,nego u 4.kolu sto ih ima za LP?
cyprus

#180 Re: Champion League 2011/12

Post by cyprus »

Bratov brat wrote:Lepo brate,ocajna igra ,ocajni klubovi....Jacih timova ce biti u 4. kolu qval. za LE,nego u 4.kolu sto ih ima za LP?
Ti zaboravio da PORAŽENI iz 4. pretkola LP idu u EL? :-) :-)
jeza u ledja

#181 Re: Champion League 2011/12

Post by jeza u ledja »

Aha, to ovo sad kako su uveli ne-sampionsku i sampionsku grupu. Ali uvijek je u oba takmicenja bilo jakih ekipa.

Pa jest, mozda si i u pravu. Evo vidim po koeficijentima najtezi moguci protivnik je Rangers, pa Kopenhagen, BATE, Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb... Prodjes njih i eto te u grupnoj fazi LP.

U LE najtezi moguci protivnici: Sevilla, Roma, Tottenham, PSV, Atletico, Sporting, Braga, Schalke. :shock: Svi oni imaju jaci koeficijent od najjaceg iz LP Rangersa. Evo gledam dalje po redu: Spartak Moskva, PSG, AZ, Anderlecht, Fulham, Celtic, Besiktas, Hapoel Tel-Aviv, Metalist, Rubin, Brugge, AEK, Sparta, Steaua, svi ovi su jaci od svih iz cetvrtog pretkola LP osim prva dva. :shock: Najslabiji (pretpostavljeni) nosilac iz LE je jaci od 3 zadnja nosioca iz sampionske grupe LP . :shock:

Pa jebote ta pravila. :-)
jeza u ledja

#182 Re: Champion League 2011/12

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:
Bratov brat wrote:Lepo brate,ocajna igra ,ocajni klubovi....Jacih timova ce biti u 4. kolu qval. za LE,nego u 4.kolu sto ih ima za LP?
Ne kontam kakve to ima veze? :)
cyprus

#183 Re: Champion League 2011/12

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:
cyprus wrote:
Ne kontam kakve to ima veze? :)
Pa ima veze sa tvrdnjom da se generalno lakše ulazi u EL, nego u CL... A ne mislim da je recimo Borcu bilo lakše uć u CL nego u EL...

Ipak, mogu se složit sa tezom da je za većinu klubova koji kreću iz prvih pretkola CL stić u grupnu fazu tog takmičenja, nego za one koji kreću iz prvih pretkola EL u to takmičenje (zbog uvođenja razdvajanja žrijeba, kako bi se pomoglo slabijim ligama). Ali mora se ovako formulisat. Dakle, to se odnosi samo na klubove iz slabijih liga (kakva je naša i niže lige), koji kreću iz pretkola EL... Za njih se dostizanje grupne faze EL praktično graniči sa nemogućim
El_comadante

#184 Re: Champion League 2011/12

Post by El_comadante »

dobar rezultat Rubina u gostima svaka čast. a ovi Škoti su imali nekada dva predstavnika u LP a sad im ni ovaj jedan nije nešto. pali su skroz.
mistek

#185 Re: Champion League 2011/12

Post by mistek »

I daje stojim pri tome da Rangers ide lahko dalje. Šveđani su šaša i pored toga što vole uvijek igrati sa sjevernjacima, jedino valjda njih mogu opaliti po ušima. Rubin iznenađujuće dobar. Šteta jer će još jedna LŠ proći bez Dinamo Kijeva, a meni su mnogo simpatičniji od Šahtara (koji je sve, samo ne ukrajinski).
Parizan-Genk, očekivano gutavo.
Blejac

#186 Re: Champion League 2011/12

Post by Blejac »

Rendzers me srusi juce,znao sa da je skotski fudbal propao ali bas ovako...ipak mislim da ce Rendzers proci ovde..Partzanom sam bas razocaran,tipicno srpski primamo golove u 90 i kusur minuti..E imali smo igraca vise i umesto to da iskoristimo mi igramo bunker,jos onaj slepac dobije kasnije crveni ja stvarno neznam sta taj Babovic uopste radi u Partizanu..Ako se ne plasiramo u LS ili LE uprava neka podnese ostavke samo nas blamiraju..Ljudi iz cele SRBIJE dolaze gledati utakmice a ovi rasprodaju ceo tim po obicaju i jos lazu..
Blejac

#187 Re: Champion League 2011/12

Post by Blejac »

Au hrvati gubite od ovh ribara :D ali evo autoogolom izjednacili :-)
Bratov brat

#188 Re: Champion League 2011/12

Post by Bratov brat »

jeza u ledja wrote:Aha, to ovo sad kako su uveli ne-sampionsku i sampionsku grupu. Ali uvijek je u oba takmicenja bilo jakih ekipa.

Pa jest, mozda si i u pravu. Evo vidim po koeficijentima najtezi moguci protivnik je Rangers, pa Kopenhagen, BATE, Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb... Prodjes njih i eto te u grupnoj fazi LP.

U LE najtezi moguci protivnici: Sevilla, Roma, Tottenham, PSV, Atletico, Sporting, Braga, Schalke. :shock: Svi oni imaju jaci koeficijent od najjaceg iz LP Rangersa. Evo gledam dalje po redu: Spartak Moskva, PSG, AZ, Anderlecht, Fulham, Celtic, Besiktas, Hapoel Tel-Aviv, Metalist, Rubin, Brugge, AEK, Sparta, Steaua, svi ovi su jaci od svih iz cetvrtog pretkola LP osim prva dva. :shock: Najslabiji (pretpostavljeni) nosilac iz LE je jaci od 3 zadnja nosioca iz sampionske grupe LP . :shock:

To sam hteo da ti kazem :thumbup: Mozda treba vratiti onaj Kup Kupova :D
campa_xxx

#189 Re: Champion League 2011/12

Post by campa_xxx »

Blejac

#190 Re: Champion League 2011/12

Post by Blejac »

jeza u ledja wrote:Aha, to ovo sad kako su uveli ne-sampionsku i sampionsku grupu. Ali uvijek je u oba takmicenja bilo jakih ekipa.

Eee pa kakve veze ima to sto ovi imaju manji koeficijent ,ko je kriv Romi,Totenhemu sto nisu izborili 4 mesta u svojim ligama za LS pa moraju se zadovoljiti Evropa Ligom :-) Ma onda bi najbolje bilo da Engleska,Italija,Spanija imaju po 6,7 predstavnika u LS a Nemacka,Rusija,Francuska po 4,5....ako cemo takvim logikoom...Partizanu je lakse igrati Evropu zbog veceg koeficijenta nego Zvezdi,Hajduku,Sarajevu...sami ste krivi..Partizan ako bude igrao play-off za Ligu Evrope bice povlascen a Zvezda,Hajduk nece jer imaju manji koeficijent...
jeza u ledja

#191 Re: Champion League 2011/12

Post by jeza u ledja »

Poenta je u tome da su u zadnjem pretkolu EL mnogo jaci timovi nego u zadnjem pretkolu CL.
campa_xxx

#192 Re: Champion League 2011/12

Post by campa_xxx »

cyprus

#193 Re: Champion League 2011/12

Post by cyprus »

jeza u ledja wrote:Poenta je u tome da su u zadnjem pretkolu EL mnogo jaci timovi nego u zadnjem pretkolu CL.
To je zato što to u EL nije pravo pretkolo, jer u njemu sudjeluju svi najjači timovi koji su izborili to takmičenje. Dakle, nema onih koji ga preskaču ili se odmaraju... S druge strane, skoro svi veliki klubovi su već u grupnoj fazi CL, pa ne igraju pretkolo....
jeza u ledja

#194 Re: Champion League 2011/12

Post by jeza u ledja »

Pa nema veze kako se zove. Bitno je da je to kolo pred grupnu fazu, odnosno garantovanih bar 6 utakmica u Evropi na jesen.
mistek

#195 Re: Champion League 2011/12

Post by mistek »

jeza u ledja wrote:Pa nema veze kako se zove. Bitno je da je to kolo pred grupnu fazu, odnosno garantovanih bar 6 utakmica u Evropi na jesen.
Stvar je u tome da je u LŠ 16 ekipa koje su direktno u grupama. Ako dobiješ 16 najjačih ekipa iz Play offa za EL, ostati će: Metalist, Sparta, Brugge, AEK, Steaua, a u LŠ opet imaš: Bayern, Arsenal, Lyon itd.
Činjenica jeste, da u situaciji kakva jeste, našim timovima je lakše do LŠ, nego do EL.
Da je Bogdo da Sarajevo uzme titulu, pa siguran sam da bi uz malo sreće u žrijebanju do grupne faze (EL ili CL).
Evo, ove godine, u 2. pretkolu, ekipe koje su itekako pobjedive su: Maribor, APOEL, Zestafoni, Ekranas, Shamrock, HJK.
Siguran sam da bi se još mogli izbaciti i: Slovan, Šturm, Malmo, BATE.
Idemo dalje, treće pretkolo. Nema više "tako lahkih" ekipa, ali sigurno da bi se dalo nositi sa nekima, kao što su: BATE, Šturm, Kopenhagen, APOEL pa možda čak i Rosenborg ili Wisla. To je, uz malo sreće, već i grupna faza jednog takmičenja.
A u četvrtom pretkolu opet možeš nabasati na BATE ili Kopenhagen i nadati se.
Recimo srednje težak put, a ostvariv do LŠ je: Maribor - Šturm - BATE
A šta tek reći za ovakav: Ekranas - APOEL - BATE
mistek

#196 Re: Champion League 2011/12

Post by mistek »

Još zaboravih, da bi Sarajevo ili Zrinjski bili čak i nosioci u drugom pretkolu :-)
bosnovizija

#197 Re: Champion League 2011/12

Post by bosnovizija »

Evo parova 3. pretkola lige prvaka sa rezultatima prvih utakmica:
Utakmice se igraju danas-večeras, 03.08.2011.god.

Rubin Kazan - Dinamo Kiev (2:0)
Malme – Rangers (1:0)
Vaslui –Twente (0:2)
ZÜRIH – Standard Liege (1:1)
Plzen – Rozenborg (1:0)
Slovan – Apoel (0:0)
Šturm – Zestafoni (1:1)
Wisla – Litex (2:1)
Dinamo (Zg) – Helsinki (2:1)
Maribor – Macabi Haifa (1:2)
Partizan – Genk (1:2)

Trabzon Benfika (0:2)
bosnovizija

#198 Re: Champion League 2011/12

Post by bosnovizija »

Završene 3 utakmice revanša 3.pretkola Lige prvaka:
Rubin Kazan - Dinamo Kiev 2:1 (2:0)
Malme - Rangers 1:1 (1:0)
Vaslui - Twente 0:0 (0:2)

U zagradama su rezultati prvih utakmica.
Dalje idu boldirani timovi.
Ce-de-vi-ta

#199 Re: Champion League 2011/12

Post by Ce-de-vi-ta »

Ima li neko kakav bolji link za stream partizana sem ovoga http://www.streamhunter.tv/index.php?op ... Itemid=207

pozz.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#200 Re: Champion League 2011/12

Post by Velkoski »

'ta ce onaj genk jel tako ? :mrgreen:
Locked