Cetvrti entitet
- atko
#1 Cetvrti entitet
Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
HVALA
- uvjek dobar gost
Pridružujem se inicijativi... i nudim fizičku pomoć pri ograđivanju.... nas od njih...
-
_BosanaC
#3 Re: Cetvrti entitet
Jel' trebam reci da potpisujem ovo?atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
- atko
#4 Re: Cetvrti entitet
Netrebas_BosanaC wrote:Jel' trebam reci da potpisujem ovo?atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
@bosmen, dje ba zapelo
-
_BosanaC
#5 Re: Cetvrti entitet
Nemoj me vuci za jezik... Nemoj... Vidi kijameta... A ja meteopatveca_sa wrote:pa ce i ciiiigani, siptaaari...bosmen wrote:Ja preseravnja tito klempaviatko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA![]()
-
_BosanaC
Hajd' ti to objasni konstitutivcimaatko wrote:Posto cetvrti entitet nebi funkcionisao po principu krusaka i jabuka svi oni bi bili dio tog entitetaobuca wrote:onda ce kinezi reć da su većina pa da hoće i oni entitet i premijera i preCjednika![]()
- Patron of Formello
#9 Re: Cetvrti entitet
atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
Ubjedjen sam da bi taj entitet za 5 godina bio 10 puta ekonomski perspektivniji nego tri tora.
Samo nazalost na kraju balade nama ostalima ce ostati opcija da idemo u prekoatlantske zemlje.
- osa
pa opet bi se zavadili na nacionalnoj i vjerskoj osnovi._BosanaC wrote:Zna se... sta?osa wrote:taj bi entitet potrajao do prvih višestranačkih izbora, a onda zna se.uvjek dobar gost wrote:Pridružujem se inicijativi... i nudim fizičku pomoć pri ograđivanju.... nas od njih...
-
signature
#20 Re: Cetvrti entitet
atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
atko,kad imas ideju onda moras imati i teritoriju za cetvrti entitet.na koju teritoriju mislis.ako si onaj na koga ja mislim onda su ovi bili 100% protiv ili je to samo tvoja sala u vezi ovih svih dogadjanja.
pozdrav!
-
signature
#21 Re: Cetvrti entitet
atko,kad imas ideju onda moras imati i teritoriju za cetvrti entitet.na koju teritoriju mislis.ako si onaj na koga ja mislim onda su ovi bili 100% protiv ili je to samo tvoja sala u vezi ovih svih dogadjanja.atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
pozdrav!
-
dioklecian
#22 Re: Cetvrti entitet
vjeruj mi kad sve ovo citam sta se dogadja onda dodjem do zakljucka da vam ni cigani nisu ravni, sto znaci draga veco mozes mirno spavati i ne boj se ni cigani se ne bih otimalo za ovako nesto (specijalno za tebe).veca_sa wrote:pa ce i ciiiigani, siptaaari...bosmen wrote:Ja preseravnja tito klempaviatko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA![]()
pozdrav
- Hantraga
Ja predlazem da se uvedu 3 federalne jedinice, koje ce biti podjeljene na te vase entitete...Ko hoce i dje hoce entitet...
A onda ti entiteti da se podjele na kantone i opstine...
Tako bi imali 5 nivoa vlasti, mislim da bi sa ovim uspjeli zaposliti sve stanovnistvo u administraciju....
A onda ti entiteti da se podjele na kantone i opstine...
Tako bi imali 5 nivoa vlasti, mislim da bi sa ovim uspjeli zaposliti sve stanovnistvo u administraciju....
- gospodar kuglastih munja
Mozda je najjednostavnije uvesti paralelnu vlast bosanaca na citavoj teritoriji BiH. Osnovati Bosansku Vladu i sve pratece institucije i funkcionisati kao drzava. Ako to pravo imaju etnicki narodi zasto nebi imali i gradjani BiH. ?
Treba se samo pozvati na Ustav R BiH, koji je prakticno jos vazeci i koji je stavljen u stanje mirovanja. Zakon je na nasoj strani a ima nas podosta.
Treba se samo pozvati na Ustav R BiH, koji je prakticno jos vazeci i koji je stavljen u stanje mirovanja. Zakon je na nasoj strani a ima nas podosta.