gavrilo wrote:kada je to bilo?
znaci leotar se do sada najbolje pokazao...

sta bi bih bez rs

Tako djeluje konstruktivna antipropaganda

koja u osnovi da ne kažem fundamentu ima genetski kod koji je vrlo jednostavan a sastoji se iz dvije riječi - iskrivljavanje činjenica

.
Što se tiče sramotnog nastupa Leotara

u Ligi prvaka došao jhe do drugog pretkola od koga je ispao ne znam ( mrsko mi guglaviti

) ali znam da su prvom kolu prošli Luksemburžane ( ti Gavro čitaj Francuze Italijane

) prvi susret 0 :0 drugi 2 :0 za Lea

aha sad se sjetih u drugom pretkolu su ih samljeli Česi koji se zovu Slavia Prag

.
A Željo je te 2002 prošao Akranes 3 :0 kući i vani 1:0 ; slično je prošao norveški Lilestrom kod njih 0:1 kod nas 1 :0

i tada stiže na red taj Newcastle o kojem Stiki priča s tom razlikom da smo od njih na strani primili četeri

komada a kući samo jedan gol i to nakon poništenog nam gola

za koji će svaki pitar reći da je zaleđe a ja ću demantirati ofsajd

.Poslije smo sa španjolskom Malagom igrali 0 :0 kući i tamo zijanili golom iz penala 1 :0.
Gavro sunce ti kalaisano

od prošlosti se ne živi već bi trebalo ispravljati greške iz prošlosti za bolju budućnost

generalno gledajući tu te već malo genetski kod

zeza

.
Stitch tamo gdje smo mi stali da biste

došli na par koraka iza nas trebaju vam u kontinuitetu četiri godine u Europi , mi imamo kontinuitet nastupa osim tog Mlitexa

i imamo rezultate koji se ne možemo sramiti.
Dakle

zaključak je slijedeći :
Željo je najuspješniji klupski predstavnik BiH u Europi i zahvaljujući Želji ove bruke od Leotara Zrinjskih Širokih su u prvom pretkolu dobijali mjesto nosioca grupa i neke timove iz Azerbejdžana i Luxemburga
koje nisu uspjeli proći.