burek_in_space wrote:karanana wrote:
ma i onaj novinar sto je bio u studiju. jeli ono shuko? fino je nabacivao skrbi hvalospjeve o partizanu, bogami ko da su igrali protiv chelseaja a ne shahtara protiv kojeg do 70 i neke minute nisu suta na gol imali.
Ono je Shuko.
A shta je problem sa Shukom konkretno?!
O ovom chovjeku se sere po forumu, a da nije nichim, bar meni poznatim, zasluzhio takav status.
Zamjeralo mu se da je chetalj, a frajer 'ladno prenosi nashu reprezentaciju sa najvishe emocija, ne rachunajuci Bahu i Marjana.
Neki dan kazhu da je ofiran shto je za Borac navijao u prenosu protiv Sarajeva. Mislim ok, treba malo objektivnosti kada radish derbi, ali za koga ce navijati ako je iz Banja Luke?! Da nece za Sarajevo mozhda?!
I Partizan jeste za hvalospjeva, jer za razliku od proshle sezone, kada su bili kanta za nabijanje, uspijevaju da se bore za bod protiv Shakhtara, dok se kod nas bilo koja ekipa usere i od same pomisli da zaigra protiv nekog jacheg.[/quote]
Nemam problema sa šukom.Da je prenosio hrvatski dragovoljac on bi se naložio ko da mu rođeni brat igra,i meni je ustvari poslije marijana NAJBOLJI šuko

Što se tiče partizana NIKAKO se nemogu složiti sa tobom da su za hvalospjeva.Kakav crni "hvalospjev" za 2(slovima:DVA!!)šuta NA gol u 90 min,a prvi šut je bio u 70-toj minuti??? Znači "strašni" partizan je 69 minuta izbijao lopte iz svoje polovine na protivničku-i to je hvale vrijedno

Da se nisu branili ko staljingrad fasovali bi barem petaka,ovako samo jedan i nek zahvale bogovima fudbala,i napadačima shaktara.
Poređenje naših klubova i partizana je PRESMIJEŠNO,jer recimo moje FK Sarajevo ima budžet od 1.500.000 "ojra",dok isti taj partizan ima 11.000.000 "ojra".Samo cleo ih košta godišnje skoro kao ČITAV budžet FCS!!! Šta reći za Copenhagen,ekipu koja je osnovana 1992

a u ovih 18g postojanja je (nisam siguran) 4 puta učestvovala u ligi prvaka? Znači da su barem DUPLO bolji od partizana,a nikad nisu bili "kanta za nabijanje"