Valjda će sutra biti interesantnije, večeras u obje utakmice sve u znaku jedne ekipe....
Champions League 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#2226 Re: Champions League 2010/2011
Glasati za Kemu da prenosi finale LP
Kakav bi to ugođaj bio....
Valjda će sutra biti interesantnije, večeras u obje utakmice sve u znaku jedne ekipe....
-
LSD
#2227 Re: Champions League 2010/2011
Revanši ce biti stvar formalnosti pošto su i Real i Šalke raznijeli svoje protivnike vec u prvom mecu.
Iskreno, ocekivao sam mnogo više od Tottenhama, ali nemaju oni snage da se nose se Realom - razlika u klasi je ocigledna...a o ovoj blamaži Intera da ne pricam...svaka cast Šalkeu na prolazu u polufinale LP

Iskreno, ocekivao sam mnogo više od Tottenhama, ali nemaju oni snage da se nose se Realom - razlika u klasi je ocigledna...a o ovoj blamaži Intera da ne pricam...svaka cast Šalkeu na prolazu u polufinale LP
- kurty
#2228 Re: Champions League 2010/2011
Rookie wrote:
Ma kako molim te, evo i kod mene je plazma pa mi je svaki prenos osakaćen. A nije bilo tako ranijih godina. I evo kad prebacim na njemački kanal, prenos savršen. Kao i kod svih drugih utakmica, osim Lige prvaka na našim kanalima.
OK... izvini, mislio sam da je do TVa... Znaci i ja im od sad psujem
- Better Man
#2229 Re: Champions League 2010/2011
Pa naravno da je osakacen kad Nasi imaju zastarjelu tehnologiju i salju ti sliku u drugom formatu (mislim 4:3). Slika na FTV sva nekakva izvjestacena, dok na Satu prenos Inter - Schalke kao da sam na stadionu,a ne da gledam tv.kurty wrote:Rookie wrote:
Ma kako molim te, evo i kod mene je plazma pa mi je svaki prenos osakaćen. A nije bilo tako ranijih godina. I evo kad prebacim na njemački kanal, prenos savršen. Kao i kod svih drugih utakmica, osim Lige prvaka na našim kanalima.
OK... izvini, mislio sam da je do TVa... Znaci i ja im od sad psujem
- Impavidus
#2230 Re: Champions League 2010/2011
Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.
Izvor: Fksinfo.com forum.
Znači plačem.

Izvor: Fksinfo.com forum.
Znači plačem.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2233 Re: Champions League 2010/2011
Impavidus wrote:Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.
Izvor: Fksinfo.com forum.![]()
Znači plačem.![]()
![]()
- Mikado
#2234 Re: Champions League 2010/2011
Njega s Vugdalicem treba na RTV Vogosca prebacit nek komentarisu nasu ligu...north wrote:Glasati za Kemu da prenosi finale LPKakav bi to ugođaj bio....
- veljaca
#2235 Re: Champions League 2010/2011
Dobre utakmice. Sigurne pobjede Shalkea i Reala ....
Samo sudija, onaj nijemac - pokvari utakmicu u Madridu - iskljucenjem igraca Totenhema ... ( mada je to po pravilima, isto kao sto je po pravilima i iskljucenje VP protiv Barcelone ) ....

Samo sudija, onaj nijemac - pokvari utakmicu u Madridu - iskljucenjem igraca Totenhema ... ( mada je to po pravilima, isto kao sto je po pravilima i iskljucenje VP protiv Barcelone ) ....
-
Rookie
#2236 Re: Champions League 2010/2011
Evo i u snimku Inter-Schalke, lopta više nije u kadru nego što jeste 
- fosil
#2237 Re: Champions League 2010/2011
Probaj podesiti tv mode/format/ ili koju vec puljku imas, ako vec nisi isprobao.Rookie wrote:Evo i u snimku Inter-Schalke, lopta više nije u kadru nego što jeste
- erni3
#2238 Re: Champions League 2010/2011
veljaca wrote:Dobre utakmice. Sigurne pobjede Shalkea i Reala ....
Bila bi jos veca blamaza da je svirao one penale koje je trebao
-
Rookie
#2239 Re: Champions League 2010/2011
Isto je u svim formatima koje promijenim. Uvijek je i isključivo belaj sa FTV, BHT i Ligom prvaka. Nije se dešavalo ranijih sezona. Nije baš bukvalno da je lopta više van kadra, ali jeste strašno često. U ostalim prenosima se to ne može desit nikako.fosil wrote:Probaj podesiti tv mode/format/ ili koju vec puljku imas, ako vec nisi isprobao.Rookie wrote:Evo i u snimku Inter-Schalke, lopta više nije u kadru nego što jeste
-
missko
#2240 Re: Champions League 2010/2011
Totenhemu je upalilo protiv Milana taktika malo grublje igre i provokacije pa su isto htjeli primjenit i veceras ( posebno Krouc i u Milanu laktanje i sad Uklizavanja) al sto kazu nije svaki dan Bajram.erni3 wrote:veljaca wrote:Dobre utakmice. Sigurne pobjede Shalkea i Reala ....
- PasHon1
#2241 Re: Champions League 2010/2011
I kod mene isto nema lopte u kadru, do njih je 100%
I kad stavis 4:3 isto
-
Rookie
#2242 Re: Champions League 2010/2011
Šuko svršava kad izgovara "reprezentativac Srbije"! Doslovno nikad nijedan nije zaigrao u njegovom prenosu, da ga on ne oslovi tako po nekoliko puta. A naravno, ni za jednog nesrbijanskog reprezentativca neće reći koju zemlju predstavlja. Da ne govorim o suvišnosti informacija za koju zemlju igraju Vidić ili Stanković 
-
Rookie
#2243 Re: Champions League 2010/2011
Ma kreteni to rade cijelu ovu sezonu Lige prvaka i čudi me da većem broju ljudi to nije dojadilo. Valjda zato što je baš na granici da ti skroz pokvari ugođaj, a dosta ih misli i da je do TV prijemnika, Evo sad na ovom snimku nije toliko često, jer je širi kadar prenosa na San Siru, ali je svejedno presmiješno da se to dešava.PasHon1 wrote:I kod mene isto nema lopte u kadru, do njih je 100%
-
DON_eARL
#2244 Re: Champions League 2010/2011
Mozda jer se CL snima u digitalnom formatu, a ovi nasi emituju u analognom... Slicno je i kad uzmu neke snimke za dnevnik sa HRTa, pa bude smijesno u odnosu na ostale priloge.Rookie wrote:Isto je u svim formatima koje promijenim. Uvijek je i isključivo belaj sa FTV, BHT i Ligom prvaka. Nije se dešavalo ranijih sezona. Nije baš bukvalno da je lopta više van kadra, ali jeste strašno često. U ostalim prenosima se to ne može desit nikako.fosil wrote:Probaj podesiti tv mode/format/ ili koju vec puljku imas, ako vec nisi isprobao.Rookie wrote:Evo i u snimku Inter-Schalke, lopta više nije u kadru nego što jeste
- Baltazar_khan
#2245 Re: Champions League 2010/2011
pa kad je zabio gol pandev protiv bayerna za 2-3 nije se najbolje vidilo upravo zbog žalosnog signala
- Mikado
#2246 Re: Champions League 2010/2011
Real je odigrao sigurnije nazad, a u napadu im se otvorilo jer su haman iz prvog šuta poveli. Croucheva glupost im je ponudila priliku koju nisu propustili. Isti Crouch je u Milanu bio heroj, a veceras u Madridu tragicar.missko wrote:Totenhemu je upalilo protiv Milana taktika malo grublje igre i provokacije pa su isto htjeli primjenit i veceras ( posebno Krouc i u Milanu laktanje i sad Uklizavanja) al sto kazu nije svaki dan Bajram.erni3 wrote:veljaca wrote:Dobre utakmice. Sigurne pobjede Shalkea i Reala ....
Adebayor se pokazao kao ispravna odluka Mourinha, da ga iz Citya dovede. Kad je najviše trebalo odradio je odlican posao. Ronaldo potvrdio da svoju klasu golom, bez obzira što on u velikoj mjeri ide na dušu golmana Tottenhama.
- ganjeta
#2247 Re: Champions League 2010/2011
missko wrote:Totenhemu je upalilo protiv Milana taktika malo grublje igre i provokacije pa su isto htjeli primjenit i veceras ( posebno Krouc i u Milanu laktanje i sad Uklizavanja) al sto kazu nije svaki dan Bajram.
Ja sad to podjoh napisati...i ako ne simpatisem Real,drago mi je sto je dobio ove hinjavce....a opet zao mi Reala,jer ce ih Barca ubiti k'o mraz paprike
- cyprus
#2248 Re: Champions League 2010/2011
Uh, ne događa se ovo često, pogotovo na forumu, pa reko da ti zahvalimextraordinary wrote:Schalke dokaza da ja nisam bio upravu, i da kontrašu Cyprusu ipak ovog puta moram priznati porazNišta, Nijemci su ipak iznad Italijana u ovom momentu po svemu i zaslužuju to četvrto mjesto u Ligi prvaka.
- simonese
#2249 Re: Champions League 2010/2011
give me fivehannibal wrote:aha..isto ko sto nas je bayernsimonese wrote:Schalke uzima hladno
prvo ce nazigu one zabare
- Impavidus
#2250 Re: Champions League 2010/2011
Gledam sad ovaj snimak (Š)inter-Šalke pravo puno prilika i na jednoj i na drugo strani, pravo dobra utakmica. Imao je i inter svojih sansi.
Sto se reala tice mislim da bi se vise namucili da je milan prosao, ioanko im ne odgovaraju nesto previse uzmu li se u obzir zadnje utakmice. Al ga je Di Maria zabio svaka mu čast iako ne volim real nimalo.
Sto se reala tice mislim da bi se vise namucili da je milan prosao, ioanko im ne odgovaraju nesto previse uzmu li se u obzir zadnje utakmice. Al ga je Di Maria zabio svaka mu čast iako ne volim real nimalo.