zato dalmatinske sireve, prshute i ostalu NORMALNU hranu koja se takodjer servira mozes jesti
cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
-
RenaTTa
#26 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
Dobor ne jedesh nista iz mora ali
zato dalmatinske sireve, prshute i ostalu NORMALNU hranu koja se takodjer servira mozes jesti
-
d2
#27 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
problem je jer ih ni ovdje ne kupujem nego kao i svako odavde imam svoju mesaru gdje kupujem meso, pored toga iako meni svinjetina ne smeta ima ljudi kojima smeta a konzumovi cevapi u hrvatskoj 16.000.000% (sesnaest miliona posto) imaju svinjetine u sebix genaration wrote:Zar je problem uzeti konzumove cevapcice na moru?
otprilike kao da mi u becu kazes pa sto kupujes mocart kugle u becu, kupi ih u pakistanu...
Last edited by d2 on 02/07/2008 23:54, edited 1 time in total.
-
d2
#28 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
mogu zato i ne pitam kako da njih prenesem nego ovo nabrojano...RenaTTa wrote:Dobor ne jedesh nista iz mora ali
dakle pliz budite parlamentarni i fino ako ste prelazili granicu sa mesinom napisite da li ste trkeljani (kao sto su neki i napisali)
hvala
- DaysleepeR
#29 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
evo sad najavljujem da idem na more u subotu i da cu nositi stanoviti broj kg raznog mesa za roštilja 
pa vam javim da li mi je oduzeto, inace nikad im ga nebih dao vec bih ga istresao pored ceste, nece niko rostiljat necim sto sam ja kupio
a za ovo pitanje vezano za morske plodove, cevape na more nosim da rostiljam sa ljudima koji su dalmatinci i kojima je preko glave morskih plodova
idem sa motorom tako da sumnjam da ce me roviti uopste, obicno samo pitaju imam li trave
pa vam javim da li mi je oduzeto, inace nikad im ga nebih dao vec bih ga istresao pored ceste, nece niko rostiljat necim sto sam ja kupio
a za ovo pitanje vezano za morske plodove, cevape na more nosim da rostiljam sa ljudima koji su dalmatinci i kojima je preko glave morskih plodova
idem sa motorom tako da sumnjam da ce me roviti uopste, obicno samo pitaju imam li trave
-
RenaTTa
#30 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
taj post se nije odnosio na tebe nego na tog gore iznadd2 wrote:mogu zato i ne pitam kako da njih prenesem nego ovo nabrojano...RenaTTa wrote:Dobor ne jedesh nista iz mora ali
zato dalmatinske sireve, prshute i ostalu NORMALNU hranu koja se takodjer servira mozes jesti![]()
dakle pliz budite parlamentarni i fino ako ste prelazili granicu sa mesinom napisite da li ste trkeljani (kao sto su neki i napisali)
hvala
-
d2
#31 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
ali se zato odnosio na mene onaj u kojem kazes da je primitivac onaj ko nosi meso na more i uz to se jos drzne da i rostilja ...RenaTTa wrote:taj post se nije odnosio na tebe nego na tog gore iznadd2 wrote:mogu zato i ne pitam kako da njih prenesem nego ovo nabrojano...RenaTTa wrote:Dobor ne jedesh nista iz mora ali
zato dalmatinske sireve, prshute i ostalu NORMALNU hranu koja se takodjer servira mozes jesti![]()
hvala
-
RenaTTa
#32 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
ukoliko je zakonom, zabranjeno a koliko ja vidim (nije mi losh vid, bar ne josh) fino pishe POZOR! ACHTUNG! ATTENTION! chak i na vishe jezika
da se ne smije paliti vatra
i za mene to jeste primitivno da ne moze biti primitivnije al sta ces

-
Judge_Dread
#33 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
Barba mani se ti tvog supljeg sovinistickog patriotizma i pokusaj pecenku prosvercovat u ameriku, englsku ili .....?? Kad ti je nadju bolje ti je da imas i vazelina jer ce ti trebat. Al ti se garant ne bi bunio da vazelin upotrjebi amer ili englez jerbo oni su stranci a ovi su kao "nasi" pa gdje ce me vazelinat nasi tj. isti smo mi odnosno bolji smo miBarbarez wrote:Ma glume Hrvati Becke konjusare kao i uvijek. Da je nas narod pametan svaki proizvod iz Hrvatske bi bojkotovao. U Splitu mozes u max. dva ducana naci Sarajevsko Pivo a kod nas i kod hodze mozes kupiti Ozujsko i Karlovacko. Stvarno ne kontam nas narod.
A sto se tice njihovih zakona oko mesa ..........ma prenosite sto vise i sto manje para ostavljaje u Hrvatskoj. Dosta smo mi Bosanci i Hercegovci glumili neke postenjacine i dobrice. Ta dobrota ide uvijek nama po ledjima.
Inace ko jede cevape na moru ili bilo gdje van BiH ja bi ga dodatno kaznio zbog zatupjelosti. Supljimo ovdje na bezze temu a rugamo se Cesima kao paradajz turistima. Sta smo mi onda - cevap turisti ???? Malo mi ovo nekako dvolicno ili mi se samo cini
Evo da te nasekiram dodatno, nadam se da sam dobro cuo, jer sam uletio na pola vijesti na Novoj da je sad u totalu ili samo u tom mjestu a ne cuh kojem zabranjeno na plazi jesti ista osim sladoleda i bezalkoholnih pica. Kako ti se ovo cini ???
-
d2
#34 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
to se odnosi se na rostiljanje u sumi i prirodi renatta, ne odnosi se na rostiljanje na terasi u svom dvoristu na rostilju...RenaTTa wrote:ukoliko je zakonom, zabranjeno a koliko ja vidim (nije mi losh vid, bar ne josh) fino pishe POZOR! ACHTUNG! ATTENTION! chak i na vishe jezikada se ne smije paliti vatra
i za mene to jeste primitivno da ne moze biti primitivnije al sta ces
Last edited by d2 on 03/07/2008 00:24, edited 1 time in total.
-
RenaTTa
#35 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
Barbarez, pa niko te ne tjera da ides u RH na more, otidji do Panonskog jezera u TZ i shutiJudge_Dread wrote:Barba mani se ti tvog supljeg sovinistickog patriotizma i pokusaj pecenku prosvercovat u ameriku, englsku ili .....?? Kad ti je nadju bolje ti je da imas i vazelina jer ce ti trebat. Al ti se garant ne bi bunio da vazelin upotrjebi amer ili englez jerbo oni su stranci a ovi su kao "nasi" pa gdje ce me vazelinat nasi tj. isti smo mi odnosno bolji smo miBarbarez wrote:Ma glume Hrvati Becke konjusare kao i uvijek. Da je nas narod pametan svaki proizvod iz Hrvatske bi bojkotovao. U Splitu mozes u max. dva ducana naci Sarajevsko Pivo a kod nas i kod hodze mozes kupiti Ozujsko i Karlovacko. Stvarno ne kontam nas narod.
A sto se tice njihovih zakona oko mesa ..........ma prenosite sto vise i sto manje para ostavljaje u Hrvatskoj. Dosta smo mi Bosanci i Hercegovci glumili neke postenjacine i dobrice. Ta dobrota ide uvijek nama po ledjima.))
Inace ko jede cevape na moru ili bilo gdje van BiH ja bi ga dodatno kaznio zbog zatupjelosti. Supljimo ovdje na bezze temu a rugamo se Cesima kao paradajz turistima. Sta smo mi onda - cevap turisti ???? Malo mi ovo nekako dvolicno ili mi se samo cini))
Evo da te nasekiram dodatno, nadam se da sam dobro cuo, jer sam uletio na pola vijesti na Novoj da je sad u totalu ili samo u tom mjestu a ne cuh kojem zabranjeno na plazi jesti ista osim sladoleda i bezalkoholnih pica. Kako ti se ovo cini ???
Fkt mi nije jasno odakle toliki negativni naboji u vama, kriza ste (vecina) mislim na gradjane
tolika frustracija i malogradjanstvo za ne povjerovati
-
d2
#36 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
molim zakljucavanje teme, saznao sam sve sto me je interesovalo cak i vise od toga.
hvala.
hvala.
-
RenaTTa
#37 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
I'm happy about youd2 wrote:molim zakljucavanje teme, saznao sam sve sto me je interesovalo cak i vise od toga.
hvala.
- x generation
#38 Re: cevapi, sudzukice, pljeskavice, kobasice i tako to
Nevezano za temu profulao sam slovo pri registraciji
pa bi molio moderatora da ukoliko je moguce da mi pravilno napise nick generation
Hvala
Hvala